Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
Bluebell1984, Effy lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlanów na wakacje jako tako brak bo urlop krótki pewnie tylko jak co wakacje zaliczę basen u teściowej i że dwa wesela także kasy braknie na jakieś wyjazdy no chyba że ciąża zaskoczy tow tedy mam wyjebane na wesela będę leżeć na lezaczku na altance z wodą z sokiem i lodem w ręce a mąż będzie na mnie robił
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hahaha Artur jakies 2h temu wziął leki przeczyszczające i marudził od 2 godzinie nie działają i nic sie nie dzieje, od 5 min biega co chwile do kibla Hahaha
To nie jest śmieszne. Powiedz żeby nie wycieral tyłka papierem ani chusteczką nawilżająca bo dupa będzie go piekła jak by ktoś nożem pocial... Jak ja mu współczujęInk@ lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Ja jeszcze nie mam
chciałabym tradycyjnie na tydzień skoczyć do kumpeli w Irandii. A na dłużej gdzieś z mężem i może znajomymi - do ciepełka. W zeszłym roku, po Sardynii padło na Sycylię, więc może tam
A Ty gdzie byś chciała z brzuszkiem podróżować?
A ja to wszędzie moge góry Mazurypojedziemy pewnie w Polskę gdzies do spa, mamy dom w górach to tez tam, na narty do Austrii tak zeby samochodem dojechać no a pozniej jakies takie miejsce wakacyjne jak zdrowie pozwoli. Na szczęście takie mam szczęście w życiu bo nie moge powiedzieć ze ciężka praca
.... że nie ograniczają mnie środki finansowe
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:A ja to wszędzie moge góry Mazury
pojedziemy pewnie w Polskę gdzies do spa, mamy dom w górach to tez tam, na narty do Austrii tak zeby samochodem dojechać no a pozniej jakies takie miejsce wakacyjne jak zdrowie pozwoli. Na szczęście takie mam szczęście w życiu bo nie moge powiedzieć ze ciężka praca
.... że nie ograniczają mnie środki finansowe
Effy nie wiem gdzie jedziesz ale jadę z Tobą
Ja co roku nad morze i nigdzie więcej bo ogranicza mnie wszystko
Jak mi się marzy na nartach pojeździć.....
Mnie przed kolonoskopia tak ganiało, że myślałam że umrę o bólu dupy nie wspomnę
Viola kładź się i leż....