Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:ja kochanie przebadam już i siebie razem z tymi plemnikami:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 09:26
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:no powiem Wam że dziwnie się ogólnie czuje jakoś nie czuje tego specjalnie teraz mi się wydaje że to co mi jest te rozciąganie ból w pachwinie itd nie wiem może to przez to że nie może przyjść @.
Jeżeli jutro wyjdzie bladziocha pojdę wcześniej na betę
Jak nic nie wyjdzie czekam do piątku już sama nie wiem co robić będę z mężem rozmawiać w razie co co robimyTusia_87, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny i chlopaku
ja w robocie mam lenia jak nic. Ja juz odliczam do @ bo wiem ze bedzie. Juz bym chciala kolejny cykl zaczac z clo kurcze po tylu nieudanych cyklach powiem Wam ze wiara w sukces spada tym bardziej jak ktos wie ze jest cos nie tak tak jak u mnie
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:01
Ink@, MyE, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia nie czekaj tak na siłę, bo to nic nie zmieni
Lepiej sprawdzić wcześniej co się dzieje i być w gotowości jeśli coś byłoby nie tak.
Lekarz zawsze może podać luteinę na podtrzymanie czy zalecić jakieś inne wspomagacze .
Sikaj, jak będzie bladzioch to marsz na bete kochanie :*
Tu nie chodzi o nas a o tą małą perełkę co tam się w Tobie zagnieździłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 10:02
Wojcinka, Martka10, Tusia_87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:01
-
MyE wrote:Tusia nie czekaj tak na siłę, bo to nic nie zmieni
Lepiej sprawdzić wcześniej co się dzieje i być w gotowości jeśli coś byłoby nie tak.
Lekarz zawsze może podać luteinę na podtrzymanie czy zalecić jakieś inne wspomagacze .
Sikaj, jak będzie bladzioch to marsz na bete kochanie :*
Tu nie chodzi o nas a o tą małą perełkę co tam się w Tobie zagnieździłaMyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra uciekam nadal sprzątać i obiad szykować powoli, bo dziś fasolka po bretońsku.
Chciałabym tylko jeszcze napisać, że Tusiu skarbie nigdy sobie nie wybaczysz jeśli okaże się, że masz za niski progestron i gdyby luteina była podana na czas wszystko byłoby dobrze.
Początek ciąży niesie ze sobą najwięcej zagrożeń. A zawsze lepiej zapobiegać niż leczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 10:22
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam mam mechanika w domu więc mam spokój
Sam wszystko robi. Nawet skrzynie automatyczną sam samiutki wymieniał na manualną.
on to w ogóle złota rączka od wszystkiego. Ogrzewanie podłogowe w domu też sam robił jak i centraleInk@, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:56
-
Kuchcinka wrote:- uwaga takie rzeczy tylko w Polsce -
Kurwa wyobraźcie sobie taka sytuacje, mamy rocznego peugeota którego dostaliśmy na ślub od mojego taty, samochód był kupiony w salonie peugeota jako auto którym przez 4 miesiące jeździł dyrektor regionalny a od stycznia do maja stało nieruszane.
Teraz musieliśmy pojechać na serwis po 50 tys km i przy okazji drobna naprawa bo urwał sie ten plastikowy uchwyt przy masce do jej otwierania i od 2 miesięcy nie mogliśmy dolać płynu do spryskiwaczy bo maski nie dało sie otworzyć
W każdym razie jak uchwyt sie urwał okazało sie ze był wcześniej KLEJONY KLEJEM! No kurwa nie umieli w autoryzowanym salonie peugeota zamontować nowej części?!No ale to nie koniec, teraz podczas wymiany filtrów okazało sie ze Ci debile w salonie w Warszawie urwali jeszcze jedna czesc pod maska i skleili to ciepłym klejem i teraz hit - ta naprawa juz nie ebdzie objęta gwarancja i chcą mi policzyć 1400 kurwa zł!!! Oczywiście nie zgodzilam sie, maja to "jakoś" z powrotem zamontować i mój ojciec bedzie musiał sie awanturować w salonie Peugeota w Warszawie zeby pokryli koszty tej naprawy :[
Dodam jeszcze ze dostaliśmy rownież przy zakupie od nich komplet opon zimowych i rownież okazało sie ze zamiast dać 4 jednakowe, dali 2 zimowe i 2 wielosezonowe... AUTORYZOWANY DEALER PEUGEOT takie jaja sobie z ludzi robi. Jestem wściekłaInk@, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
-
Kuchcinka wrote:Tu raczej nie chodzi o to czy to peugeot czy BMW tylko o orangutanów którzy tam pracują.
Kiedyś na blabla car miałam pasażera który handluje używanymi częściami samochodowymi sprowadzanymi z Niemiec. Mówił ze bardzo często dzwonią do niego z ASO BMW VW mercedesa i audi i szukają części ... oczywiście zawsze najpierw cos kręcą bo nei chcą sie przyznać ze dzwonią z ASO ale to i tak zawsze wychodzi bo fakturę potrzebują, a potem takie części trafiają do samochodów klientów jako "nowe". Mowię takie rzeczy tylko w Polsce niezależnie czy to Niemiec, Francuz czy Japończyk.
Nawet w zwyklych sklepach z odzieżą. Jak wejdziesz pierwszy raz gdzieś to ekspedientki nawet dupy nie ruszą, mają Cie gdzies, ordynarne i w ogóle, a jak wejdzie ktoś kto regularnie zostawia u nich sporo kasy to zaraz ogólne poruszenie. Tak było jest i bedzie.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.