Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:57
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka, mam przeczucie ze jednak chlopczyk ale juz nie moge sie doczekać tego usg polowkowego tez z tego względu czy jest wszystko dobrze czy sie dobrze rozwija to bedzie najważniejsze, aczkolwiek moj to sie bardzo juz cieszył ze chlopczyk i opowiadal najblizszym ze to bedzie jego synek i bedzie kopal z tatusiem piłkę
Wojcinka, nana266, Natka2, Mila123 lubią tę wiadomość
-
.
nana266, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No przecież nie inaczej
jedna wielka szczęśliwsza rodzinka hehe
W wątku o inseminacji jednej dziewczynie tez przedwczoraj wyszła ujemna beta w 9dpo i tez inne dziewczyny DUZO DELIKATNIEJ OD WAS () mówią ze mogło byc za wcześnie Haha porównują to do bety po transferze przy in vitro ze czesto w 4dpt czyli tak jakby w 9dpo jeszcze nic nie wychodzi a w 5dpt juz jest beta, ale ja sie i tak dalej upieram przy swoim i nie robię sobie nadziei
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Monia1028 wrote:Natka, mam przeczucie ze jednak chlopczyk ale juz nie moge sie doczekać tego usg polowkowego tez z tego względu czy jest wszystko dobrze czy sie dobrze rozwija to bedzie najważniejsze, aczkolwiek moj to sie bardzo juz cieszył ze chlopczyk i opowiadal najblizszym ze to bedzie jego synek i bedzie kopal z tatusiem piłkę
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Czesc!
No Martynka szkoda, ze na mnie tyle trzeba czekac
Moj maz poszedl do pracy po ponad tyg wolnego i ax mi glupio bez niego
Viola kochanie nasze Ty tu wracaj no!!!
A teraz hit!!! Snilo mi sie, ze ja Zuza i ktos jeszcze, Ale nie pamietam kto pojechalismy do Kuchcinki, ktora mieszkala w jakims takim starym mieszkaniu, wszedzie takie babcijne dywany byly itd haha no i zadna z nas zajsc nie mogla wiec my prxyjechalysmy z zapasami alko i fajek i ta ktora tak nie toleruje fajek palila najwiecej! Kuchcinka ciagle wkurwiona dostlownie chodzila, ciagle z taka zacieta mina haha i narzekala non stop na Artura haha i w tym mieszkaniu peeeelno dymu od fajek bylo, a nie moglysmy wyjsc na zewnatrz, bo tam ząbi chodzily!! (Za duzo The Walking Dead) i potem sie na siusiu obudzilam :d
Kurwa te fajki to chyba jaInk@, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:złe opinie to może nie bo jedne z mniej awaryjnych aut ale ceny
kosmos
No i najczęsciej toyoty kradnąP.S. nie pisałaś długo myślałam że poleciałaś na bete
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:05
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnynana266 wrote:Jesli będziemy miały obydwie synków to będziemy sie wymieniac doświadczeniami bo będą prawie jednakowo urodzeni
Nawet jak będziemy mialy dziewczynke i chlopca to bedziemy sie wymieniać newsami ha ha
Z porodowki bedziemy pisac do siebie i nie myśl urodzić wcześniej niz ja hahanana266, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:Nana szymek to bardzo ladne imię aczkolwiek ja bym tak nie dala bo moj by sie nie zgodził bo na studiach adorowal mnie bardzo jeden Szymon haha i byloby no tak ze wzgledu na niego tak dajesz na imie
-
.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:Nawet jak będziemy mialy dziewczynke i chlopca to bedziemy sie wymieniać newsami ha ha
Z porodowki bedziemy pisac do siebie i nie myśl urodzić wcześniej niz ja hahajesli lozysko zostanie tak jak jest to będzie cc u Ciebie pewnie tez to moze spróbujemy wtedy na jeden dzien ustalić he he
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hehe mój mąż to niby mówi ze chce syna, ale jak rozmawiamy o dziecku to zawsze jest Maja i mówi ze bedzie jej kupował gumeczkami, spineczki i opaseczki i będzie jego mała księżniczką
ja tez uważam ze ostatecznie bardziej by miał hopla na punkcie dziewczynki, chociaż wiadomo ze synka bedzie kochał równie mocno
Bo to tylko taki stereotyp ale wiekszosc facetoe nawet woli córeczki
Życzę wam jego czy jej z calego serca -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:05
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
nana266, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Hej dziewczynki i chłopaki
U mnie też pada śnieg
Kuchcinko mój mąż mechanik i powiem Ci ze nie raz opowiadał jak na warsztat przyjeżdżali w wakacje ludzie nowymi samochodami które tylko w serwisie były naprawiane i takie rzeczy w nich widział że on nigdy w życiu by takich części nie wstawił
My samochodów mieliśmy już z 7 ale teraz od dwóch lat mamy Skode Superb i nie zamieniła bym na inny. Wcale się nie psuje
A teraz na święta mąż mi kupił bo ciągle się o auto kłócimy Renault Clio. Kurwa takie to jakieś małe, że mu powiedziałam że chyba on nim będzie jeździł
A tak na poważnie to codziennie robię prawie 80km i ten mało pali więc się przyda bo jeszcze do 24 lat muszę córkę do szkoły wozić
Moj maz chory a ja mam doła. Jeszcze owu się nie zaczęła a już mam doła że znowu się nie udaproponował mi pełno innych, ale nawet nie zerknęłam. W końcu stanęło na moim i mówię na swój samochód nie leon tylko leoś
Zuza33, Wojcinka lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka