Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIECI - uwielbiam ich poczucie humoru i wielką bezpośredniość w swoich wypowiedziach
A jak się ma gorszy dzień to koniecznie trzeba czymś go poprawić - zawsze się coś takiego znajdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 10:05
MyE, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki chyba ten smog z weekendu tak na nas dziwnie wpływa....ja wczoraj rozpoczęłam wojnę z mężem i na sam koniec dnia kazałam mu się wynieść do pokoju obok bo mam dość patrzenia na niego . Napisał nie ma problemu. I tyle było wszystkiego dzisiaj nawet nie gotuje obiadu bo są placki z wczoraj i gulasz ale na wszelki wypadek ją sobie zrobię makaron z szafranem a on nie wiem co będzie jadł jak zwykle kupi sobie gotowe jak obiad nie będzie po jego myśli....no i dobra....mam na to wyje....jutro idę na 12h wrócę o 3:30 nad ranem i ciekawe czy chociaż zapyta gdzie byłam ....hmmm....nic pije kawę i jadę do biedry na małe zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 10:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
siemka młodzież
Kate gratki
ja juz w domciu po 27godz pracytroszkę zmęczony i na dodatek dzisiaj ksiądz chodzi. żona idzie do pracy i znowu sam bede z nim gadać
Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:39
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
szygas wrote:siemka młodzież
Kate gratki
ja juz w domciu po 27godz pracytroszkę zmęczony i na dodatek dzisiaj ksiądz chodzi. żona idzie do pracy i znowu sam bede z nim gadać
mąż miał sam przyjmować księdza a skończyło się na tym że ja jestem chora i siedzę w domu, ksiądz chodzi wcześniej niż miał chodzić i sama będę go przyjmować
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:32
-
nick nieaktualnyWiecie co... Znów wam opowiem historie.
Macie ich pewnie dość, ale cóż takie życie. Co zrobisz jak nic nie zrobisz.
Co do księdza.
Moja mama z ciocią też kiedyś jako dzieciaki przyjmowały księdza same.
Babcia im kase zostawiła w kopercie dla księciunia i kazała położyć na stole.
A te małpy obmyśliły plan.
Przecież muszą słuchać się mamy, bo inaczej bieda będzie jak wróci.
Więc kopertę położyły, ale wcześniej posmarowały ją klejem. Ta oczywiście przykleiła się do stołu.
Ksiądz łapsko wyciąga po pieniążki a tu dupa. Coś jest nie tak. Szarpie się chwilę aż mu się głupio zrobiło i poszedł.
A te zadowolone jazda na zakupy
Wyobraźcie sobie, że w następnych latach już więcej łapeczki swojej książęcej po koperte u nich w domu nie wyciągnął.isi_87, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Rozpęd -> noga w gore-> kop w tyle czek MyE
lecisz :-* kup coś pysznego
Ale nie tak mocno! Mąż pomyśli, że go z Greyem zdradzam jak mi siniaków narobisz
Kupie pyszne nowe buty. A co mi tam, z głodu się jeszcze nikt nie zesrał jak to mawiała moja babcia.
Tusia_87, Wojcinka, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Ja gotuje rosół osobno i osobno buraki później z rosołu wyjmuje warzywa i mięso.
Do tego rosołu wrzucam starte na grubych oczkach ugotowane buraczki (buraki gotuje tak aldente) i do tego wrzucam obrane pokrojone w kostkę ziemniaki i gotuje i przyprawiam do smaku może być majeranek możesz tez trochę dodać chilli jak lubisz ostrzej.
Acha bardzo ważne!
Jak gotuje juz to żeby zupa nie stracila koloru dodaje się troszkę octuona wtedy nie robi się taka "brudna" tylko zostaje ten soczysty kolor
Np i obowiązkowo jajka na twardo ugotowane juz wkładane do zupy na talerzu
X
A tak wogole to może powinnac powtórzyć betę, dziwny ten twój cykl ...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:39
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyTusia ja nawet tego tematu nie zaczynam, bo jest zbyt obszerny. Nie starczyło by mi dnia i nie ma tylu przekleństw bym mogła opisać co o tym myślę.
Do mnie też ksiądz nie przychodzi. I dobrze, bo zaproponowałby pewnie jakieś egzorcyzmy czy coś.
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:32
MyE, Annie1981 lubią tę wiadomość