Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viriki zmień suwaczek
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
Viola kiedy znowu sikasz?
MyE lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Viola kiedy znowu sikasz?
Bluebell1984, stella_88, Ink@, Agnieszka93, MyE lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Siema leżę... I leżę i leżę
Effy C C fobrze rozumiem ze ty masz dom w górach? To ha się ciebie pytam dlaczego dlaczego muszę wynajmować ?????
Świarny domek na kurzej stopce na zarembku.
Napytam Was serdecznie! Chłop mój ciupagą pociupie sajte a ja Was w izbie ugosce!stella_88, Ink@, Zuza33, Tusia_87, Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Czekaj czekaj to Ty mi się z Warszawy wyprowadzasz? To ten dom co męża namówił? Czy tu zostajesz i szukasz domu a tam dom rodzinny czy coś? Bo juz się pogubiłam
Domku do mieszkania szukam Stare Babice Grodzisk Mazowiecki Michalowice Podkowa Leśna czyli spotkanie na Moczydle aktualnehah
Martka10, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Słuchajcie zaraz coś mnie trafi siedzę na fb przeglądam sobie o wyskakuje mi taką babka która jest matką mojego kolegi (alkohiliczka, fajka od fajki odpalana) ok 55 lat i co? Zdjęcie profilowe z brzuchem wchodzę na profil a tam foto maleństwa juz urodzonego.
Nieźle. ...
-
Tusia_87 wrote:Słuchajcie zaraz coś mnie trafi siedzę na fb przeglądam sobie o wyskakuje mi taką babka która jest matką mojego kolegi (alkohiliczka, fajka od fajki odpalana) ok 55 lat i co? Zdjęcie profilowe z brzuchem wchodzę na profil a tam foto maleństwa juz urodzonego.
Nieźle. ... -
nick nieaktualny