Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://smaker.pl/przepis-drozdzowe-rogaliczki-dla-zapracowanych,105538,dziunia36.html
Ja robię z takiego przepisu bo akurat nie mam margaryny ani masła tylko te muszą bardzo długo rosnąć ale polecam tą stronkę smaker.pl wpisz sobie rogaliki drożdżowe i jest pełno przepisów -
nick nieaktualnyHej , nana jestem caly czas czytam was :-*
Tak zamilklam bo szczerze mówiąc cholernie sie boje o ta piątkowa wizyte po tej becie poprostu jakby powietrze ze mnie wypuscil i cala radość.
Rogaliki mniam zjadlabym ja robie wlasnie gołąbki :-*nana266 lubi tę wiadomość
-
Natka co się stało?
Monia nie martw się kochana, stres nic nie da a może tylko pogorszyć odprez się, wyjdz gdzies, zajmij sir czyms :* Czas szybko zlecił i zobaczysz ze jeszcze wszystko będzie dobrze :* Jak nuż wczesniej dziewczyny mówiły, może dzidzia potrzebuje czasu :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Monia nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :* Ja też sie stresowalam czy bedzie pecherzyk i jest Teraz bym chciała usłyszeć serduszko, myslicie ze za tydz we wtorek juz bedzie slychac? To będzie 6tydz 4d
-
Ja sobie dzis zrobilam strogonow i wlasnie sie zabieram za jedzonko
A jesli chodzi o kłótnie to my z Mężem nie rzucamy talerzami i nie krzyczymy na siebie tylko mamy bardziej "Ciche dni", mi zazwyczaj szybciej przechodzi a mój Mąż to straszny uparciuch i bardzo skryty facet w końcu koziorożec A ja byk ale nie jestem taka uparta, raczej ugodowaWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ze nie powinnam sie denerwować alw poprostu sie martwię, jeszcze dwa dni i bede w końcu wiedzieć co i jak. Aktualnie nie mam zadnych objawów typu mdlosci czy cokolwiek.
Dodatkowo sytuacja w pracy jest do kitu i nie wyobrazam sobie teraz tam wracac ( obecnie mam 2 tyg zwolnienie bo lekarz kategorycznie zakazal mi pracy jakiejkowliek)..
Mam wielka nadzieje ze bedzie dobrze
Tymczasem czytam was na biezaco :-* -
Monia1028 wrote:Wiem ze nie powinnam sie denerwować alw poprostu sie martwię, jeszcze dwa dni i bede w końcu wiedzieć co i jak. Aktualnie nie mam zadnych objawów typu mdlosci czy cokolwiek.
Dodatkowo sytuacja w pracy jest do kitu i nie wyobrazam sobie teraz tam wracac ( obecnie mam 2 tyg zwolnienie bo lekarz kategorycznie zakazal mi pracy jakiejkowliek)..
Mam wielka nadzieje ze bedzie dobrze
Tymczasem czytam was na biezaco :-*