Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Albo te zmęczenie to przesilenie jesienne hihi.
Niestety nie mogę się położyć trzeba pójść do pracy
Dziś dodatkowo idę z córa bo się rozłożył ale tylko 5h szybko zleci nam we dwie hehe.
Viola w zeszłym roku mój syn miał operacje. Tek płacz taki proszacy o pomoc przy zakładaniu wenflonu straszny ale jakoś dał radę. Oby jak najmniej wizyt taki. Bo same przyznajcie która z Was miała wenflon? Zakładanie go boli dorosłego jest bardzo.nieprzyjemne a co dopiero dziecko ma powiedzieć gdzie żyłki są mniejsze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomyliłam się, u mnie 17dc dzisiaj, na ovugriend pokazuje mi, że mam dzień płodny od jakiś 2, 3 dni, w aplikacji w telefonie pokazuje mi, że dni płodne zaczynają się dopiero od jutra, a owulka wypada na 04.10, już sama nie wiem, w sumie to za późno by było, bo aż w 23dc by była owulacja? może być tak późno? ale w sumie to od jakiś 2, 3 dni mam duuuużo śluzu i przedprzedwczoraj miałam kremowo przezroczysty, przedwczoraj też i wczoraj miałam już jak białko jajka i rozciągliwy i bardzo dużo, ale jajniki mnie nie bolą, hmm, ostatnie moje cykle to: 32,34,46,31,37,38,32
-
nick nieaktualnyTylko, że już mi się nie chce tych testów wykonywać, mam pracę zmianową i trochę trudno z tym liczę na szczęście chyba ale jak nie uda nam się do końca roku, to do kliniki niepłodności chyba się zapiszemy, chociaż bardzo bym nie chciała przecież młoda jestem, dlaczego tak ciężko?
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Cześć dziewczyny ! Po tygodniu nieobecności jestem mega w tyle - 70 stron do nadrobienia... nie dam rady także poproszę o streszczenie jak Nana i jej pobyt w szpitalu ? Ktos jeszcze ujrzał dwie kreseczki ?
Ja byłam tydzień w Polsce: miałam wesele w rodzinie na ktory wytanczylismy się za wszystkie czasy do tego kupiliśmy juz wózek i lozeczko w Polsce także powoli zanieram się za kompletowanie wyprawki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Czyli nowych ciężarówek nie ma, szkoda... ale zaciskam kciuki za testujące niedługo !
Martynka według ostatniej miesiaczki 27tc a według usg 26tc. Kupiliśmy teraz w Polsce wózek i lozeczko, bo w PL taniej niż w DE, a w ostatnim trymestrze nie będziemy jeździć w takie trasy. Także w Polsce będę teraz najszybciej na wiosnę pewnie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:43
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Szkoda Tusia ze temp spada ale jeszcze nic straconego
Kate to juz tuz tuz Jak się czujesz?
Mi skoczyła temp ale tylko o 0.14 więc tak naprawde nic... Ehh cos czuje ze będzie bez owu Obawiam się ze cos sobie namącilam tym castagnusem na poczatku...