Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sheerah ja tez mam mala nadzerke i zaden lekarz (a widziało ja trzech ) nie wspominal nic o usuwaniu tego a tym bardziej o zaprzestaniu starań. Ale to pewnie tez zalezy czy masz duza czy malutka
sheerah24 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
nick nieaktualnyw Szczecinie znam dobrego lekarza, ale od Was to dalekoszygas wrote:żonka mówi że chyba nie ma ww tym mieście naprawdę dobrego lekarza który potrafi uporać się z problemem niepłodności
jeden z lekarzy żonie też powiedział że trzeba odpuścić a inny kazał kupić kota lub psa i zająć się nimi i łatwiej będzie zajść w ciążę
mamy psa i kota i na początku były same kłopoty
-
Tusia_87 wrote:Luteina-naturalny progesteron
Duphaston - sztuczny progesteron
Są luteine suplementy diety ale to nie to samo co lek. Jezeli prg jest za niski należy to z lekarzem skonsultowac
Jak mądry lekarz to można konsultowac!! A tak to samemu se trzeba radzić -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:03
-
dzieki jestes kochana, nie w tym rzecz. przyjechac ja mogę i 1000km tylko zeby to miało jakis sens. jak na razie jeżdze do poznania ( mam 500km)Effy wrote:Boże Romek moze do Wawy trzeba sie wybrać czy gdzieś. Jakby cos nocleg moge zapewnić

Effy lubi tę wiadomość
-
1 badanie 11dc a drugi 12dc miesiąc późniejTusia_87 wrote:To tez zależy kiedy robiliscie Estradiol w jakim celu żeby ocenić rezerwę jajnikowa, dojrzewanie pęcherzyków czy wydolność ciałka żółtego? Kolejno 3dc drugie przed spodziewana owulacja i trzecie po owulacji.
Jakby nie patrzeć we wszystkich mieści się żona w normie
A zaproszenie juz wysłałam
-
Szkoda ze sie nie dopytałas o wszystko bo teraz to nie wiem co tu robićsheerah24 wrote:Mi gin nic nie mówiła o wielkości

To krwawienie kontaktowe moze świadczyć że nie jest to malutka nadzerka, ale przeciez nie mam pojęcia. Tak tylko zakładam czarny scenariusz ...moze to byc nic.
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:03
-
Hej wszystkim

Jestem zła jak Cholera nie dość że nie miałam jak zmierzyć temp bo mam katar ( mierze w ustach) bo bym się udusila... To wyszła mi mega duża i boląca opryszczka na ustach... Szlak by to wziął.. Do tego dziś piątek i muszę usunąć samochód z ulicy bo od 9 do 12 czyszczą drogi w każdy piątek a na żadnym parkingu Nie ma miejsca... Chyba sobie go w tylek wsadze!!! Pięknie zaczyna się ten Dzień!
I IVF ❄️❄️❌
II IVF ❄️❌
III IVF ❄️✔️❄️❌
IV IVF 💉 marzec ?
28.06.2022 FET 4BA
👶4dpt ⏸️ 11.50mlU
p. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU p.30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU p. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU p.31.41ng
👶15dpt 7519mlU p.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
30.01.2026 FET4BB 😓 biochem
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnyWitam piękne Panie i przystojnego Pana

Noo powiem wam, że nadrabiałam aż zadyszki dostałam.
Kate - Co do przyspieszenia porodu, ja całą ciąże miałam straszne zaparcia i żadne leki na mnie nie działały. W 37 tyg lekarz kazał mi zrobić sobie lewatywe (
), oczywiście zwykłą przygotowaną wodą. Uprzedził, że ciąża donoszona więc po takim zabiegu mogą pojawić się skurcze więc wtedy od razu do szpitala.
No więc zrobiłam lewatywe o 17 a o 4 rano już miałam przy sobie córkę.
Dziewczyny ja nacinana nie byłam, ale poród miałam straszny. Akcja porodowa bardzo szybko ruszyła i w momencie w którym położyłam się na łóżko porodowe już było 8 cm rozwarcia. Chwile później 9 cm. Ja szczęśliwa, bo ból straszny, bo zaraz będę miała swoją gwiazdeczkę na rękach a lekarz podchodzi mierzy mnie i mówi, że muszę biegiem podpisać zgodę na cc, bo dziecko może udusić się w kanale rodnym (niewspółmierność matczynno-płodowa). Nigdy się tak nie bałam. Ledwo zdążyliśmy...
Po porodzie jeszcze trudniej... Ale nie będę tu was już straszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 07:29
szygas lubi tę wiadomość

Daniel