Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartka moja mama miała 42 jak urodziła moją siostrę
Tym sposobem ciocia mojej córki jest od niej tylko rok starsza.
InBlue ucałuj synusia kochanie od nas. :*
Ewelinka każda @ tu taka mała osobista tragediaAle mam nadzieję, że w następnym cyklu już jej długo nie zobaczysz
InBlue lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Sloneczka Moje i Sloneczkowy Romku zycze spokojnej nocki i kolorowych
do jutra Moi Mili
baaaj!
( dziś wyjątkowo z zimnego podlasia)
-26
aj no i witam nowe koleżankiInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Martka moja mama miała 42 jak urodziła moją siostrę
Tym sposobem ciocia mojej córki jest od niej tylko rok starsza.
InBlue ucałuj synusia kochanie od nas. :*
Ewelinka każda @ tu taka mała osobista tragediaAle mam nadzieję, że w następnym cyklu już jej długo nie zobaczysz
Dzięki będę się staraćMyE lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Hej Kochani
Ewelinka przyjdzie i pójdzie ta wredna @. Głowa do góry
Kiedyś słyszałam, że owulacja jest raz z prawego, raz z lewego jajnika. Ale chyba głupoty słyszałam
Dobrusia się ciesz że dróg nie budujesz. Oni mają ciągle zimno
InBlue Wszystkiego Najlepszego dla synka :-*
Tusia ja znam kobietę która ostatnio u lekarza siedziała i opowiadała koleżance że mają córkę 19 lat. Ona lat 49 i przyszła bo menopauza jej się zaczyna bo @ nie ma i uderzenia gorąca.
Jak wyszła od gin zaryczana to już wiedziałam że w ciąży jestInBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaseczki mam takie pytanie. Chwilę przed 4 rano złapał mnie straszny kaszel. Wiadomo wierciłam i się kręciłam przez dobre 10 minut. Wstałam się też napić i położyłam do łóżka spać. Po 7 mierzyłam temperature.
Ona raczej jest nieważna, dobrze myślę?
Czy można ją zaliczy po 3h snu? -
MyE wrote:Laseczki mam takie pytanie. Chwilę przed 4 rano złapał mnie straszny kaszel. Wiadomo wierciłam i się kręciłam przez dobre 10 minut. Wstałam się też napić i położyłam do łóżka spać. Po 7 mierzyłam temperature.
Ona raczej jest nieważna, dobrze myślę?
Czy można ją zaliczy po 3h snu?
Zalicz ją, kto Ci zabroniMyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Tak w ogóle hej wszystkim.
Obudził mnie straszny ból brzucha mam nadzieje ze @ zbliża się wielkimi krokami bo to juz chyba najwyższy czas....
No mogła by przyjść. Ostatnio miałyśmy @ podobnie a teraz przez te Twoje spóźnienie to ja zaraz już następną @ będę miała.
Kuchcinka trzymam kciuki za Ciebie i Arturka :-* -
Martka10 wrote:Moja mama po 40 urodziła mojego brata, ja miałam prawie 20 lat
A moj dziadek miał z pięćdziesiąt pare. No akurat u niego patologii nie było wręcz przeciwnie chyba sie tak zdecydowali bo wcześniej studia komunistyczne kariery w państwowych instytucjachmoj dziadek miał juz dwóch synów a to było drugie małżeństwo ale zmarł jak moj tata miał moze 10 lat.... no i widać po moim tacie ze sie wychowywał bez ojca i to akurat była patologia bo ojca mu było potrzeba
-
Wiem, ze teraz kobitki rodzą pozno (kiddos tez na przykladzie moejej babci) I przyjaciółki siostra wpadła z mężem mając ze 44 lata-nie chcieli dzieci. I mam znajomych którzy sie zdecydowwli, Mieli dzieci z poprzednich malzenstw i ona tez na pewno z 43 lata.
Ale wydaje mi sie ze jak mozna troszke wczesniej przed ta przysłowiową 40 stka to powinno sie spiąć pośladki i nie czekać po prostu zeby dziecko miało czas i sie mogło nacieszyć tymi rodzicami. Oczywiscie jak widać po czterdziestce tez można i jest spoko. Ale 50 pare i patologia i dziecko to nie nie nie. Najgorsze ze nie ma nad tym żadnej kontroli i dziecko bez żadnej licencji i pozwoleń moze sobie zmajstrować każdy
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Ewelina szkoda ze jednak @ przyszla ale się cieszę bo możecie zacząć nowy cykl.
InBlue również przyjmin życzenia do synka
Kychcinka współczuję i dentysty i kolonoskopi , wyrywanie ósemek przechodziłam jakbi również kolonoskopie, ja po zabiegu lezalam oslabiona 1.5 godz po narkozie w szpitalu nie chcieli wcześnie wypuścić , a jak u was dajcie znac.InBlue lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Ewelina szkoda ze jednak @ przyszla ale się cieszę bo możecie zacząć nowy cykl.
InBlue również przyjmin życzenia do synka
Kychcinka współczuję i dentysty i kolonoskopi , wyrywanie ósemek przechodziłam jakbi również kolonoskopie, ja po zabiegu lezalam oslabiona 1.5 godz po narkozie w szpitalu nie chcieli wcześnie wypuścić , a jak u was dajcie znac.
Tak kolejny cykl rozpoczęty i pewnie nie ostatni
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Tusia_87 wrote:Effy a widziałaś zdjęcie? Masakra hehe toz to widać u tych co opisuwalam ze to patologia gęby przepite może na czas ciąży nie piła nir wiem no ale sam fakt tego ze wiem co tam się działo to już wyobraźnia dalej dziala