Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Nie no miła nie zostawicie mnie sama - mam męża
prędzej czy później i tak będę musiała go obudzić a wtedy już raczej nie popiszemy...
Martka póki co obserwuje te skurcze bo odkąd wstałam to są różnie... raz 10min, raz 6min, raz 8.... wstałam i moje ciało doznało chyba szokumusi dojść do siebie i ustalić "nowy rytm". ale jeśli chodzi o długość i ból to chyba cały czas podobnie
Później oddasz tel mężowi, żebyśmy były na bieżącoMila123, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:33
Martka10, Mila123, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:O jacie jakie tu emocje a ja głupia wysyłam od 2h cv zamiast śledzić porod Kate na forum
ale jaja
Kochana jeśli urodzisz dzisiaj (a myśle ze urodzisz) to urodzisz w dniu 60 urodzin mojego taty! Niech to będzie dobry znak ❤❤❤
Emocje są duże, spać z wrażenia z Milą nie możemyMila123 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:34
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:raz 10min, raz 6min, raz 8.... wstałam i moje ciało doznało chyba szoku
musi dojść do siebie i ustalić "nowy rytm". ale jeśli chodzi o długość i ból to chyba cały czas podobnie
Organizm się za unormuje
Czytałam, że przy skurczach co 5 min, rozwarcie szyjki jest na 5-7 cm.
-
nick nieaktualny
-
Kate kochanie chyba to dobry moment zeby życzyć Ci ekspresowego jak najmniej bolesnego i bezproblemowego porodu
jejku na myśl ze juz niedługo, juz za chwile będziesz tuliła w rękach swojego syneczka aż sie wzruszam
Martka10, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Swoją droga Fabianek to najbardziej terminowe dziecko świata
nie często sie zdarza zeby dzieci rodziły sie dokładnie w terminie, a tu proszę - miał byc 10.01 i jest 10.01
Martka10 lubi tę wiadomość
-
Oj juz sobie wyobrażam minę męża Kate która właśnie go budzi
"kochanie wstawaj, rodzę" Haha i męska panika!
Mila123 lubi tę wiadomość