Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:nie wszystko przede mną
ja juz mam za sobą 3 cykle z ovitrelle.
Ogólnie Ovitrelle i pregnyl nie Sa jak sie często wydaje podawane na pękanie pęcherzyków, tylko na ich dojrzewanie. Podaje sie je ok 24-48h przed domniemana owulacja i pomaga pęcherzyków ostatecznie dojrzeć przez co rownież wspomaga sie pękanieu mnie sie wiele po ovitrelle nie zmieniło bo pecherzyki i tak mi pękały i rosną do praktycznie takich samych rozmiarów jak bez zastrzyku, ale ponieważ zaszkodzić nie zaszkodzi go biorę jak każą
olciaa lubi tę wiadomość
-
Wiktoria a jaka dzielnica w wawie?
-
Wiktoria_20 wrote:Można być i warszawskim słoikiem np moja bratowa wozi słoiki od mamy z jednego końca na drugi do siebie i zawsze sie śmiejemy
Wiktoria_20, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Ja tam słoików mam pełno w piwnicy
Nie wiem czemu zostało tak przyjęte ze ze wsi się przywozi słoiki.
My na Woli mamy wielką piwnice i tu wszystko trzymamy i jak wracamy na Targówek to czasem coś zabieramy to wtedy czuje sie jak słoik hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 20:54
-
nick nieaktualnyPrzeszlam sie dzis doslownie na 20min na spacer, chciałam pooddychac swiezym powietrzem i docenić maluszka..
A teraz leze z okropnym bolem głowy i czuje sie beznadziejnie, gorączki jeszcze nie mam ale czuje ze to od tego mojego super spacerku... Ja to mam łeb jeszcze przeziębienia mi trzeba -
Wiktoria_20 wrote:Ja tam lubię cos od mamy przywozić , zawsze pyszne i nie trzeba na drugi dzień gotować
Chyba najbardziej lubię właśnie krokiety i gołąbki od niejale nie zabieram na wynos
-
Tusia_87 wrote:Hmm chyba na odwrót? Niska beta jest w ciąży pozamacicznej wysoka w normalnej ciąży powinnaś powtórzyć betę jak wygląda przyrost i na tej podstawie można stwierdzić juz czy jest coś nie tak
Dr chodzilo o to, ze przy wysokiej becie pecherzyk powinien byc widoczny a jezli go nie ma w macicy to trzeba go szukac gdzie indziej. A przy niskiej to nie ma czego szukac jeszcxe.Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:41
Wiktoria_20 lubi tę wiadomość