Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Zuza33 wrote:Effy nie wiem gdzie jedziesz ale jadę z Tobą
Ja co roku nad morze i nigdzie więcej bo ogranicza mnie wszystko
Jak mi się marzy na nartach pojeździć.....
Mnie przed kolonoskopia tak ganiało, że myślałam że umrę o bólu dupy nie wspomnę
Viola kładź się i leż....no ale mozemy cos pomyśleć tak wiesz mniej aktywnie
Mąż ma duży samochód, z tylu dużo wolnego miejsca wycieczek dużo do wyboru zapraszam haaaaMartka10 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Na narty w przyszłym roku bo teraz bedziesz w ciąży kochana
no ale mozemy cos pomyśleć tak wiesz mniej aktywnie
Mąż ma duży samochód, z tylu dużo wolnego miejsca wycieczek dużo do wyboru zapraszam haaaa
.......
Ciążą moją się nie zasłaniaj bo.ja już w nią nie wierzę
Jeszcze tylko muszę mój lot przeżyć 26 i spakowana będę czekać... Adres wyślij -
Zuza33 wrote:.......
Ciążą moją się nie zasłaniaj bo.ja już w nią nie wierzę
Jeszcze tylko muszę mój lot przeżyć 26 i spakowana będę czekać... Adres wyślija ciąża sie nie zasłaniam tylko trzeba zakładać pewne scenariusze które sie wydarzą
Ja nie zakładałam w maju i wycieczkę do stanów odwoływałamwiec wiesz #życie
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Te z was które mam na fb zaprosiłam do polubienia storny mojej bratowej, jak możecie to dajcie lajka
dzięki :* ❤
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote:Kate my poszliśmy na spacer nad Wiśle no nie wiem moze dwa kilometry i po prostu biegłam w drodze powrotnej bo nie mogłam z zimna wytrzymać. Tak mnie twarz bolała że łzy mi leciały. Było -12 i straszny wiatr. Było strasznie
Musze jakies kremy stosować. 5 km to bym zamarzła i juz bym na forum nie pisała[/QUOTE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 23:33
-
olciaa wrote:na razie nic. Natomiast od przyszłego cyklu Clo + pregnyl/ ovitrelle. U mnie problem jest dwojaki więc albo rosną pęcherzyki i nie pękną, albo w ogóle są leniwe i nie chcą rosnąć.
Czasami też jest tak, że pomimo pregnylu/ovitrelle nie pękną...mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie. -
olciaa wrote:na razie nic. Natomiast od przyszłego cyklu Clo + pregnyl/ ovitrelle. U mnie problem jest dwojaki więc albo rosną pęcherzyki i nie pękną, albo w ogóle są leniwe i nie chcą rosnąć.
Czasami też jest tak, że pomimo pregnylu/ovitrelle nie pękną...mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie.
Olcia zobaczysz będzie dobrze pecherzyki pięknie urosną i piękna
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:41
Ink@, Wiktoria_20, Martka10 lubią tę wiadomość