Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:ja ją pewnie z 3 dni znów zmienię, ale na razie tak się ładuje pozytywnie. Wiem,z e u mnie nie ma takiej siły żeby cokolwiek było jeszcze długo widać ale jak patrzę w lustro to dokładnie tak sobie to wyobrażam już.
Szybko czas zleci, zanim się obejrzysz już będziesz miała taki brzuch
Ja to mogę pomarzyć tylko o takim, ale póki co marzę o dwóch kreskachTasza, szygas, Ink@ lubią tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Poza tym jakos nie licze na jej pozyttwna reakcje...przy pierwszej ciazy sie poplakala i to nie ze wzruszenia...poza tym do dzis nie chce zeby mowic do niej/o niej babcia...Mlody mowi po imieniu.
stella_88, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Szybko czas zleci, zanim się obejrzysz już będziesz miała taki brzuch
Ja to mogę pomarzyć tylko o takim, ale póki co marzę o dwóch kreskacha mój wykres pod względem falowania temp był wybitny w fazie lutealnej.
według OM
stella_88 wrote:Bo jak może pamiętasz miałam w listopadzie straszna infekcje...
taka że aż spuchlam na zewnątrz i strasznie bolało mnie wszystko aż siedzieć nie mogłam...
dostałam silne leki a z wymazu mi wyszło że mam wszystkie grzyby świata i ANI JEDNEJ pałeczki kwasu mlekowego!!!! Jak test mi wyszedł pozytywny to się naczytalam o wpływie infekcji intymnych na plod i gdzieś to z tyłku głowy siedzi...chociaż moja lekarka uspokaja że będzie ok.sheerah24 lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Mye - faktycznie jest kreska tylko poprzerywana. Idź jutro na betę to będę trzy pozytywne wyniki w jednym dniu: Twój, Dombrusi i Agi.
Martka, a nie dałoby rady załatwić prg doustnie (on wytłumia trochę endometriozę). Wiadomo, ze nie od razu, ale daje efekty.
Tasza śliczny awatari suwaczek też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 12:22
Tasza lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:No to mnie dziwi serio typowe plastiki na siłowni, rzęsy, brwi, włosy, paznokcie, cycki wszytko sztuczne
no ale kto komu zabroni jak jeszcze przychodzą typowe młode córeczki bogatego tatusia
Mnie to rozsmieszaja takie panny ale co tam ja tam chodziłam poćwiczyć słuchawki w uszy ulubiona muzyka i jazdaMartka10, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
według OM
Martka10 wrote:Na kolejnej wizycie u lekarza popytam, póki co nic mi nie dał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 12:26
według OM
Martka - on w ogóle powinien dać prg chociażby już przez to ze jak sama pisałaś - ciąża przy endometriozie to ciąża wysokiego ryzyka - niech zarodek ma wspomaganie. Zmuś go do tej recepty.według OM
Tusia_87 wrote:No nie? To takie na topie
selfie z szatni na siłowni, na solarium u manikiurzystki haha
tak jak mówisz - chodzi się na manicure to czemu odpuszczać na siłowni spacerniak.
Ja wam naprawdę zazdroszczę krągłości, kobiecych kształtów. Zabroniłabym Wam odchudzać sięwedług OM
nick nieaktualnyTasza wrote:długo się staracie - tak mu powiedz i w związku z przeciwwskazaniami jakie niesie endometrioza liczysz na pmoc z jego strony w kwestii recepty na prg. Ja go dostałam na tyle dolegliwości, ze szok. Od poronień nawykowych, prze niewydolność ciałka żółtego - jak u Welonki zresztą - aż po endometriozę. Jak zaczniesz go stosować to sama zobaczysz, ze poczujesz poprawę - wytłumi pewnie objawy.
Tutaj z diagnostyką jest tragedia, oni twierdzą, ze z większością przypadłości organizm sam sobie poradzi lub przy pomocy paracetamolu. -
Martka10 wrote:Holendrzy mają inne myślenie, a w medycynie to już w ogóle. Koleżanka niedawno była u ginekologa, zrobili jej badania hormonalne, aby sprawdzić dlaczego ma krótkie cykle, pod hormony przepisano jej hormony. Wszystko byłoby ok, gdyby nie krwawienie, a w zasadzie krwotok przez prawie miesiąc sama odstawiła tabletki, bo ginekolog nadal kazał jej brać mimo silnego krwawienia.
Tutaj z diagnostyką jest tragedia, oni twierdzą, ze z większością przypadłości organizm sam sobie poradzi lub przy pomocy paracetamolu.według OM
Tusia_87 wrote:Kochana dla mnie to raczej nie odchudzanie a bardziej zmiana na zdrowe jedzenie
Mam parę kg za dużo ale nie pozwolę sama na to abym zeszła ponize 62kg nigdy!
Nie chcę być wieszakiem mieć wystających ramion itd.
Chce wygadać ładniemyślę że ze 2kg to z samych piersi mogłoby mi spaść z brzucha i ud ok 8kg a cała reszta to woda w organizmie
Tusia_87 lubi tę wiadomość
według OM
Martka!
zapytaj jeszcze o możliwość dostania estrofenu. Przy naszej endometriozie właśnie przez to, ze tworzy ona stany zapalne łatwo o odrzucenie zarodka dlatego ten lek poprawia jakość endometrium i zapobiega odrzuceniom w przypadku gdy dojdzie do zapłodnienia. Ja dostałam dawkę 2mg 1x dziennie. Biorę go jeszcze. To miałabyś 2 hormony w kwestii endometriozy. Prg - na objawy, wspomaganie wczesnej ciąży i estrofem na poprawę jakości endometrium.według OM
Tasza wrote:one już są na pewno tylko muszą Ci się pokazać w teście. Jeszcze niedawno sama miałam napisane 3 tyg do testowania
a mój wykres pod względem falowania temp był wybitny w fazie lutealnej.
Tak zgadzam sie Twój wykres to niczym ekgale tez nie spadła temperatura na tyle nisko jak w 1 fazie cyklu.
Ja to mysle, ze Beata bliźniakihihi
Tasza, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Tak zgadzam sie Twój wykres to niczym ekg
ale tez nie spadła temperatura na tyle nisko jak w 1 fazie cyklu.
Ja to mysle, ze Beata bliźniakihihi
sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs