Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania niestety albo przegapiłas owulacje, albo jeszcze będzie taka bardzo bardzo pozna. Najlpszym tutaj pomocnikiem byłby sluz. Gdy miałam w czerwcu cykl bezowulacyjny to wszystkie testy były negatywne, ale tez sluz był kremowy. Wtedy jeszcze nie mierzyłem temperatury wiec nie wiem jak pod tym względem on wygadał. Cykl trwał 51 dni ;( masakra jakaś ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 23:45
-
Właśnie nie sprawdzalam śluzu w tym cyklu prawie że w ogóle, strasznie zaniedbalam ten cykl ze wzgledu na spore problemy s związku z mężem szyjkę sprawdzilam to jest wysoko, średnio otwarta i średnio twarda... Temperatura nie wskazuje na to żeby owulacja była... Poza tym wczorajszy test nawet ten po 5 min był ciemniejszy niż poprzednie... Może jeszcze nie wszystko stracone...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stella ja mierze temp od 5 dc czyli po krwawieniu w pochwie termometrem elektronicznym i temp jest wg mnie wiarygodna. Biorą pod uwagę temp z poprzednich cykl to są niemal takie same .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Tusia moze to chwilowy spadek no nic musisz czekac z drugiej strony dobrze by bylo jak by Ci sie sytuacja wyjasnila oby to dzidzia byla ale jak nie to zeby przyszla to nowy cykl zaczniesz. Oby nie trzeba bylo Martynka Ty badz twarda moze on czeka na Twoj ruch. Ja mierze temp ale w tym cyklu przez przeziebienie to skacze u mnie temp jak chce
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 - i będziesz miała, wszystkie w końcu będziemy miały swoje małe szczęścia
caroline29 - dzisiaj miało być rano jeszcze, ale trochę się pokłóciliśmy, ale już dobrze jest, może się jeszcze uda dzisiaj hehe, a dzisiaj u mnie 16dc, a jak tam u Ciebie?
Agnieszka93 - aż się łezka w oku kręci, jak się zobaczy jedną krechę, ale ta łezka powinna być ze szczęścia... ale mamy dwoje oczu i następna łezka będzie ze szczęścia, trzymam kciuki
nana266 - SUPER!!! wiedziałam, że będzie wszystko dobrze, a będzie tylko lepiej dbajcie o siebie :*
stella_88 - który to u Ciebie cykl starań?
Ostatnio ptak mnie za przeproszeniem osrał ale to na szczęście i cały dzień se to powtarzałam, że będę miała szczęście w tym roku jeszcze później chciałam znaleźć z chłopakiem kasztana, nigdzie nie było, a tu nagle w drodze powrotnej jeden jedyny leży kasztan na środku drogi pod nogami hehe i znowu mówiłam sobie, że będziemy mieli szczęście w tym roku, postawiłam se go na biurku i mam nadzieję, że się spełninana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny