Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:czy coś się wysuneło przed szereg jakiś konkretny problem na tym etapie ?
-
Ja rowniez mam 2 grupe ale moja gin mowila ze prawie wszystkie kobiety ktore wspolzyja taka maja i jest ok to nawet o tym nie mysle.
Dziewczyny jak piszecie o tych peknieciach krocza i szyjki i nacinaniach to slabo mi sie robi. Ja jestem tak waska w biodrach ze mysle ze mnie by calkiem porozrywalo i jednak ciesze sie ze bede miala cc. Mam tylko nadzieje ze dojde do siebie tak szybko jak poprzednio.
Tusia o ile sie nie myle to ty mialas 2cc. I w zwiazku z tym mam pytanie czy to drugie ciecie jest robione na pierwszym? Czy minimalnie nad lub pod blizna?sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Stella oczywiście przez duphaston w ciąży będziesz miec wzmożone wymioty. (Bardzo wysoki progesteron) możesz zbadać progesteron jaki masz jak będzie dobry to odstawisz tabletki
?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:03
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Byłam u Zarakowskiej, Simsona,Leśniczaka i Zdanowskiego, Drężek i każdy każe czekać ale ile można
jeden z lekarzy żonie też powiedział że trzeba odpuścić a inny kazał kupić kota lub psa i zająć się nimi i łatwiej będzie zajść w ciążę
mamy psa i kota i na początku były same kłopotyZuza33 lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Cukier jak wysoki to tak jak ja i Agnieszka blokować może
Tsh jest dobre
A nie wiem jaki Estradiol miała wynik bo cholesterol raczej dużego wpływu nie ma -
Annie1981 wrote:Jutro w UK narodowy dzien swiatecznego sweterka i obowiazkowo trzeba w takim przyjsc do pracy
Latam wlasnie po sklepach i wszystko juz wykupione. Na poczatku grudnia bylo ich pelno, ale teraz to sie juz spoznilam. Nie bede miala w czym pojsc do pracy
Kup druty i włóczkę -
szygas wrote:żonka mówi że chyba nie ma ww tym mieście naprawdę dobrego lekarza który potrafi uporać się z problemem niepłodności
jeden z lekarzy żonie też powiedział że trzeba odpuścić a inny kazał kupić kota lub psa i zająć się nimi i łatwiej będzie zajść w ciążę
mamy psa i kota i na początku były same kłopoty
Noo ja mam psa, męża, dwoje dzieci... Huk jeszcze z kotem spróbujęWojcinka lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:żonka mówi że chyba nie ma ww tym mieście naprawdę dobrego lekarza który potrafi uporać się z problemem niepłodności
mamy psa i kota i na początku były same kłopotyTusia_87, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny