Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O ja pitole
Wiecie co mojej córki pani to skarb. Ona od kiedy jest na zwolnieniu bo w ciąży to gada z moją córką na whatsapp i dzisiaj piszę do mnie że przeprasza bardzo ale rodzi a córka ciągle do niej piszę i czy mogła by narazie przestać bo ona nie może się skupić. A jak będzie już po wszystkim to się do niej odezwie, żeby jej przykro nie było
MyE, Agnieszka93, Kaaarooolina89, Ink@, Martka10, Bluebell1984, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam jakiś kiepski dzień.
Zmęczona jestem, męża nie będzie cały dzień, młoda marudna że hoho, pies księciunio nabawił się zapalenia pęcherza i posikuje, w domu syf, na obiad muszę coś zamówić bo nie chce mi się iść do sklepu...
Co patrzę na zegarek to mam wrażenie, że ciągle jest ta sama godzina.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Ink@, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ja dopiero nadrobiłam
U mnie +9 i szaro buro. Nie lubię mrozów, ale tęsknię za śniegiem i trochę Wam zazdroszczę
Viola. Pisałaś, że badasz szyjkę co godzinę. Na innym wątku gin dziewczynie odradzał badanie szyjki, a szczególnie we wczesnej ciąży, więc może lepiej nie ryzykować.
Dombrusia. Serce mi się krajało jak czytałam o Twoim tęskniącym piesku. Szkoda, że go nie zabrałaś ze sobą, bo jednak zwierzęta też czują i bardzo tęsknią.
Ja jak wyprowadzałam się rok temu do UK to wzięłam ze sobą moje dwa koty. Kosztowało to wiele zachodu i wiele pieniędzy, ale nie wyobrażałam sobie, że mogę je zostawić, chociaż mama chciała przyjąć.
Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, ja po prostu bardzo identyfikuję się ze zwierzętami i z ich cierpieniem i ciężko mi się czyta takie rzeczy.
Agnieszka. My też badamy nasienie w lutym i też mamy obawy, że źle wyjdzie, bo mój bierze leki, które obniżają płodność. Bierzemy witaminki, więc a nuż będzie okTrzymam kciuki za Ciebie i za siebie
Wiktoria. Witaj. Ja mam 35 lat, więc prawie w tym samym wieku jesteśmyTeż mieszkałam w Warszawie przez 3 lata, ale nie pochodzę stamtąd. Bardzo lubię to miasto i bardzo za nim tęsknię. Jakbym miała wybierać to chciałabym właśnie tam mieszkać, gdyby moja rodzina też tam była
Martynka1234. Są różne rodzaje uzależnień. Wyobraź sobie, że alkoholikiem może być osoba, która pije raz na pół roku czy nawet raz na rok. Kwestia tylko jak pije.
Poza tym są osoby, które piją całe życie a uzależniają się np. dopiero w wieku 50-60 lat. Naprawdę nigdy nie wiemy kiedy może skończyć się faza picia/palenia towarzyskiego.
Pewnie nie jesteś uzależniona, ale tym bardziej polecałabym rzucenie, bo to jednak trucizna. Polecam przeczytanie rozdziału w tej książce o okazyjnym paleniu. Jest dostępna w PDF w necie.
Agnieszka93, Wojcinka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Doczołgałam się w końcu do Was.
Tusia - super te twoje psywstawię Ci moją. Jest większa i jako jedyna w miocie była rudo biała z gwiazdą na karku. Jest większa od twoich. Nikt jej nie chciał - wzięliśmy. Charakter ok ale jest samicą alfa więc są momenty, że można oszaleć.
Witam nowych członków w rodzinie : Wiktoria i Marlena - hej.
Viola - i jak z tym bólem brzucha? mnie też bolał i to tak, ze jadłam tą nospę z tydz.(1,5?) - w pierwszej ciąży znacznie dłużej - kilka miesięcy. Przeleż ten katar bo kiedy z organizmu ciągnie dla siebie zarodek plus jeszcze występuje osłabienie chorobą do tego dochodzi praca - to boleć może. Organizm zmęczony buntuje się. Zmusza Cię żebyś zwolniła, więc zwolnij. Nastarałaś się o ciążę - leż i pachnij - jak to pisze Kuchcinka. Mnie najbardziej bolał jak chodziłam do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 12:28
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:41
Zuza33, Martka10, Ink@, Bluebell1984, InBlue lubią tę wiadomość
-
Kate z dnia na dzien emocje rosną
ciekawe keidy urodzisz ❤
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ewelinka dobrze ze @ wreszcie przyszła, trzymam kciuki za kolejny cykl!!
na kedy wpisać termin kolejnego testowania? 6.02?