Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Kochana, kilka dni temu pilam 75 g glukozy, rozrobila mi w kubeczku z woda, zrobilo sie tego ja wiem moze ze 150-200 mililitrow. Ciezko bylo wypic koncowke, potem przez pierwsze 10 minut mialam lekki kryzys bo troche mdlilo, ale potem juz wstalam, zapytalam pielegniarki czy moge isc do domu, bo mam 5 minut i mi pozwolila. Potem juz czulam aie ok, moze delikatnie bylo mi ciezej na zoladku. Kazdy roznie reaguje na glukoze, wiec nie boj sie kochana na zapas. Co do cytryny to nie wciskalabym jej tak od razu - za pierwszym razem pilam bez kilka lykow, potem wcisnelam cytryne i bylo jeszcze gorsze, ze dopic nie moglam. Teraz za drugim razem cale pilam bez cytryny. Posmakuj najpierw czy faktycznie jest to takie niedobre dla ciebie
i naprawde nie ma co sie stresowac, sa osoby ktore przezyly to lepiej i gorzej, nie musisz od razu zaliczac sie do tej gorszej grupy
)
Ja od małego lubię słodkie więc myślę że akurat mi ona dobrze wejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Viola a czemu kazdy pisze Kodzak?
Zuza kochanie nie rycz.. ja już swoje wyryczałam:) za nas dwie.. płodziciel się ucieszył nie to co za pierwszym razem .. zatem na zimę zostaje w domU:)
Chora jestem i dziś wieczorem pojade na szpital.. bo myślałam, że mi przejdzie, ale jednak nie ...wiec coś mi zaaplikują... -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Tak go nazwała Zuza i jak dla mnie pasuje;)
Zuza kochanie nie rycz.. ja już swoje wyryczałam:) za nas dwie.. płodziciel się ucieszył nie to co za pierwszym razem .. zatem na zimę zostaje w domU:)
Chora jestem i dziś wieczorem pojade na szpital.. bo myślałam, że mi przejdzie, ale jednak nie ...wiec coś mi zaaplikują...)
-
Martynka a nie masz do kogo zadzwonić żeby zapytać czy to coś poważnego?
Coś takiego znalazłam :
Natychmiast należy skontaktować się z lekarzem w przypadku, gdy duszności pojawią się nagle, a do tego dołączą się takie objawy jak kołatanie serca, uczucie niepokoju, zimne poty, ból w klatce piersiowej. Mogą być to objawy znacznie poważniejszych dolegliwości, które wymagają natychmiastowej interwencji lekarskiej. Poza tym pojawienie się kaszlu, gorączki czy też innych objawów mogących sugerować rozpoczynającą się infekcję górnych dróg oddechowych wymaga pomocy lekarskiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 09:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Na szczescie pozostalych objawow brak
haha nie wiem czy to ma zwiazek, ale przed chwila zaliczylam toalete i jakby wiecej miejsca sie zrobilo haha
Czyli tak ma być
Ja Ci wysłałam tylko najgorszy przypadek, wszystkie inne mieszczą się w normie -
19ina90 wrote:Jestem zestresowana jak cholera....
Pomóżcie
Wczoraj wieczorem już leżąc przypomniało mi się, że nie łyknęłam kwasu foliowego, zeerwałam się dość intensywnie z łózka i jak mnie zakuło w jednym jajniku to aż się zgięłam ....Wizyta dopiero 17-go, zastanawiam się czy nie przełożyć na 12-go, bo wtedy zacznie się 7 tydzień....
Zasnąć nie mogłam z przejęcia, i jeszcze mi się myszy w nocy śniłyStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość