Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:39
-
Effy trzymaj sie biedulko, wiem przez co przechodzisz. Leż, odpoczywaj i uważaj na Ciebie i fasolkę :*
A moj Bąbelek tak dzisiaj szalał ze czułam ruchy kilka razy w ciagu dnia i czuje je juz coraz wyraźniejteraz chyba tez wie ze o Nim pisze bo cos tam się wierci
cudowne uczucie
i wracając do tematu Natki i Kate to ja to czuje pod pępkiem tak nisko
Ink@, Effy, Martka10, Tusia_87, InBlue, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Effy kochanie, na inflanckiej uratowali ciaze mojej bratowej i dzięki temu mamy teraz nasz skarb Amelkę
Ola trafiła tam z krwawieniem w 2mc , najpierw pojechała na Madalińskiego bo bliżej, ale odesłali ją chuje z kwitkiem. Zostawiła tam samochód i pojechała metrem na Inflancka (w godzinach szczytu szybciej metrem niż samochodem) i ja od razu przyjęli, okazało sie ze ma sporego krwiaka, dostała leki - dupka i jeszcze cos i nakaz leżenia. Jako ze mój brat z Ola sie wtedy wyprowadzali z mieszkania które sprzedali i byli w trakcie kupowania drugiego to na okres praktycznie całej ciazy zamieszkali u naszego ojca, tam Ola żyła jak królowa na hamaczku obsługiwana każdego dnia
hehe nie było tego złego co by na dobre nie wyszło
Wszystko słońce bedzie dobrze! LEŻ, ODPOCZYWAJ i nie waż sie wstawać z łóżka chyba ze do toalety! :*
Ja nie mam krwiaka, z punktu widzenia klinicznego wszystko tam jest dobrze, chociaz przynajmniej zdałabym przyczynę tej krwi i w ogóle jakby był krwiak. Wierze w moja fasolinę, ale zdaje sobie sprawę jakie to zycie jest brutalne. Ale walczymydziekuje kochana za dobre słowo i reszcie tez oczywiscie dziekuje :*
Chociaz ona mówiła że niewiadomo czy sie nie pojawi krwiak, ale za 5 dni kontrola to zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 21:53
-
nana266 wrote:Effy trzymaj sie biedulko, wiem przez co przechodzisz. Leż, odpoczywaj i uważaj na Ciebie i fasolkę :*
A moj Bąbelek tak dzisiaj szalał ze czułam ruchy kilka razy w ciagu dnia i czuje je juz coraz wyraźniejteraz chyba tez wie ze o Nim pisze bo cos tam się wierci
cudowne uczucie
i wracając do tematu Natki i Kate to ja to czuje pod pępkiem tak nisko
Potrzebujemy takich dobrych wieści !!nana266 lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:40
-
.
-
.
myszeczka89, Ink@, Tasza lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Pierwszy raz miałam taka sytuacje i mam nadzieje ze ostatni. Teoretycznie był to 3 cs. I najgorsze ze nie wiem co teraz robić moze na tak wczesnym etapie organizm sie sam oczyści i tak byłoby najlepiej. Dzieki za słowa wsparcia :*
-
[.