Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia_Ksawusia wrote:dzis 33dc, jak juz wielkokrotnie pisalam - w czerwcu odstawilam tabletki anty, plamienie po odstawieniu mialam poczatkiem lipca, potem juz tylko wywolywane dupkiem, jak tak na to patrze to nie wyglada to dobrze... niestety nie ma na NFZ lekarza ktory by sie mna zajał tak jak powinien, kazdy dawal tabletki anty (mimo ze nie chcialam) badania robilam na wlasna reke, sa w porzadku, chyba moge zapomniec o drugim dziecku.... jeden lekarz kaze schudnac by miec @, drugi mowi wrecz odwrotnie, by schudnac to musze miec @.. mam spora nadwage ktorej nie moge zbic... niczym, doslownie niczym
Mamusia Ksawusia - a tarczycę badałaś? -
Na tvnStyle zaczyna sie właśnie in vitro - marzenia o dziecku
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Tylko 40zl sam Andriostendiol czy jak mu tam a takich badań miałam cała listę. Ważne by te badania w odpowiednich dniach cyklu zrobić.
Tak estradiol w 16dc a progesteron w 22. Natomiast kazał mi całkowicie odstawić Luteine i jeżeli do końca stycznia nie będzie okresu to na początku lutego na te badania i na usg do gina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dziewczyny ja chyba umieram. Tak mnie boli w prawym podbrzuszu,że muszę chodzić schylona.
Jak to ból owulacyjny to ja pier..le bo w takim stanie to chyba tylko na żółwia dam radę
Ja z takim bólem wylądowałam na sorze 6 lat temu tak to owulacja albo wyrostek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Już tak kiedyś miałam. Najpierw mnie położyli na wyrostek, skończyłam na ginekologi i mnie wypuścili bo przeszło po dwóch dniach.
Ja miałam i gastroskopie i kolanoskopie... Mam takiego lekarza, że wszędzie bym mu dała rurę wsadzić
Ja też prZeżyłam gastroskopie bez narkozy...miłe to nie było ale lekarz mlodziutki przystojny :-> wytarl mi łzy ręcznikiem papierowym po zakończonym badaniu a wyglądałam jak panda....z tuszem dookoła oczu a Pani anestezjolog trzymała mnie cały czas za reke a mój wtedy jeszcze przyszły mąż siedział na poczekalni i czekał na mnieZuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Najpierw na czczo pobierają krew, zaraz po tym wypija glukozę 75g i czekasz aż minie godzina od pierwszego pobrania i pobierają drugi raz krew i znowu czekasz godzinę i znowu pobierają krew
To aż 3 razy? Chyba tego nie przeżyje i wolne na to badanie będę musiała wziąćto jest właśnie to ottt
-
nick nieaktualny