Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:57
Viola999, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:W mojej starej cytrynce (citroen c2) kiedyś musiałam wymienić czujnik przy hamulcu odpowiadający za zapalanie sie świateł hamowania. W ASO chcieli za to 125zl, pojechałam do norauto i IDENTYCZNY czujnik tylko że ze zdartym znaczkiem peugeota kupiłam za 15 zł i mi go nawet w norauto za Free wymienili
z tym ze ta bezpłatna wymiana to raczej na urok osobisty hehe
) przed 1,5 roku nic nie naprawiałam, poza wymianą rozrządu co się nie wlicza w jako takie naprawy...
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyWitajcie
Wracam dzis juz do Warszawy z rodzinnego domu to moze W końcu bede a bieżąco bo tak to tylko nadazam was czytac..
U mnie nadal bez zmian swedzenie rak nog utrzymuje sie nadal, następnym razem jak zjadę tutaj 13 zrobię kolejne badania i powtorze ta wątrobę..
13 stycznia mam polowkowe usg a 20 wizytę i moze wkoncu bede wiedziała co tam siedzi dokładniena wizycie przed świętami lekarz moj mowil ze bardziej mu przypomina dziewczynkę, a w 13tyg u tego spwxjalisty na usg prenatalnym lekarz mowil ze na 80%chlopczyk i masz nigdy nie wiadomo..
Oczywiscie dla mnie jest to obojętne ale wolalabym juz wiedziec zeby powoli rozgladac sie za wyprawka i miec juz upatrzone wszystko..
Z nowości to wkoncu sie doczekałam i poczulam ruchy maleństwa, zazwyczaj jak sie położę po jedzonku lub wypiciu czegos czuje takie puk puk jakby palcem dotykalo i jestem juz pewna ze to ono tam tak sie rusza
Mama moja zapisala sie na to badanie specjalne tetnic ale dopiero na kwiecien jest zapisana bo to urzadzenie maja tylko w szpitalu i takie kolejki i zastanawiam sie czy to nie jest za dlugo bo sa dni kiedy oczy ja bardzo bolą i cala spuchnieta jest..
Zmienilam telefon na sony xperia xa ultra 6cali i jest mega fajny, lepiej mi sie was czyta na duzym ekranie, zamowilam do niego etui i szybke ale przyszla za mala doslownie wszedzie odstaje... Musze chyba reklamacje napisac
Natka2, Ink@, Martka10, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNana mysle ze na polowkowym dowiemy sie juz na 99%co bedzie
Dalej nie znam przyczyny.. Mam zamiar zrobic jeszcze poziom progesteronu z krwii bo biore caly czas luteine, duphaston juz nie a luteine teraz dopochowowa dwa razy dziennie, moze to ma jakis zwiazek z tym..
No bo juz niewiem od czego to i najbardziej w nocy sie nasila -
C
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:05
Wojcinka, Ink@, Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Natka2, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Samochód juz Orawie gotowy, zrezygnowałam z czekania na myjnie bo podobno jest kolejna na półtorej godziny wiec juz niech sobie wsadza to darmowe mycie
Pojechali jeszcze sie przyjechać zeby sprawdzić czy wszystko jest git i mam nadzieje ze w ciagu 30 min juz ebdzie wolna... -
Monia1028 wrote:Nana mysle ze na polowkowym dowiemy sie juz na 99%co bedzie
Dalej nie znam przyczyny.. Mam zamiar zrobic jeszcze poziom progesteronu z krwii bo biore caly czas luteine, duphaston juz nie a luteine teraz dopochowowa dwa razy dziennie, moze to ma jakis zwiazek z tym..
No bo juz niewiem od czego to i najbardziej w nocy sie nasilaWojcinka, Monia1028, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
osz w cholere...
Moja standardowa waga to 64 kg przy wzroście 173 cm. Od roku brałam thyrozol i uwaga.......przytyłam do 69i jak ja startuje z ciąża z taką wagą to aż strach się bać gdzie się znajdę...moj mąż w ramach pocieszenia powiedział, że może dobije do trzycyfrowej
Martka10 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:a nie chcesz spobowac poszukać pomocy z tym swędzeniem jeszcze w Warszawie? Przecież z żadnym innym mieście w Polsce nie ma tylu możliwości co właśnie w wawie, no i na pewno nie wyrzuca Cię ze szpitala ze względu na brak funduszy
Super ze czujesz maluszka! Ale to musi byc wspaniałe uczucie ❤ nie dziwie sie ze chcesz poznać płeć , prawie każdy chce
A co do dużego telefonu to ja tez z wami pisze tylko na tablecie, bo jak wchodzę na telefonie to mnie krew zalewa
Kuchcinka dzisiaj wracam pod Warszawę wiec mozesz podac mi namiary na dobry szpital i ginekologa jesli sie nasili to moze bym spróbowała, wiadomo warszawa lepsze możliwości
Co do ruchow jeszcse tydzień temu sie martwilam ze nic nie czuje jeszcze, ze moze juz powinnam cos czuć i w poludnie mowilam nawet do mamy i narzeczonego kurcze nie czuje jeszcze ruchów, robilam wtedy sok wlasnej roboty z marchewki jablka buraka i jak go wypilam poszlam sie położyć i po chwili poczułam wlasnie te ruchy jakby paluchem mnie ktos laskotal i od wtedy juz wiedziałam ze to on lub ona, Rysiek lub Rysia haha
(nad imieniem nadal dyskutujemy bo moj sie uparl na tego Ryśka haha)
Ja chcialabym dla dziewczynki : maja lena lub pola
Dla chlopczyka Jasiu bo zadne inne mnie sie narazie nie podoba chyba -
Hej dziewczynki i chłopaki
U mnie też pada śnieg
Kuchcinko mój mąż mechanik i powiem Ci ze nie raz opowiadał jak na warsztat przyjeżdżali w wakacje ludzie nowymi samochodami które tylko w serwisie były naprawiane i takie rzeczy w nich widział że on nigdy w życiu by takich części nie wstawił
My samochodów mieliśmy już z 7 ale teraz od dwóch lat mamy Skode Superb i nie zamieniła bym na inny. Wcale się nie psuje
A teraz na święta mąż mi kupił bo ciągle się o auto kłócimy Renault Clio. Kurwa takie to jakieś małe, że mu powiedziałam że chyba on nim będzie jeździł
A tak na poważnie to codziennie robię prawie 80km i ten mało pali więc się przyda bo jeszcze do 24 lat muszę córkę do szkoły wozić
Moj maz chory a ja mam doła. Jeszcze owu się nie zaczęła a już mam doła że znowu się nie uda -
Wojcinka lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Monia1028 wrote:Kuchcinka dzisiaj wracam pod Warszawę wiec mozesz podac mi namiary na dobry szpital i ginekologa jesli sie nasili to moze bym spróbowała, wiadomo warszawa lepsze możliwości
Co do ruchow jeszcse tydzień temu sie martwilam ze nic nie czuje jeszcze, ze moze juz powinnam cos czuć i w poludnie mowilam nawet do mamy i narzeczonego kurcze nie czuje jeszcze ruchów, robilam wtedy sok wlasnej roboty z marchewki jablka buraka i jak go wypilam poszlam sie położyć i po chwili poczułam wlasnie te ruchy jakby paluchem mnie ktos laskotal i od wtedy juz wiedziałam ze to on lub ona, Rysiek lub Rysia haha
(nad imieniem nadal dyskutujemy bo moj sie uparl na tego Ryśka haha)
Ja chcialabym dla dziewczynki : maja lena lub pola
Dla chlopczyka Jasiu bo zadne inne mnie sie narazie nie podoba chyba