Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Dombrusia - i duuuuuużo wody powinnaś pić (mineralnej, nie źródlanej). Odwodniony organizm też reaguje takim przewlekłym zmęczeniem.
W ogóle, co do tej wody, to już któryś raz spotkałam się z opinią, że woda Żywiec jest najgorsza z dostępnych na rynku btw. Z drugiej strony jest chyba najbardziej popularna i ludzie często właśnie po nią sięgają, a jej skład jest ponoć niezbyt dobry.
Moja dietetyczka zaleca cisowiankę albo nałęczowiankę.
Co jem przeważnie płatki z mlekiem gorącym czekoladowe taka ciapa żeby była a jak nie to zapiekankę jedna bułkę na pół z żółtym serem zapieczona w piekarniku przeważnie to . Woda mi właśnie najbardziej Żywiec zdrój smakuje natomiast cisowianka mi nie wchodzi chyba że zacznę pić naleczowianke. W pracy pije zawsze 1.5 l butle w domu herbatki miód manuka z żurawiną malina i imbirem lub miodem manuka szałwia i dzika róża. Nie obciazam żołądka bo mnie później boli i trzeba się ratowac ranigastem lub na czczo bioprazolem -
nick nieaktualnyInk@ wrote:a co jadasz na kolacje? Ja czasami owsianke albo dwie dykty z chuda wedlinka, marzy mi sie -10 kg
gorzej z posilkami jak w pracy jestem... czasami przez 6h nie ma jak zjesc
No właśnie to jest to lekarka kazała mi co dwie godziny jeść garść orzechów włoskich że podtrzymam poziom energii dzięki temuInk@ lubi tę wiadomość
-
Kochane które macie mdłości w ciazy oto co właśnie napisała MAMA GINEKOLOG :
"Są również naukowe doniesienia, że nasienie – ale tylko ojca dziecka – jest też dobrym remedium na…. Poranne mdłości! Jest to praca naukowa, którą cytują wszyscy moi koledzy z pracy swoim pacjentkom."
Także do dzieła i połykać miłe panie połykaćMyE, Annie1981, Zuza33, Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Kochane które macie mdłości w ciazy oto co właśnie napisała MAMA GINEKOLOG :
"Są również naukowe doniesienia, że nasienie – ale tylko ojca dziecka – jest też dobrym remedium na…. Poranne mdłości! Jest to praca naukowa, którą cytują wszyscy moi koledzy z pracy swoim pacjentkom."
Także do dzieła i połykać miłe panie połykać
Jezusmaria nie tak głośno Kuchcinka, bo mój mąż usłyszy i później będzie mnie terroryzował za każdym razem gdy mi będzie kiepsko na żołądku!
Bluebell1984, Wojcinka, Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:55
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Agnieszka93 wrote:Wiki a stosujesz diete? jakie leki bierzesz na io? Ja tez biore euthyrox25 ale tylko na zbicie tsh bo w październiku mialam 3.55 a juz w grudniu 2.29 ale endo kazal dalej brac.
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Dombrusia, to może właśnie takie kolacje nie służą Twojemu organizmowi w nocy. I dlatego później w ciągu dnia chodzisz niewyspana. Płatki, bułki, zapiekanki - to same węglowodany. A dodatkowo mleko i sery bardzo zakwaszają organizm (co podobno też może blokować organizm przed ciążą).
Wody pijesz dużo, więc to nie to jest powodem.
Polecam Ci z mojego doświadczenia przestawić się na inne jedzonko wieczorem. Mi było trudno, bo też uwielbiałam kanapeczki i zapiekankiale jak zobaczyłam różnicę, to już za nic nie wrócę do poprzednich nawyków
Czyli co polecasz wieczorem? Bo ja broń boże nie chce nic odchudzajacego waga 53 przy prawie 180 to już mało. Doradź co robić i co jeść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny