Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:MyE mnie się wydaje, że te czułości i napisy że można o każdej porze dnia to właśnie chwyt marketingowy. ja bym na Twoim miejscu robiła test rano i każdej będę tak pisać. po południu to można robić po terminie @ i to kilka dni po nim najlepiej a nie dzień po. takie ja mam zdanie. A odnośnie tego kiedy najlepiej zrobić pierwszy test to wiadomo, że im później tym lepiej
ale takie 12dpo to minimum
Nawet nie miałam zamiaru robić inaczej niż z pierwszego moczu. Po prostu zastanawiało mnie czy to w ogóle możliwe by nie robiło to różnicy -
KateA92 wrote:Nana tego nikt nie wie "co by było gdyby". Najważniejsze, że dzieciątko jest i że czujecie się dobrze teraz
że maleństwo rośnie i się rozwija
tak miało być po prostu
Ink@, szygas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:47
szygas, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Właśnie... Bianka, Lili, Myszeczka co u Was? Odezwijcie sie czasami kochane :*
-
nick nieaktualnyJa wam powiem, że moja sąsiadka np jak zaczęła rodzić to sama w auto wsiadła i pojechała na porodówkę z tego wszystkiego dopiero gdy już ją ułożyli na łóżku to zadzwoniła do męża żeby się z pracy zwolnił jak może i przyjechał.
Później pamiętam jak opowiadali (gówniara byłam, oni do rodziców przychodzili często), że strasznie go wyzywała na tej porodówce.Że więcej jej nie tknie itp
nana266, szygas, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Paula ja byłam na monitoringu 2 dni po owu i miałam endometrium 10 i lekarz mówił, że bardzo dobre i ono rośnie jeszcze po owulacji. I to właśnie wtedy mi się udało.
Zaczynasz ćwiczenia z chodakowską? bo już czas !Ink@, Paula24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyHej wpadam do Was z takim zapytaniem.
Byc moze ktoras z Was miala podobny dylemat
Co sadzicie o lataniu w ciazy, mam zaplanowany 2godzinny lot bede wtedy w 10/11tyg ciazu i nie wiem co mam zrobic lekarze mowia ze jak ciaze nie jest zagrozona to nie ma problemu moge leciec a Wy co o tym sadzcie? (jeszcze raz przepraszam ,ze sie tak wtryniam). -
Kuchcinka wrote:Co do zostawania samemu w domu przed terminem porodu to bez przesady, dziecko nagle nie wypadnie na podłogę
moja bratowa w noc w która zaczęła rodzic była sama w domu a mój brat siedział u mojego ojca pili winko i grali w bilard
jak Oli zaczęły sie skurcze to na spokojnie zadzwoniła do brata zeby "powoli wracał" ale po drodze kazała mu jeszcze kupić czopki i lewatywę w aptece
w miedzy czasie umyła jeszcze podłogi i jak brat zajechał to zrobiła sobie na spokojnie lewatywę , Marcin juz panikował a ona pełen luz mimo ze jak przychodziły skurcze to ja w pol zginało. W końcu pojechali do szpitala to juz nei dała rady wysiąść sama z samochodu
także luzik kochana nie masz sie czym martwić , ważne zeby mąż był pod telefonem i przyjechał szybko jak tylko zadzwonisz i powiesz ze ma wracać
znajoma dostała skurcz porodowy i bylo tylko chlup i dziecik był na swiecie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
szygas lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
myszeczka89 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny