Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:No to super a wynajmujecie ten domek?
np na jakieś ferie czy cos dla rodzin z dziećmi np? Tak jak ja i mój mężo i dzieci?
!
Jest w Krynicy Zdrój i jeździ tam np teściowa z koleżankami po śmierci teścia coby za długo w Warszawie sie siedzieć w ciagu rokuMartka10 lubi tę wiadomość
-
Tusia jestem w szoku !
Ale powiem Wam ze w tych moich voyagach szpitalnych spotkałam kobietę w ciąży po 50tce nawet zrobiłam jej fotkę. Maz również po 50 tce. Powiem Że odważnie. No ale nie znam sytuacji patologii raczej nie było tylko ten wiekMartka10, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Tusia jestem w szoku !
Ale powiem Wam ze w tych moich voyagach szpitalnych spotkałam kobietę w ciąży po 50tce nawet zrobiłam jej fotkę. Maz również po 50 tce. Powiem Że odważnie. No ale nie znam sytuacji patologii raczej nie było tylko ten wiek
Czasami kobiety zachodzą w ciążę tuż przed menopauzą, bo hormony szaleją -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Martka ja myślę że w tym temacie to ta baba powinna się zabezpieczać bo ani nie stać ich na dziecko ani wątpię żeby była przejawem zdrowia ehh ale co tam oby dziecko bylo zdrowe to zawsze ktores z rodzeństwa pomoze
Pewnie nawet nie była świadoma, ze może być w ciąży, a jak piszesz to patologiczna rodzina to najzwyczajniej w świecie szkoda jej było wydać na zabezpieczenie, lepiej kupić używkiTusia_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:I mam taką znajoma ona jest dużo starsza bo ma 45 lat ale właśnie jakiś czas temu mnie zaczepila i mówi do mnie ty wiesz ze ja mam roczne dziecko? A ja serio? I słuchajcie opowiedziała mi tak w skrócie lekarz powiedział jej już ze przekwitla i brała jeszcze leki aby złagodzić ta koncowke a po jakimś czasie dostała tak silnych boli brzucha i na pogotowie. Okazało się ze to juz 12tc dzidziś piękny zdrowy no i ma roczna córeczkę ale Ania ma normalny dom
Ma już syna 21 lat i córkę 18 lat
Moja mama po 40 urodziła mojego brata, ja miałam prawie 20 latInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyobraźcie sobie, że u nas spadł 1 mm śniegu, nawet nie przykrył całej jezdni (zatrzymał się na zaparkowanych autach), odkąd zaczął padać żaden samochód nie przejechał naszą ulicą
Do rana już go nie będzie bo w nocy ma być + 2 st
Jeszcze chwilkę i dobijemy do 2000 strony
Dobranoc wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 00:07
-
nick nieaktualny
-
A ja informuje ze przyszła @ no w koncu można zacząć kolejny cykl oby coś z tego było tzn. Potrzebny mi pecherzyk po prawej stronie hi hi In Blue wszystkiego najlepszego dla synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 03:47
InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:A ja informuje ze przyszła @ no w koncu można zacząć kolejny cykl oby coś z tego było tzn. Potrzebny mi pecherzyk po prawej stronie hi hi In Blue wszystkiego najlepszego dla synka
Szkodaale następny cykl będzie napewno z tego droznego :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny