Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Violu Twoje zdanie już znam
Natka ja liczyłam na to że jak zajdę to automatycznie rzucę ale skoro rok już nie zachodze to może to pierwsze zrobię
A w swoich ciążach nie paliłam i przed też nie to nie wiem
Zaczęłam palić jak z córką w CZD leżałam na operacji i tak zostało
Mya już próbowałam. Krakus by musiał dać mi zniżkę na paluszki tyle ich wpierdoliłam -
Zuzka a nie jest gorzej czasem z tą ilością właśnie po owu jak niby dojść może do zapłodnienia, zagnieżdżenia itd? ja się nie znam na ilości wypalania do 10 dziennie ani nawet 5.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:58
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Zuza silna wola. Zamiast paczki fajek odloz kase do sloiczka a za jakis czas kupisz za to cos dla fasolki w Twoim brzuszku, albo dla dzieciakow zamiast sobie organizm zasmiecac. Tym bardziej jak ma tam bobo zamieszkac
no musisz sobie to jakos poukladac. Ja np najpierw sie przezucilam na elektrycznego fajka a z elektryka zrezygnowac bylo 100% prosciej
według OM
nick nieaktualnyWiesz co Zuza. To tylko psychika. To nie jak heroina czy amfetamina, że po odstawieniu czujesz się jak gówno za przeproszeniem.
Psychikę łatwo jest oszukać. Tylko musisz bardzo chcieć.
Ja zawsze jak chciałam zapalić i już trzymałam papierosa w ręce oglądałam jak mogą wyglądać skutki palenia. Dziury w gardle od raka, zęby które nie mają szans na powrót do normalności, serce i płuca...
Gdybyś nawet próbowała 10 razy to warto. Zapal jak musisz, ale i tak bądź dumna, że zapaliłaś 2,3,5 czy 10 fajek mniej niż poprzedniego dnia. To już sukces.Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Olciaa u mnie nie ma opcji żebym paliła w ciąży. A znam też takie co faja za fają a brzuch pod nosem.
Tasza z ilością to jest tak że z nerwów jak czekam na @ to palę Więcej
Natka a pochwal się ile Ty odłożyłaś
A na Kuchcinke i opierdol oczywiście cierpliwie czekam -
MyE wrote:Wiesz co Zuza. To tylko psychika. To nie jak heroina czy amfetamina, że po odstawieniu czujesz się jak gówno za przeproszeniem.
Psychikę łatwo jest oszukać. Tylko musisz bardzo chcieć.
Ja zawsze jak chciałam zapalić i już trzymałam papierosa w ręce oglądałam jak mogą wyglądać skutki palenia. Dziury w gardle od raka, zęby które nie mają szans na powrót do normalności, serce i płuca...
Gdybyś nawet próbowała 10 razy to warto. Zapal jak musisz, ale i tak bądź dumna, że zapaliłaś 2,3,5 czy 10 fajek mniej niż poprzedniego dnia. To już sukces.według OM
Zuzka:
R 1 SLIM LINE:
sub.smoliste 1mg/papieros
nikotyna 0,1mg/papieros
tlenek węgla 1mg/papieros
Ale być może są jeszcze słabsze. Od czegoś zacząć trzeba jak inaczej nie idzie. Weź - spróbuj tak. A potem z ilości. Jakiś zamiennik. Oblicz czas w jakim wyrobiłabyś się z tym.Zuza33 lubi tę wiadomość
według OM
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyTasza wrote:Mye to nie jest tylko psychika. Nikotyna naprawdę uzależnia. Mieliśmy szkolenia bo wychowankowie mają z tym problem od 10 - 12 r.ż. Dostajemy ich jako min. 4 - letnich nałogowców. Ciężko to odstawić. Zuzka zapytam jak nazywają się takie faje z mega małą ilością tych substancji smolistych, ale chyba R1? Z nich się łatwiej schodzi.
Wiem jak ciężko odstawić. Zaczęłam palić jak miałam 14 lat. Rzuciłam jak miałam 20. Paliłam 1,5 paczki dziennie do 2.
Widziałam też ludzi na odwyku po heroinie niestety. Owszem organizm się uzależnia, ale nie w takim stopniu. I zostaje przy stwierdzeniu, że tu pomoże tylko psychika nic więcej.Tasza, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:Zuzka:
R 1 SLIM LINE:
sub.smoliste 1mg/papieros
nikotyna 0,1mg/papieros
tlenek węgla 1mg/papieros
Ale być może są jeszcze słabsze. Od czegoś zacząć trzeba jak inaczej nie idzie. Weź - spróbuj tak. A potem z ilości. Jakiś zamiennik. Oblicz czas w jakim wyrobiłabyś się z tym.
Haha Taszko Kochana wolę nie liczyć w ile się wyrobię bo już tak z ciążą liczyłam i już rok strzeliłTasza lubi tę wiadomość
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Niet, to sa najslabsze fajki na rynku
i nie czujesz, ze palisz
tak Zuzka przerzuć się na początek. Palenie to też nawyk. Zejdziesz powoli.
Natka2 lubi tę wiadomość
według OM
MyE wrote:Zuza nie kupuj desmoxanu. Mój ten "szwagier" kupuje go co 2-4 miesiące i robi sobie przerwy w paleniu a dalej pali.
Nie działa.
Proponuje zakupić paluszki do jedzenia i wpierdzielać jak masz ochotę zapalić. Plus dużo silnej woli. Mi pomogło. -
nick nieaktualnyZuza w każdym bądź razie postaw sobie cel.
Jutro pal normalnie i zapisz sobie każdego papierosa.
Pojutrze zapal o 2 mniej.
Za trzy dni zmniejsz o jeden.
Za cztery znów spróbuj o 2 a jeśli się nie da to zapal tyle ile w dniu trzecim i spróbuj ponownie zmniejszycz o 2 w dniu piątym. Aż do skutku.
:*olciaa, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:Zuza w każdym bądź razie postaw sobie cel.
Za cztery znów spróbuj o 2 a jeśli się nie da to zapal tyle ile w dniu trzecim i spróbuj ponownie zmniejszycz o 2 w dniu piątym. Aż do skutku.
:*MyE lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Zuza w każdym bądź razie postaw sobie cel.
:*
najlepsze pale 20 lat i tak naprawde moje pierwsze podejscie, POSTANOWILEM ZE TO KONIECZuza33, Tasza, Annie1981, Bluebell1984 lubią tę wiadomość