Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:43
MyE lubi tę wiadomość
-
.
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Tez myśle ze 5-6cs to dobry czas zeby zacząć pierwsze badania - hormony i nasionka partnera. Wg zaleceń lekarzy hormony powinno sie sprawdzać jeszcze przed staraniami, ale moim zdaniem jeżeli nie ma objawów klinicznych czyli jeśli cykle sa regularne, miesiączki normalne, nie ma jakiejs nadwagi niewiadomego pochodzenia lub niedowagi, pryszczy na twarzy itd to można poczekać tych 5-6 miesięcy.
U mnie niby wszystko ok wydaje się z zewnątrz. U męża też.
Ale zaczyna mnie to powoli martwić a po co się stresować?
Radzicie najpierw spróbować po prostu monitoring czy wszystko w jednym cyklu?
W sumie jak już korzystać z pomocy lekarza to chyba lepiej na całego
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Zależy do jakiego lekarza trafisz, ale ja bym na Twoim miejscu zawyżyłabym troche długość starań bo neistety niektórzy lekarze uważają ze po 6 miesiącach to nie ma co im dupy zawracać
powiedz ze staracie sie np 9 miesięcy
Już o tym myślałam i na pewno nie powiem, że to tylko 6 miesięcy
Chciałabym by lekarz wziął mnie na poważnie a nie powtarzał ciągle, że mamy jeszcze czas . -
nick nieaktualnyJprd... Mój mąż to idiota. Piszę z wami i zagaduje go o wizyte u lekarza i badanie nasienia...
A on się cieszy, że może nawet zaraz iść nasienie badać jeśli mu pomogę tylko mam uważać bo chora jestem i on jeszcze biedny "ptasiej" grypy dostanie.
I weź tu bądź człowieku poważny i zabierz go ze sobą do lekarza...Martka10 lubi tę wiadomość
-
Hehe MyE dobrze ze w ogóle chce badać nasionka
sprawdź wiad prv :*
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Kochana nic trudnego 5 posiłków dziennie z dużą zawartością białka czyli nawet i na śniadanie mięsa ryże itd. Jeżeli chcesz mogę Tobie podać namiar
Łukasz taka dietę tez bez problemu rozpisze bo właśnie jeden z chłopaków tez teraz łapie masę
No to daj na priv namiary -
nick nieaktualnyMyE wrote:Jprd... Mój mąż to idiota. Piszę z wami i zagaduje go o wizyte u lekarza i badanie nasienia...
A on się cieszy, że może nawet zaraz iść nasienie badać jeśli mu pomogę tylko mam uważać bo chora jestem i on jeszcze biedny "ptasiej" grypy dostanie.
I weź tu bądź człowieku poważny i zabierz go ze sobą do lekarza...
Twój to chociaż chętny bo mój broni się rękami i nogami żeby nie robićwwrrrr ale nie wiem czy będzie miał jakiekolwiek wyjście jak zacznę się badać i okaże się cud i że ja zdrowa jak koń
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Twój to chociaż chętny bo mój broni się rękami i nogami żeby nie robić
wwrrrr ale nie wiem czy będzie miał jakiekolwiek wyjście jak zacznę się badać i okaże się cud i że ja zdrowa jak koń
No właśnie też mnie zdziwił po tym jak się bałam w ogóle o to zapytać. Nie chciałam urazić jego ego. A tu się okazuje, że on bardziej chętny niż ja. Pewnie dlatego, że jest pewny swego. A później będzie płacz i zgrzytanie zębów jak się okaże, że plemniczki słabiutkieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:34
-
Viriki wrote:Kate u mnie nie ma pecherzyka
Trzymam sie tego co wyczytalam, ze pecherzyk widac przy becie 1200 dopiero.
Ale stresik jest bo nie chcialabym rozwalonego jajowodu
-
nick nieaktualnyMyE wrote:No właśnie też mnie zdziwił po tym jak się bałam w ogóle o to zapytać. Nie chciałam urazić jego ego. A tu się okazuje, że on bardziej chętny niż ja. Pewnie dlatego, że jest pewny swego. A później będzie płacz i zgrzytanie zębów jak się okaże, że plemniczki słabiutkie
Oby nie !!!!:-* Trzymam kciuki żeby wasze były silne szybkie i odważne :-*MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Oby nie !!!!:-* Trzymam kciuki żeby wasze były silne szybkie i odważne :-*
Dziękuję bardzo kochanie :*
Ja za was wszystkie również trzymam kciuki cały czas aż mi rąk brakujeMuszę pół rodziny zatrudnić chyba na pełny etat do pomocy
-
.
Zuza33, Ink@, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:A która to Zuza (Aga?)
Zuza33 lubi tę wiadomość