Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viriki zmień suwaczek
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
Viola kiedy znowu sikasz?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
* na testKuchcinka wrote:Viola kiedy znowu sikasz?

Bluebell1984, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A mom !Viola999 wrote:Siema leżę... I leżę i leżę

Effy C C fobrze rozumiem ze ty masz dom w górach? To ha się ciebie pytam dlaczego dlaczego muszę wynajmować ?????
Świarny domek na kurzej stopce na zarembku.
Napytam Was serdecznie! Chłop mój ciupagą pociupie sajte a ja Was w izbie ugosce!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zuza33, Tusia_87, nick nieaktualny, nana266 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieeeee to taki dom rekreacyjny. Co prawda całoroczny ma ze trzy "izby" do spania jest łazienka normalna pralka zmywarka kuchnia salon i wszystko jest ale to taki wiesz na ferie, na wakacje, na sylwestraTusia_87 wrote:Czekaj czekaj to Ty mi się z Warszawy wyprowadzasz? To ten dom co męża namówił? Czy tu zostajesz i szukasz domu a tam dom rodzinny czy coś? Bo juz się pogubiłam

Domku do mieszkania szukam Stare Babice Grodzisk Mazowiecki Michalowice Podkowa Leśna czyli spotkanie na Moczydle aktualne
hah
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wojcinka lubią tę wiadomość

-
O nieTusia_87 wrote:Słuchajcie zaraz coś mnie trafi siedzę na fb przeglądam sobie o wyskakuje mi taką babka która jest matką mojego kolegi (alkohiliczka, fajka od fajki odpalana) ok 55 lat i co? Zdjęcie profilowe z brzuchem wchodzę na profil a tam foto maleństwa juz urodzonego.
Nieźle. ...
-
Masakra a może ona tylko tak słabo wyglada jak sie tak kiepsko prowadziła i ma z 45 to jeszcze by mogła być mama .Tusia_87 wrote:Słuchajcie zaraz coś mnie trafi siedzę na fb przeglądam sobie o wyskakuje mi taką babka która jest matką mojego kolegi (alkohiliczka, fajka od fajki odpalana) ok 55 lat i co? Zdjęcie profilowe z brzuchem wchodzę na profil a tam foto maleństwa juz urodzonego.
Nieźle. ... -
nick nieaktualny

Daniel