Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:dziewczyny, to musi się wydarzyć 10 stycznia ! wstałam i pierwsze co to mega parcie na pęcherz i dwojeczke. poszłam do ubikacji a tam co ? z 4cm glut ! także czop odchodzi dalej
p.s. dwojeczka też załatwiona
Możesz jeszcze kilka razy iść na 2, naturalna lewatywa. Natura wie co robi -
Wlasnie wrocilam z przekaskami
czekam dalej na rozwoj sytuacji. Kate troszke Ci zazdroszcze ze bedziesz juz miala to za soba i bedziesz mogla wreszcie powitac na swiecie Swego synka a z drugiej strony zycie zmienia sie calkowicie i jeszcze chwile na szczescie naciesze sie tym spokojem
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:a ja dosypalam sobie z 2 łyżki płatków owsianych do jogurtu i zjem taki jogurt - lepsze to niż nic
Dziewczyny będę mieć Was na sumieniu, jutro będziecie cierpieć z powodu zarwanej nocki
Nie zasnę, nie ma szansy. Mam kochanego synka, czasami pozwala mi zasnąć w ciągu dnia, on wtedy ogląda bajkiMila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate w takiej sytuacji jak juz jestesmy swiadkami porodu i tak bysmy nie zasnely i to my mialybysmy Ciebie na sumieniu ze Cie zostawilysmy sama. Takimi rzeczami to Ty sie teraz nie przejmuj kochana wsluchuj sie w Swoje cialo zebys w koncu w domu nie urodzila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Kate w takiej sytuacji jak juz jestesmy swiadkami porodu i tak bysmy nie zasnely i to my mialybysmy Ciebie na sumieniu ze Cie zostawilysmy sama. Takimi rzeczami to Ty sie teraz nie przejmuj kochana wsluchuj sie w Swoje cialo zebys w koncu w domu nie urodzila
Zgadzam sie z Tobą Mila. Najwyżej mąż odbierze poród -
nick nieaktualnyMila123 wrote:W miedzy czasie ogladam dziwaczne obsesje ( raczej slucham bo caly czas strone odswiezam )
Teraz chyba włączę coś co znam, bo i tak ciągle odświeżam stronę. Słuchawki mam na uszach, jeszcze siedzę przy laptopie
Wojcinka lubi tę wiadomość