Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wróciłam właśnie od ginekologa, zrobiła mi cytologię i... mam nadżerkę. Mało tego, jak włożyła wziernik i wyjęła rękę to rękawica była cała we krwi. Zrobiło mi się słabo. Powiedziała że grupę 2 będę miała na pewno... a ja naprawdę nic nie czułam.
Potem zasłabłam, jakbym stała to bym upadła. Pojawiły mi się mroczki przed oczami gdy ona coś mówiła a ja do niej: Przepraszam ale zaraz zemdleję, i poleciałam do przodu, złapała mnie, kazała mi się położyć to uszy mi się zatkały i nic nie słyszałam... Masakra... Wyniki po Świętach. Tak mnie boli i tak krwawiłam, że nie mam ochoty na żadne przytulanie. Chce mi się wyćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:38
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Hej
Wróciłam właśnie od ginekologa, zrobiła mi cytologię i... mam nadżerkę. Mało tego, jak włożyła wziernik i wyjęła rękę to rękawica była cała we krwi. Zrobiło mi się słabo. Powiedziała że grupę 2 będę miała na pewno... a ja naprawdę nic nie czułam.
Potem zasłabłam, jakbym stała to bym upadła. Pojawiły mi się mroczki przed oczami gdy ona coś mówiła a ja do niej: Przepraszam ale zaraz zemdleję, i poleciałam do przodu, złapała mnie, kazała mi się położyć to uszy mi się zatkały i nic nie słyszałam... Masakra... Wyniki po Świętach. Tak mnie boli i tak krwawiłam, że nie mam ochotę na żadne przytulanie. Chce mi się wyćsheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Hej
Potem zasłabłam, jakbym stała to bym upadła. Pojawiły mi się mroczki przed oczami gdy ona coś mówiła a ja do niej: Przepraszam ale zaraz zemdleję, i poleciałam do przodu, złapała mnie, kazała mi się położyć to uszy mi się zatkały i nic nie słyszałam... Masakra... Wyniki po Świętach. Tak mnie boli i tak krwawiłam, że nie mam ochoty na żadne przytulanie. Chce mi się wyć.
Naprawde lepiej wszystko wyleczyć niż obudzić sie z nadżerką i krwawieniem w ciąży...
Ja sie pośpieszyłam z zachodzenie i wiecie jaki był efekt....
Nie przytulaj sie, tym bardziej jak nie masz ochoty. Wstrzymajcie sie ze staraniami aż do wyleczenia i rzeczywiście podobno pozniej łatwiej sie zachodzi. Tak mi sie wydaje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Środki ostrożności
W czasie leczenia należy zaniechać odbywania stosunków płciowych.
No to po staraniach...
biedaku wspolczuje, mam nadzieje ze szybko przejdzie ;( -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Stella oczywiście przez duphaston w ciąży będziesz miec wzmożone wymioty. (Bardzo wysoki progesteron) możesz zbadać progesteron jaki masz jak będzie dobry to odstawisz tabletki
-
Jutro w UK narodowy dzien swiatecznego sweterka i obowiazkowo trzeba w takim przyjsc do pracy
Latam wlasnie po sklepach i wszystko juz wykupione. Na poczatku grudnia bylo ich pelno, ale teraz to sie juz spoznilam. Nie bede miala w czym pojsc do pracy
Martka10 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
sheerah24 wrote:Środki ostrożności
W czasie leczenia należy zaniechać odbywania stosunków płciowych.
No to po staraniach...
Kochana nie za wszelka cenę. Nie wiesz jeszcze w jakim stopniu zaawansowania jest i co sie do tego przyczyniło. Ponad to nadżerki sie w ciąży chemicznie nie leczy a jesli by zaszła taka potrzeba to bedziesz z tym chodzić 9 miesięcy ?!
Wyleczysz sie z tego, podejrzewam że po wynikach bedziesz miała to wypalane czy coś i wtedy sie będziecie starać.