Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ty, ale wszystkiego nie oddawaj jakbys miala miec zaraz druga dzieeczynke
Ja to serce mam miękkie ... Co będzie potrzebować to jej dam. No co mam zrobić?
Ja jakoś sobie poradze. Mam męża i mamy kase a ona sama została. Żal mi jej mimo że młoda i głupia.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:58
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMartynka1234 - bardzo się cieszą z Twojej wizyty
będzie pewnie duuuża Agatka
śliczne imię
Tusia_87 - o maaaaj gat! Ty mi z tym tatarem nie podskakuj hehe, bo uwielbiam go, a nie mogę go zjeść ;(
Dombrusia - o masz! jak dużo masz do badania! ale mam nadzieję, że będzie wszystko wporządku :*
Natka2 - pysznie ta sałatka wyglądatylko czy ocet balsamiczny jest wskazany w ciąży? ja czytałam, że nie bardzo, ale nie jestem pewna
kania901 - będziesz miała chłopczyka, jak cudownieteż bym chciała hehe
Viola999 - no widziszteraz będziesz miała codziennie takie kolacyjki do łóżka hehe
i zdrówka :*
Tasza - współczuję Ci kochana wymiotów :* dobrze, że ja tak nie mam, raz na tydzień może i to tylko wieczorem
stella_88 - jak się czujesz?
Lili91 -
A u mnie mały remont jest, będzie na razie tylko nowa wielka szafa w pokoiku naszym i jest dużo do przenoszenia z tej starej, nawet nie wiedziałam, że tyle gratów mamy! i na dodatek pieprznęłam się metalowym prętem od wieszaków w oko i będę miała lime jak nic haha, będę pobita ciężarna xD boli
Co do wymiotów gdzieś na mieście, w sklepie, czy gdzieś indziej, jak pójdzie taka kobieta w ciąży zwymiotować do rowu, czy do kosza, to ludzie się patrzą i pewnie se myślą, że się napiła, czy jakaś narkomanka, nie pomyślą, że kobieta może być w ciąży, zwłaszcza takie babcie stare... ale idzie kobieta z dzieckiem swoim przepuśćmy 23 lata, a wygląda na 15 i już jak zobaczą taką młodą, to od razu ploty idą, że małolata i dziecko ma ;/ wczoraj kupywałam bilety do kina i kasjerka mi zaproponowała zniżkę, bo myślała, że mam 13 lat... to co to będzie jak będę z wózkiem chodziła, ludzie mnie zjedzą, zwłaszcza stare babcie...
Na usg prenatalnym 13 stycznia nie będzie mojego ze mną, bo ma szkołę, sesję maMartka10 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:A u mnie mały remont jest, będzie na razie tylko nowa wielka szafa w pokoiku naszym i jest dużo do przenoszenia z tej starej, nawet nie wiedziałam, że tyle gratów mamy! i na dodatek pieprznęłam się metalowym prętem od wieszaków w oko i będę miała lime jak nic haha, będę pobita ciężarna xD boli
Co do wymiotów gdzieś na mieście, w sklepie, czy gdzieś indziej, jak pójdzie taka kobieta w ciąży zwymiotować do rowu, czy do kosza, to ludzie się patrzą i pewnie se myślą, że się napiła, czy jakaś narkomanka, nie pomyślą, że kobieta może być w ciąży, zwłaszcza takie babcie stare... ale idzie kobieta z dzieckiem swoim przepuśćmy 23 lata, a wygląda na 15 i już jak zobaczą taką młodą, to od razu ploty idą, że małolata i dziecko ma ;/ wczoraj kupywałam bilety do kina i kasjerka mi zaproponowała zniżkę, bo myślała, że mam 13 lat... to co to będzie jak będę z wózkiem chodziła, ludzie mnie zjedzą, zwłaszcza stare babcie...
Na usg prenatalnym 13 stycznia nie będzie mojego ze mną, bo ma szkołę, sesję ma
To może będą myśleć, że z bratem/siostrą spacerujesz.
serio 13 lat Ci dawali???!!! szok! To nawet mi tyle nie dają
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:nie wiem o co chodzi
buuuu!!!!!
O historię chodzi?
Sąsiadki córa w ciąże zaszła - 15 lat. I wydało się. Młoda nawet papieroski popalała i zadowolona była, że 500+ dostanie. Straszyła też, że z domu ucieknie i takie tam.olciaa lubi tę wiadomość
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola999 wrote:olcia a była tu taka 15-stka ( córka sąsiadki MYE) , która zaszła w ciaże choć twerdziła ze sie nie kochała a w wdodatku poleciała na 500 i twierdziła ze to jej wystarczy bo przecież ona jest dorosła;)
Jak sie w ogóle dowiedziałyście, ze to córka sąsiadki?
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:olcia a była tu taka 15-stka ( córka sąsiadki MYE) , która zaszła w ciaże choć twerdziła ze sie nie kochała a w wdodatku poleciała na 500 i twierdziła ze to jej wystarczy bo przecież ona jest dorosła;)
O to to
Lepiej napisałaś to niż ja główny świadek -
Wojcinka lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola999 wrote:Lili kochanie szybko minie zobaczysz.. zreszta zostan tu z nami.. my w kazdej chwili złej czy dobrej będziemy z Tobą:*
Zuza co Ty kużwa dalej remament czy próbujesz jeszcze ostatni seks na wadliwym łózku?
Lili trzymam Kciuki
Remanent wczoraj skończyłam i dziś szczęśliwie zanioslam do księgowej i jeszcze jutro muszę nad papierami posiedzieć ale Chuj tam
Seksu na razie nie planuje bo jak wcześniej pisałam męża mi szkoda bo sapie strasznie.... Chory jest jeszcze
Muszę się wam do czegoś przyznać.... Nie bójcie się to ani nie ciąża ani dziecko i kochanek ukryty w szafie...
Witam to ja Zuza, mam 34 lata i pale papierosy... Nie żebym chciała. Nie chce ale muszę. Próbuje rzucić ale jedyne co mi się udało to ograniczyć do pięciu dziennie przed owulacją.. Po owu to i 10 wypale.
Moje pytanie jest takie żebyście poradzily mi coś.
Mianowicie.
Czy myślicie że jak bym w styczniu zrobiła przerwę od starań na miesiąc i kupiła bym se desmoxan to później od lutego mogła bym się już starać jak tabletek tych bym już nie brała?
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Lili trzymam Kciuki
Remanent wczoraj skończyłam i dziś szczęśliwie zanioslam do księgowej i jeszcze jutro muszę nad papierami posiedzieć ale Chuj tam
Seksu na razie nie planuje bo jak wcześniej pisałam męża mi szkoda bo sapie strasznie.... Chory jest jeszcze
Muszę się wam do czegoś przyznać.... Nie bójcie się to ani nie ciąża ani dziecko i kochanek ukryty w szafie...
Witam to ja Zuza, mam 34 lata i pale papierosy... Nie żebym chciała. Nie chce ale muszę. Próbuje rzucić ale jedyne co mi się udało to ograniczyć do pięciu dziennie przed owulacją.. Po owu to i 10 wypale.
Mianowicie.
Czy myślicie że jak bym w styczniu zrobiła przerwę od starań na miesiąc i kupiła bym se desmoxan to później od lutego mogła bym się już starać jak tabletek tych bym już nie brała?
Ty sama wiesz.. jakie ja mam zadanie;)
-
dWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:58
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyZuza nie kupuj desmoxanu. Mój ten "szwagier" kupuje go co 2-4 miesiące i robi sobie przerwy w paleniu a dalej pali.
Nie działa.
Proponuje zakupić paluszki do jedzenia i wpierdzielać jak masz ochotę zapalić. Plus dużo silnej woli. Mi pomogło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:37
olciaa lubi tę wiadomość
-
Mianowicie.
na fajkach to się nie znam, ale większość moich palących koleżanek, paliła normalnie przez cały cykl...a jak wyszedł test pozytywny to rzucały z dnia na dzień.
Oczywiście były też takie, co nawet przed samym rozwiązaniem fajczły...ale tego nawet nie chce mi się komentować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:39
-
Zuza33, Wojcinka lubią tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Mianowicie.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs