Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
MyE wrote:Zuza w każdym bądź razie postaw sobie cel.
Jutro pal normalnie i zapisz sobie każdego papierosa.
Pojutrze zapal o 2 mniej.
Za trzy dni zmniejsz o jeden.
Za cztery znów spróbuj o 2 a jeśli się nie da to zapal tyle ile w dniu trzecim i spróbuj ponownie zmniejszycz o 2 w dniu piątym. Aż do skutku.
:*
Olciaa to samo pomyślałam... Rozsądnie -
NIE WIEM ILE CZASU NIE BEDE PALIC ALE JAK NARAZIE NIE ZAMIERZAM. JAK PALIC MI SIE CHCE IDE OBIORE SOBIE MARCHEWKĘ POCHRUPAM, CZY LANDRYNKE ZJEM, ABY TYLKO CZYMS ZAJĄC RĘCE
NAJLEPSZE JEST TO ZE FAJKI W DOMU MAM, RZUCILEM WYSOKO NA SZAFĘ I MAM SWIADOMOSC ZE JAK NIE WYTRZYMAM TO ZAPALE, ,
Z DRUGIEJ STRONY POKI JA BYM KRZESŁO WZIĄL I ZNALAZŁ TE FAJKI..... TO JUZ MI ODECHCIEWA SIETasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszygas wrote:nie da sie tak
Wszystko się da. Wszystko. Ludzie nie z takich rzeczy wychodzą.
Kuźwa moja mama mówi tak jak Ty. Albo od razu albo wcale. A pali 26 lat i nie przestała w żadnej ciąży palić.
Jest kuźwa wspaniałym, dobrym człowiekiem, życie by za nas oddała i udowodniła to niejednokrotnie a nie potrafiła rzucić dla żadnej z nas fajek tym swoim sposobem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:24
szygas, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój ojciec wypalał 3 paczki dziennie, swojego czasu palił "Popularne" - były bez filtra. Rzucił z dnia na dzień i nie pali prawie 20 lat. Jeszcze przez 3 lata organizm się oczyszczał. Jak wychodził do pracy to sąsiadka wiedziała, która jest godzina, bo budził ją kaszlem. Mówi, że lepiej od razu rzucić, ale trzeba mieć silną wolę.
szygas lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Co się nie da? Jak się nie da?
Wszystko się da. Wszystko. Ludzie nie z takich rzeczy wychodzą.
Kuźwa moja mama mówi tak jak Ty. Albo od razu albo wcale. A pali 26 lat i nie przestała w żadnej ciąży palić.
Jest kuźwa wspaniałym, dobrym człowiekiem, życie by za nas oddała i udowodniła to niejednokrotnie a nie potrafiła rzucić dla żadnej z nas fajek tym swoim sposobem -
nick nieaktualny
-
Martka10 wrote:Mój ojciec wypalał 3 paczki dziennie, swojego czasu palił "Popularne" - były bez filtra. Rzucił z dnia na dzień i nie pali prawie 20 lat. Jeszcze przez 3 lata organizm się oczyszczał. Jak wychodził do pracy to sąsiadka wiedziała, która jest godzina, bo budził ją kaszlem. Mówi, że lepiej od razu rzucić, ale trzeba mieć silną wolę.
dziekuje chociaż ty przyznajesz mi racjęMartka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszygas wrote:ja tez tak sadze
dziekuje chociaż ty przyznajesz mi rację
Ej.. Ja też Ci rację przyznaje. Jeśli umiesz wrzucić fajki do kosza i już nie zapalić to piątka i pełen podziw dla każdego komu się udało.
Jeśli nie to spróbuj się odzwyczaić. Małymi sukcesami do przodu.
Nie każdy rypnie do kosza swoje nałogi czy wady i powie im na odchode jakieś miłe słowo.
szygas lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:48
szygas, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:58
MyE lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
MyE wrote:Ej.. Ja też Ci rację przyznaje. Jeśli umiesz wrzucić fajki do kosza i już nie zapalić to piątka i pełen podziw dla każdego komu się udało.
Jeśli nie to spróbuj się odzwyczaić. Małymi sukcesami do przodu.
Nie każdy rypnie do kosza swoje nałogi czy wady i powie im na odchode jakieś miłe słowo.
-
Dzwoniłam do dentysty, chirurg ma termin dopiero równo za tydzień
-
nick nieaktualnyszygas wrote:ja tez tak sadze
dziekuje chociaż ty przyznajesz mi rację
Zgadzam się z Tobą. Nikt nie mówi, ze będzie łatwo. Ojciec też wspomina, że było jemu trudno. Przez pierwsze tygodnie szukał papierosów i zapalniczki po kieszeniach, a jeździł samochodem ciężarowym. Po chwili przypominał sobie, ze nie pali i jechał dalej. Teraz mówi, ze dla niego jest przyjemne jak ktos prosi o ogien na ulicy, a on mowi ze nie ma, bo nie pali -
Kuchcinka wrote:Dzwoniłam do dentysty, chirurg ma termin dopiero równo za tydzieńwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Hej dziewczyny
postanowiłam napisać,bo powoli wariuje.Ostatnia miesiączkę miałam 02.12.jakis tydzień temu zaczęły mnie bolec piersi i jakieś 3 dni temu bóle brzucha jak na okres wiec byłam pewna,ze go dostanę.Teraz piersi w ogole mnie nie bolą,a okresu jak nie było tak nie ma.oczywiscie robiłam test,ale wyszedł negatywny.miesiczki mam regularne wiec zastanawiam sie co jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWhynot wrote:Hej dziewczyny
postanowiłam napisać,bo powoli wariuje.Ostatnia miesiączkę miałam 02.12.jakis tydzień temu zaczęły mnie bolec piersi i jakieś 3 dni temu bóle brzucha jak na okres wiec byłam pewna,ze go dostanę.Teraz piersi w ogole mnie nie bolą,a okresu jak nie było tak nie ma.oczywiscie robiłam test,ale wyszedł negatywny.miesiczki mam regularne wiec zastanawiam sie co jest
-
Whynot wrote:Hej dziewczyny
1.jednak to ciąża? (bo przesunęła Ci się owu z rożnych względów)
2.zaburzenia hormonalne?
3.spóźnia Ci się okres z różnych innych bliżej nieokreślonych przyczyn?
4.dolega Ci coś, co ustalisz jedynie u lekarza po tym jak Cię zbada i da Ci zlecenie na badania.
Zuza33 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs