Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
kania901 wrote:Ja już po badaniu. Z maluchem wszystko ok. Lekarka powiedziała że na 100% chłopak.
Gratulacje synkamój mąż byl by przeszczęśliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 07:08
kania901 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ewelina2605 wrote:Kania gratuluję chłopczyka
super że jest dobrze
U mnie wśród znajomych kolejna w ciąży chyba już 5
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny i chlopaku moj dzien sie strasznie zaczal jakis debil idiota jechal tak blisko z przeciwnej strony,ciemno jak w dupie i uderzyl mi w lusterko kurwa i naszczescie lusterko cale ale cala obudowa plastikowa huj poszla z wiatrem masakra ciagle cos pod gore. Oby u Was dzien byl lepszy
szygas lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyWitam, witam. Znów kolejny dzień mi bez was minął i mam teraz nadrabiania we chu...
Co do menopauzy. Moja mama jeszcze młoda jest ma 46 lat i jeszcze nie przechodziła.
U babci zaczęło się w wieku 50 lat jakoś. Mama zawsze mi to opowiadała. U babci trwało to rok. W mieszkaniu ciągle pełno krwi i baaardzo często szpital. Babcia dostawała silnych krwotoków i z @ przez ten rok prawie się nie rozstawala.
A teraz o adopcji. Ja to chyba jakaś dziwna jestem, bo mi się marzy adopcja. Oczywiście kocham swoje dziecko nad życie, ale chciałabym podarować też dom i masę miłości dziecku które tego nie ma. Obiecałam to sobie w wieku 14 lat.
Byłam wtedy w szpitalu, obok na sali leżały noworodki, które nie miały rodziców. Te dzieciaczki były całkiem same. Wśród nich była maleńka dziewczynka. Miała pół roku i ważyła jakieś 3 kg. Bardzo chora, dlatego też rodzice zostawili ją w szpitalu, którego nie opóściła już po urodzeniu.
Siedziałam nad nią całymi dniami, śpiewałam jej, płakałam, pomagałam pielęgniarką przy niej tyle ile mogłam.
Przerażało mnie to... Nie miała nikogo, kto by ją przytulił, pomógł w bólu, nikogo kto by ją tak po prostu kochał. Serce mi się łamało strasznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 07:37
-
nick nieaktualnyMartynka mi się bardzo podoba imię Julka i Wiktoria.
Ale prawdą jest, że w parku żadko spotyka się inne imię niż Wiki czy Julcia.
U mnie miała być Nikola lub Kornelka, ale mąż się uparł i jedyne imię na jakie się zgadzał to Emilka. I teraz chodzi mi po domu taka małpa wredna i mi krzyczy, że ona nie jest Emilka tylko Emi i koniec!caroline29, kania901, Ink@, Wojcinka, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:MyE Kuchcinka niestety dostala wczoraj @
A jak u ciebie sytuacja wyglada?
O ja pierdole
Jeszcze do tego nie doszła. Jestem w trakcie nadrabiania.
No u mnie wszystko ok. Co miesiąc byłam w ciąży to w tym odpoczywam i żadnych objawów nie mam.Jedyne co to wczoraj 10dpo strasznie mocno zabolał mnie jajnik aż skuliłam się z bólu, ale trwało to tylko jakieś 5 sekund.
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:MyE Kuchcinka niestety dostala wczoraj @
A jak u ciebie sytuacja wyglada?
O ja pierdole
Jeszcze do tego nie doszła. Jestem w trakcie nadrabiania.
No u mnie wszystko ok. Co miesiąc byłam w ciąży to w tym odpoczywam i żadnych objawów nie mam.Jedyne co to wczoraj 10dpo strasznie mocno zabolał mnie jajnik aż skuliłam się z bólu, ale trwało to tylko jakieś 5 sekund.
caroline29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem zestresowana jak cholera....
Pomóżcie
Wczoraj wieczorem już leżąc przypomniało mi się, że nie łyknęłam kwasu foliowego, zeerwałam się dość intensywnie z łózka i jak mnie zakuło w jednym jajniku to aż się zgięłam ....Wizyta dopiero 17-go, zastanawiam się czy nie przełożyć na 12-go, bo wtedy zacznie się 7 tydzień....
Zasnąć nie mogłam z przejęcia, i jeszcze mi się myszy w nocy śniły27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Teraz naprawde ciezko ludziom dogodzic, bo tak:
A po co to ludziom dogadzać. To nie ich dziecko i nie ich sprawa. Julka to piękne imię. :*
Najgorsze tylko moim zdaniem jest to, że internet jest bezlitosny i tak jak teraz podłapali Brajanka czy Sebka to za rok może im się znudzić i znajdą inne imię na cel.A później dzieci cieprią, bo się z nich nabijają.
-
Martynka1234 wrote:Kochana, po pierwzze na drugi raz nie zrywaj sie jak szalona bo zapomnialas kwasu foliowego - od tego dziecko nie umrze
a po drugie jesli bedziesz czula sie spokojniejsza to przeloz wizyte chociaz ja nie panikowalabym bo takie uklucia, bole i ciagniecia sa raczej normalne
ale jesli nie bedzie ci to dawalo spokoju to nic nie szkodzi na przeszkodzie zeby ta wizyte przelozyc
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30