Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Swoją droga Fabianek to najbardziej terminowe dziecko świata
nie często sie zdarza zeby dzieci rodziły sie dokładnie w terminie, a tu proszę - miał byc 10.01 i jest 10.01
-
KateA92 wrote:Martka skurcze zeszły poniżej 10min. także chyba się już akcja nie cofnie. ostatnie 2 były co 6min. także idę budzić męża i myślę że ok 2:30 będziemy w szpitalu jeśli dalej będzie tak szło
Przepraszam, że tak rozpalilam emocje i teraz znikam, ale przy mężu na pewno pisać nie będę na forum bo jeszcze byśmy się tylko poklocili -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martka skurcze zeszły poniżej 10min. także chyba się już akcja nie cofnie. ostatnie 2 były co 6min. także idę budzić męża i myślę że ok 2:30 będziemy w szpitalu jeśli dalej będzie tak szło
Przepraszam, że tak rozpalilam emocje i teraz znikam, ale przy mężu na pewno pisać nie będę na forum bo jeszcze byśmy się tylko poklocili
Kate szybkiego, w miarę bezbolesnego porodu. Jak bedziesz mogła daj znać co i jak. Trzymaj się i do "zobaczenia" po wszystkimŚciskam mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 01:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi piersze cc wykonali po prawie 24 godz porodu i myslalam ze juz umieram masakra byla dlatego teraz sie ciesze ze mnie ten bol ominie bo podejrzewam ze skonczyloby sie podobnie dobra naprawde uciekam bo syn sam bedzie sie musial odwiezc do przedszkola jak nie wstane
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia wózek taki jak jak oglądałam, cena atrakcyjna, nie mów nic siostrze i go kupcie po badaniu
tez sie zastanawiam czy sie za używanym nie rozejrzeć
chyba ze nic się nie trafi.
Monia brzusio rośnie , ja tez taki mam
Niedługo i Nana nas dogoniMonia1028 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny