Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:O nie zemdliło mnie bardziej
stella_88, MyE, Bluebell1984, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:56
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Właśnie a ja nue oamietam jakie ja miałam te TSH 2.36? Kurde kto pamięta? Haha
-
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Witam nowe dziewczyny ! Wiki, Marlena
trzymam kciuki za starania, oby udało się Wam jak najszybciej
ja dziś z mężem znowu byliśmy na takim dłuższym spacerku - mamy fajna trasę ok 5km i tak ja nieraz robimy jak mamy wolny dzieńbo po pracy wieczorem to już się nie chce mężowi tyle chodzić
u nas dziś było -19 jeszcze o 9 rano, na spacerze jak byliśmy -7 i nos to mi zamarzl.
Stella co do objawów porodowych to bez zmian... głównie to skurcze/napinanie się brzucha ale to już na mnie wrażenia nie robi, bo mam je już od tak dawna i często, że póki nie zacznie coś mocniej boleć to nawet nie patrzę jak często sąno i ogólnie bolące kości w dupie, nieraz taki klujacy ból w kroku. czekamy
Musze jakies kremy stosować. 5 km to bym zamarzła i juz bym na forum nie pisała
-
Kurczę ja nie miała aż tylu badań co Wy piszecie może coś jeszcze mam hmmm no ale narazie się skupię na tym niedroznym jajowodzie. U mnie nadal brak @ nawet brzuch nie boli ale wiem ze lubi z nienacka zawitac
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:44
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Patrz co znalazłam dla Ciebie
http://dziewczynaifaceci.pl/jak-zrobic-loda-marzen-nie-wiem-ale-jak-zarobie-milion-sie-dowiem/
O kurfa...
Idealnie pasuje tu S. King
"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna."
Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:44
-
Kuchcinka wrote:Nie ma nic gorszego niż właśnie takie marnowanie czasu
ale nie martw sie kochana, najważniejsze ze u Ciebie lekarze znają przyczynę i z odpowiednim leczeniem na pewno lada moment będziesz miała w brzuszku fasolkę
:*
Wojcinka lubi tę wiadomość