Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wlasnie wygladly moje skurcze porodowe choc z kazda chwila nabieraly na sile 3 mam kciuki oby to juz niedlugo moze do rana akcja porodowa sie rozkreci jak nie ustapia za jakis czas to jedz na izbe przyjec bedziesz spokojniejsza
KateA92, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to Kate zaczelo sie gratuluje i naszykuj sie dla wlasnego spokoju podjedzcie na izbe moze to juz czas zycze powodzenia i szczesliwego porodu bo byc moze jak jutro wpadne na forum to ty juz bedziesz dzidziusia tulic do piersi kochana trzymaj sie
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Nie usnę, nie ma takiej opcji. jestem już tego pewna
Kochana poród się zaczął, ale nie wiadomo o której się skończy. Spróbuj mimo wszystko się zrelaksować i odpoczywać między skurczami. przygotujcie się na wyjazd do szpitalaTrzymam kciuki, a Tobie życzę lekkiego porodu. Czekam na relacje po porodzie i oczywiście zdjęcie Fabianka
Trzymaj sie kochana
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martka szczerze mówiąc nie wiem dokładnie. mam włączony stoper w telefonie i tylko naciskam pomiar jak zaczyna się skurcz a potem często zamykam oczy i skupiam się na oddychaniu.. nie patrzę ile trwa dany skurcz. ale wydaje mi się, że 30-40sek to minimum na pewno. Patrzeć lepiej ile trwają?
o długość trwania skurczu mogą pytać w szpitalu
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Miła porodowke mamy naprawdę blisko. obstawiam że ok 350m od domu także na razie nie chce lecieć za szybko do szpitala - zdążę
na razie to się zastanawiam kiedy męża budzić , jak co ile te skurcze będą
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Jezusie Nazarenski co za emocje chyba sama dzis nie zasne ( w sumie ostatnio i tak prawie nie spie i chodze jak zombie ) kochana napewno porod sie zaczal wspaniale weeszcie sie doczekalas niech maz naszykuje torbe i badzcie gotowi na wyjazd
Mila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Poczekam z Wami na rozwoj sytuacji najwyzej maly nie pojdzie do przedszkola powiem ze czekalam cala noc na wirtualny porod ciotki forumowej.
Jakbym sama rodziła
Mila123 lubi tę wiadomość