Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:MyE mnie się wydaje, że te czułości i napisy że można o każdej porze dnia to właśnie chwyt marketingowy. ja bym na Twoim miejscu robiła test rano i każdej będę tak pisać. po południu to można robić po terminie @ i to kilka dni po nim najlepiej a nie dzień po. takie ja mam zdanie. A odnośnie tego kiedy najlepiej zrobić pierwszy test to wiadomo, że im później tym lepiej
ale takie 12dpo to minimum
Nawet nie miałam zamiaru robić inaczej niż z pierwszego moczu. Po prostu zastanawiało mnie czy to w ogóle możliwe by nie robiło to różnicy
-
Wiem ze może to bylo dziwne robic test jak mnie krew zalala ale ja nie potrafię tego wytłumaczyć po prostu miałam jakies przeczucieKateA92 wrote:Nana tego nikt nie wie "co by było gdyby". Najważniejsze, że dzieciątko jest i że czujecie się dobrze teraz
że maleństwo rośnie i się rozwija
tak miało być po prostu
nick nieaktualny, szygas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:47
szygas, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Właśnie... Bianka, Lili, Myszeczka co u Was? Odezwijcie sie czasami kochane :*
-
nick nieaktualnyJa wam powiem, że moja sąsiadka np jak zaczęła rodzić to sama w auto wsiadła i pojechała na porodówkę z tego wszystkiego dopiero gdy już ją ułożyli na łóżku to zadzwoniła do męża żeby się z pracy zwolnił jak może i przyjechał.
Później pamiętam jak opowiadali (gówniara byłam, oni do rodziców przychodzili często), że strasznie go wyzywała na tej porodówce.
Że więcej jej nie tknie itp
nana266, szygas, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Paula ja byłam na monitoringu 2 dni po owu i miałam endometrium 10 i lekarz mówił, że bardzo dobre i ono rośnie jeszcze po owulacji. I to właśnie wtedy mi się udało.
Zaczynasz ćwiczenia z chodakowską? bo już czas !
nick nieaktualny, Paula24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
nick nieaktualnyHej wpadam do Was z takim zapytaniem.
Byc moze ktoras z Was miala podobny dylemat
Co sadzicie o lataniu w ciazy, mam zaplanowany 2godzinny lot bede wtedy w 10/11tyg ciazu i nie wiem co mam zrobic lekarze mowia ze jak ciaze nie jest zagrozona to nie ma problemu moge leciec a Wy co o tym sadzcie? (jeszcze raz przepraszam ,ze sie tak wtryniam). -
nie zawsze tak jest poród porodowi nie równyKuchcinka wrote:Co do zostawania samemu w domu przed terminem porodu to bez przesady, dziecko nagle nie wypadnie na podłogę
moja bratowa w noc w która zaczęła rodzic była sama w domu a mój brat siedział u mojego ojca pili winko i grali w bilard
jak Oli zaczęły sie skurcze to na spokojnie zadzwoniła do brata zeby "powoli wracał" ale po drodze kazała mu jeszcze kupić czopki i lewatywę w aptece
w miedzy czasie umyła jeszcze podłogi i jak brat zajechał to zrobiła sobie na spokojnie lewatywę , Marcin juz panikował a ona pełen luz mimo ze jak przychodziły skurcze to ja w pol zginało. W końcu pojechali do szpitala to juz nei dała rady wysiąść sama z samochodu
także luzik kochana nie masz sie czym martwić , ważne zeby mąż był pod telefonem i przyjechał szybko jak tylko zadzwonisz i powiesz ze ma wracać 
znajoma dostała skurcz porodowy i bylo tylko chlup i dziecik był na swiecie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
szygas lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
myszeczka89 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny

?