Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Effy kiedy twoja betaaa?
bez sensu
Jadę do mojej siostry - już jedną nogą jest na porodówce bo ma termin na piątek.
Nie martwcie się jakby mnie nie było i nie piszcie najogrszych scenariuszy, po prostu będę miała trundności z komunikacją, ale jakoś ukradkiem od niej napiszę wyniki, pójdę do kibla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 17:40
Wojcinka, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie testuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:25
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:26
-
plamienie to se możesz w dupe wsadzić
jak będzie okres to daj nam znać a plamieniem nam nie zawracaj głowy.
ja się już drugi raz dałam nabrać na plamienie u siebie(identico jak przed okresem to wyglądało)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 17:49
olciaa, Tasza lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hehe dobry agent, za uszy go wyciągnij
biedny chłopak w szoku jest
Kochane ja melduje ze pojawił sie różowy sluz. Zaczyna sie @ wiec jutro nie testuje
Więc póki krwi nie ma...to jeszcze nieprzesądzone.sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Blablabla innym tez to mowię ale tutaj co do minuty praktycznie sie zgadza wiec luzik
w poprzednim miesiacy była załamka, teraz nie czuje w ogóle smutku, widziałam ze sie nie udało wiec nie przeżywam
kolejne testowanie 6.01 ❤️
sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Blablabla innym tez to mowię ale tutaj co do minuty praktycznie sie zgadza wiec luzik
w poprzednim miesiacy była załamka, teraz nie czuje w ogóle smutku, widziałam ze sie nie udało wiec nie przeżywam
Bo słyszałam, że jeśli chodzi o plemniczki, jak są OK to lepiej dla nich nauralnie niż inseminacja.
-
Kuchcinka wrote:Blablabla innym tez to mowię ale tutaj co do minuty praktycznie sie zgadza wiec luzik
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:22
Effy, Mamusia_Ksawusia, myszeczka89, Zuza33, sheerah24, InBlue, Martka10, Tasza lubią tę wiadomość
-
O MATKO ......Od czego zacząć
TASZA Mordeczko Kochana musi, musi być dobrze.Taka beta to tylko przy ciąży mnogiej.Uważaj żebyś męża reanimować nie musiała
Effy nie denerwuj się bo dzidziuś się będzie denerwował.Beta będzie piękna
Dombrusia twarda jesteś zawodniczka ;)Ja już bym ze trzy testy strzeliła:P
Stella kiedyś musiały się te objawy zacząć ,więc nie narzekaj przeżyjesz
Monia mam nadzieję ,że skończą się te twoje swędziawki i będzie tylko lepiej<3
Mamusia Ksawusia oby te twoje czary na wszystkich podziałały
Kate łóżeczko cuuuudo a w pościeli się zakochałam
Kuchcinka myślę o Tobie cały czas i wiem ,że Ty twarda babka i byle plamienie masz w głębokim poważaniu
Viola Kochana Tylko Ty się o mnie martwisz...Spokojnie żyję i nie przymarzłam do okna ;)Mam takie bóle owulacyjne ,że porodowe się chowają przy nich :-*
Kania powodzenia u lekarza
Agnieszka Ty to już w testy nie inwestuj bo pecha masz do nich ;)Jutro test z sody jeszcze zrób
Romek Tylko z tą Macą to stosuj się do wskazówek na opakowaniu ,żeby żona nie uciekała
Martka cuda się zdarzają to może i u ciebie szybsze zagnieżdżenie było
Nana Ty teraz tylko leż i odpoczywaj ...Bez żadnego ZAMARTWIANIA
Natka PIĘKNY BRZUSZEK ...Twoje dzieci na pewno są w nim szczęśliwe i niedługo przestaniesz rzygać
Mamusia_Ksawusia, Wojcinka, InBlue, szygas, Martka10, Tasza lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:I powiem wam ze jestem przeszczęśliwa ze nie testowałam i zdecydowanie polecam każdemu
dawno nie miałam takiego cyklu, wbrew pozorom na takim luzie i człowiek od razu lepiej sie czuje
w poprzednia ciaze zaszłam w wielka sobotę. Na chwile przed moim wyjazdem do Wawy mąż mnie jeszcze bzyknął i akurat strzał w 10 , wiec moze teraz zrobimy powtórkę tylko ze przed wigilia
Ja to już tyle opcji przerobiłam ,że już nie wiem kiedy się bzykać
Martka10, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:O MATKO ......Od czego zacząć
TASZA Mordeczko Kochana musi, musi być dobrze.Taka beta to tylko przy ciąży mnogiej.Uważaj żebyś męża reanimować nie musiała
Effy nie denerwuj się bo dzidziuś się będzie denerwował.Beta będzie piękna
Dombrusia twarda jesteś zawodniczka ;)Ja już bym ze trzy testy strzeliła:P
Stella kiedyś musiały się te objawy zacząć ,więc nie narzekaj przeżyjesz
Monia mam nadzieję ,że skończą się te twoje swędziawki i będzie tylko lepiej<3
Mamusia Ksawusia oby te twoje czary na wszystkich podziałały
Kate łóżeczko cuuuudo a w pościeli się zakochałam
Kuchcinka myślę o Tobie cały czas i wiem ,że Ty twarda babka i byle plamienie masz w głębokim poważaniu
Viola Kochana Tylko Ty się o mnie martwisz...Spokojnie żyję i nie przymarzłam do okna ;)Mam takie bóle owulacyjne ,że porodowe się chowają przy nich :-*
Kania powodzenia u lekarza
Agnieszka Ty to już w testy nie inwestuj bo pecha masz do nich ;)Jutro test z sody jeszcze zrób
Romek Tylko z tą Macą to stosuj się do wskazówek na opakowaniu ,żeby żona nie uciekała
Martka cuda się zdarzają to może i u ciebie szybsze zagnieżdżenie było
Nana Ty teraz tylko leż i odpoczywaj ...Bez żadnego ZAMARTWIANIA
Natka PIĘKNY BRZUSZEK ...Twoje dzieci na pewno są w nim szczęśliwe i niedługo przestaniesz rzygać
Spoko spoko nie ma się co nakręcaćbyle do poniedziałku