Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Kurde przykro mi
lekarz powiedział cos wiecej?
Słyszałam kiedyś ze niby jeden jajowod moze sięgnąć do nie swojego jajnika i zgarnąć z niego komórkę, to prawda czy mit?
Wiecie co moja mama ma tylko lewy jajnik i tylko na nim zaszła w ciążę 5 razy. Pierwsza córka zmarła dwa dni po porodzie i jedno poroniła w 14 tygodniu. Tak więc wszystko chyba jest możliwe.
Trzeba być dobrej myśliEffy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Ewelinka kurcze szkoda, że w tym cyklu nic nie wyjdzie... A lekarz co na to ?
Natka cieszę się, że wszystko u Ciebie okno i wyjaśniło się w końcu, że jest jedno dzieciątko
Kuchcinka no to czekamy na poniedziałeksama też ciekawa jestem ile te wlewy będą trwały- 4,5h brzmi strasznie
Tasza jeśli pójdziesz jutro na betę to się uspokoisz ? mnie takie liczenie ile % urosła itd raczej by stresowalo a nie uspokajalono ale to ja. jeśli Ciebie ona uspokoi no to idź
trzymam kciuki aby była wyyyyyysoookaa !
Zreszta ostatni przyklad Bianki pokazuje, ze niestety beta nawet na poziomie 68 000 tez o niczym nie przesadza. Co ma byc to bedzie, niestety kobiety traca ciaze na roznych etapach, w 12, w 18, czy nawet w 30 tygodniu. Tasza, musisz myslec pozytywnie, ze tym razem Twoja fasolka jest wyjatkowo silna, a zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze. Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie ogromne :*
Ps. Chyba, ze ta beta jest Ci potrzebna w zwiazku z lekami to wtedy to inna sprawa oczywiscie. -
nick nieaktualnyDziewczyny, czy ktoras z was uczestniczy tez moze tak intensywnie w innych watkach?
Jestem ciekawa, czy na innych tez panuje taka fajna, rodzinna atmosfera jak u nasnie chodzi mi oczywiscie o to, ze ktos dodal gdzies jeden post, bo tak sie nie da tego stwierdzic, ale moze ktos gdzies dluzej juz urzeduje i moze sie wypowiedziec
bo nie wiem czy to tylko tak u nas czy to tak wszedzie jest tak fajnie
-
Ja na innych forach jestem jako mama juz. W moim towarzystwie juz starania o ciaze to przeszlosc. Wiekszosc juz sie wyrodzila
U mhie dzis dzien pelen pracy ale zakonczony stosunkowo udanie
Maz wrocil do formy
Ja przyznaje ze znow mi odbiha. Nie mierze temp ale obserwuje siebie i licze dni w kslendarzu. I przez to pilnuje meza a on baaaaaardzo nie lubi seksu na zadanie bo mowi ze nie chce jego tylko jego spermy. Rozumiem ze czuje sie uprzedmiotowiony
Tylko to czasem silniejsze niz jaszygas lubi tę wiadomość
Daniel
-
Viriki wrote:Ja na innych forach jestem jako mama juz. W moim towarzystwie juz starania o ciaze to przeszlosc. Wiekszosc juz sie wyrodzila
U mhie dzis dzien pelen pracy ale zakonczony stosunkowo udanie
Maz wrocil do formy
Ja przyznaje ze znow mi odbiha. Nie mierze temp ale obserwuje siebie i licze dni w kslendarzu. I przez to pilnuje meza a on baaaaaardzo nie lubi seksu na zadanie bo mowi ze nie chce jego tylko jego spermy. Rozumiem ze czuje sie uprzedmiotowiony
Tylko to czasem silniejsze niz ja
gdzies takie podejscie juz slyszalem .....
tia tylko spermaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 00:20
-
Ink@ wrote:ja tylko tutaj
nie ogarnelabym wiecej z braku czasu
czasami czytam tylko inne fora jak szukam jakis info, ale to tyle, bez udzielania sie
dzieki bogu
i tak mam trudności zeby WAS dogonicInk@ lubi tę wiadomość
-
Romek no wiadomo, ze nie tylko
Ale rozumiem, ze facet moze czuc sie jak rzecz. W koncu starania zawsze bardziej dotykaja kobiety bo jakby nie bylo to kobieta w ciaze zachodzi. Wiec facet ma prawo czuc sie czasem sprowadzony do poziomu dawcy.
Chociaz mysle, ze w wiekszosci przypadkow tak nie jest. To tylko stres i emocje przemawiaja w ten sposob. Ale kochajaca zona nigdy nie pomysli o mezu tylko jak o nasieniu.Daniel
-
Viriki wrote:Romek no wiadomo, ze nie tylko
Ale rozumiem, ze facet moze czuc sie jak rzecz. W koncu starania zawsze bardziej dotykaja kobiety bo jakby nie bylo to kobieta w ciaze zachodzi. Wiec facet ma prawo czuc sie czasem sprowadzony do poziomu dawcy.
Chociaz mysle, ze w wiekszosci przypadkow tak nie jest. To tylko stres i emocje przemawiaja w ten sposob. Ale kochajaca zona nigdy nie pomysli o mezu tylko jak o nasieniu. -
Tusia_87 wrote:Oj tak mnie całe dnie męczyło.
Ewelina spróbuj z ziołami sroki może wymusza na tym drugim jajniku wzrost pęcherzyków?
Tusia piłam kiedyś i się zastanawiam czy od nich mi się torbiel nie zrobiła bo jak miałam laparoskopie to na prawym jajowodzie torbiele miałam i boję się ze to od ziół
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Kurde przykro mi
lekarz powiedział cos wiecej?
Słyszałam kiedyś ze niby jeden jajowod moze sięgnąć do nie swojego jajnika i zgarnąć z niego komórkę, to prawda czy mit?
Lekarz powiedział ze s następnym cyklu też clo i zobaczymy co będzie. Niby twierdzi ze musi być na tym jajniku kiefys owulacja ale ja coraz mniej w to wierzę. Co do przechwytywania komórki to mówił o tym k fakt zdążą się to ale to naprawdę rzadko się zdaza.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Kate piękne mebelki
już niedługo dzidziuś bedzie z Wami
ja coraz częściej myślę ze naturalnie nie zajde tylko in vitro....
-
nick nieaktualny