X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Lili91 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Lili pięknie napisane na dobranoc :) aż mi sie buzia cieszy :) :*

Ja śmigam spać, tzn chociaż spróbuje usnąć bo u mnie to rożnie bywa zwłaszcza jeśli nadal będę miała te cholerne uderzenia goraca :/ jutro rano będę musiała zawieźć męża na uczelnie a sama ide na kolejna rozmowę kwalifikacyjna , trzymajcie kciuki :) buziaki :*

Trzymam kciuki! Ja dopiero jak podchodziłam na rozmowy kwalifikacyjne to zrozumiałam ze nie ma sie czego bać :D i teraz to jest moja mocna strona, co mnie mega cieszy bo wcześniej umierałam ze strachu przed tym.
    Wiec pierś do przodu i zawojuj ich tam :)

Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

Aniołek 29.12.16

hchy3e3ka4wry07j.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sie na szczęście rozmów kwalifikacyjnych tez nie boje i jak na razie zawsze na nich dobrze wypadam ;) jeszcze mi sie nie zdarzyło nie dostać pracy o która zabiegałam wiec oby jutro passa sie nie odwróciła ;)

Ink@, Lili91, Zuza33, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ;)

Kuchcinka powodzenia jutro;)

Kłótnia? Nie wiem o co była i nie chce wiedzieć...cieszę sie ze mnie ominęła ;)

Jak ktoś rozdaje bliźniaki to ja biorę w ciemno :)

Ink@, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 01:10

Wojcinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie wierze, ale jak to napisalam i jak to do mnie doszlo to mam chec sie i o trzecie starac, no szok haha!

Ink@, sheerah24, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wojcinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i

Zuza33, Wojcinka, anq05, Annie1981 lubią tę wiadomość

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ ja ci współczuję tej pracy, co to za godziny pracy ze ty o 3 kończysz, i przyznaj sie co przeskrobalas ze na dywaniku bylas:) udanej soboty :)

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i mam nadzieje ze juz będzie tu panowala cisza :)
    Tez tu będę zaglądać , wspieralyscie mnie teraz ja wam mocno kibicuje ,
    Wszystko przeczytalam i jak się obudziłam przed 4 tak juz nie usnelam :) aa i maluszek wam chyba macha bo cos mnie tam smera :)
    X
    MyE jak coreczka ? Lepiej juz ?

MyE, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki i Chłopaku :)

Lili pięknie to napisałaś, lepiej nikt tego nie ujął :)

Annie ty mnie o coś pytałaś bo nie wiem czy ci odpowiedziałam czy nie?

Kuchcinka jak mogłaś pokazać te zdjęcie jak ja już spałam?!
    Teraz wszystkie se wybrały najlepszych a mi został ten po lewej pączek :(

Effy piękny brzuchol <3

szygas, sheerah24, Effy, Annie1981 lubią tę wiadomość

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Ej tak w ogóle to myśle sobie ze wypadałoby zeby któraś tu z bliźniakami w końcu wyskoczyła :D

Kuchcinka nie kracz... Wiesz ze po tym CLO mogą być bliźniaki!!!
    Ja nawet swojemu nie mówię, niech w niepewności żyje ;)

Ink@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 14:04

szygas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline dziękuje za pamięć ;*
    Młoda juz lepiej. Narazie nie ma gorączki, ale całą noc jeszcze walczyłyśmy.

A co do gównoburzy to powiem wam, że ledwo przez to przebrnęłam i zrobiło mi się strasznie przykro.
    Chciałam tylko dodać, że zdarzyło mi się tu niezgadzać z niektórymi osobami, ale nigdy nie pomyślałam o nich żle nawet przez chwilę. Wszystkie jesteście cudowne i każda jest dopełnieniem tego forum.
    Jednocześnie nie zdawałam sobie chyba sprawy z tego, że nasze ciężarówki się tu duszą. Cieszę się więc, że możecie w końcu odetchnąć i cieszyć się w spokoju tym co podarował wam los. ;*
    Jestem zdania, że każdy ma prawo (a wręcz obowiązek!) do postępowania zgodnie z tym co sprawia mu radość. Bezsensu byłoby ukrywanie swojej radości tylko dlatego, że komuś się nie udaje. Nie oszukujmy się, każda ciężarna spełniająca swoje marzenia ma prawo do tego by swoje szczęście wykrzyczeć bardzo głośno bez przejmowania się o uczucia innych. Po to powstał nowy wątek.
    Przyznam też szczerze, że (wybaczcie), ale ani razu nie do was nie zajrzałam. Nie jest to absolutnie spowodowane niechęcią do brzuszków czy ciuszków a problemami w domu. Jak widzicie tu też jestem zmuszona mniej się udzielać, ale nadrobie wszysto.
    Jednocześnie nie będę owijać w bawełne i tu puszczać słodkich bączków, ale Tusia przytoczyła kilka komentarzy z nowego wątku co sprawiło, że poczułam się chujowo. Nie zła czy coś, ale jakoś nieswojo mi się zrobiło.
    Oczywiście wierze, że nic złego nikt nie miał na myśli, ale rozumiem też irytację drugiej strony po przeczytaniu komentarza/rzy (już nie pamiętam ile tego było:D) w takiej formie.

Jedna i druga strona ma trochę racji. Jedna więcej inna mniej. Ale nie szkoda wam czasu na kłótnie? Przecież w głębi serducha wszyskie się kochacie a Romeczka to już szczególnie. <3

szygas, Zuza33 lubią tę wiadomość

• szygas Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema dziewczyny.
    jak tam noc minęła???

cykl 26/27dn
    Romek i oczywiście moja kochana Dziunia
    m:

1578ed1f50f85fee8cdde554179e45e2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=

Zuza33 lubi tę wiadomość

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    InBlu chyba żartujesz?? Nie mówisz tego poważnie, ja dobrze zrozumiałam ze chcesz opuścić forum ??? Kochana nie pisz tu takich rzeczy :( nawet o tym nie myśl to bylo chwilowe .

sheerah24, Zuza33, MyE lubią tę wiadomość

• Natka2 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:33

👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
    12cs
    23.11.2022 ⏸
    23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
    25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
    30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
    14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
    21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼‍♀️
    22.12. USG prywatne
    Koniec.
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem dziewczyny ze tak szczerze mówiąc nie rozumiem waszego problemu z drugim wątkiem.... po pierwsze mówicie, ze przez to forum sie rozpadnie a teraz mimo ze wszystko tak na prawdę jest ok i wszyscy piszą jakby nigdy nic dalej to właśnie Wy (InBlue) pierwsze oznajmujecie ze odchodzicie. No to powiedzcie mi przez co to forum sie rozpada? Przez to ze ktoś pisze na dwóch wątkach czy przez to ze ktoś zupełnie oznajmia ze odchodzi? To po pierwsze...

Po drugie, dla mnie to troche egoistyczne z Waszej strony, z jedej strony niektóre z Was chcą byc takie silne i mówią ze nic ich nie rusza, a z drugiej przejscie ciężarówek na drugi wątek zabolało was w jakimś niewytłumaczalnym stopniu. Do tego wszystkiego brak Wam kompletnie empatii, jak można mieć pretensje do ciężarówek ze sie tu "dusiły"? Kurna ja na ich miejscu tez bym sie tu dusiła! Tylko egoista nieprzjemowalby się tym, ze moze komuś sprawiać przykrość jeśli pisze całymi dniami o ciuszkach a ktoś inny od 1,5 roku stara sie o pierwsze dziecko, albo nie ma owulacji albo ma niedrożne jajowody itd Jak możecie pisać teksty typu ze jak sie komuś nie podobają zdjęcia brzuszków to moze sobie odejśc. No zajebiscie wiec zamiast szukać rozwiązania zeby wszystkim żyło sie lepiej to lepiej wypierdolic polowe staraczek z forum na amen. I co jest Waszym zdaniem fair?
    Rozwiazanie zaproponowane przez Martynke z nowym forum nie jest idealne ale SIE SPRAWDZA, połowa z nas czyli ciezarowki czuja sie tam lepiej i nie mamy prawa tego ignorować i na sile ich trzymać tutaj gdzie musiały sie ograniczać bo "my tak chcemy" to jest egoizm, druga połowa czyli staraczki znowu podzielimy sie na pol i jedna cześć dalej jest zadowolona a druga niestety widać wystrzeliła z kompletnie niepotrzebnymi pretensjami i to wtedy kiedy juz było pozamiatane, a nie wtedy kiedy można było jeszcze cos z tym zdziałać i rozpieprzylo forum to tego stopnia ze nagle InBlue deklaruje ze odchodzi. Ja nikogo na sile nie będę trzymać, na forum dalej będę pisać a jak nie bedzie juz forum to na szczęście mam inne linie kontaktu z większością z Was.

Aha i jeszcze jedno, przytaczanie słów dziewczyn z drugiego wątku tez nie jest fajne, dla mnie zabrakło Wam ponownie empatii. Czytając co ktoś napisał trzeba przede wszystkim podczas interpretacji tych słów, spróbować sie postawić w jego sytuacji. Inny punkt widzenia ma osoba w 6 miesiącu ciazy a inny ma osoba po 12 bezowocnych miesiącach starań. To ze ktoś napisał ze czuje ulgę ze wreszcie nie musi sie ograniczać... co w tym kurna jest złego i nieprawdziwego? Przecież nikt tam nie napisał ze nie lubi staraczek bo sa idiotkami które nie mogą zajść w ciaze, tylko przyznał sie otwarcie ze pisanie tu o swojej ciazy go krępowało i teraz czuje ulgę. Każda empatyczna osoba powinna sobie tu dopisać ze ta osoba właśnie nie chciała ranić uczuć staraczek wiec mało sie udzielała na wątku gdzie połowa dziewczyn walczy z problemami rożnej natury o których osoby którym sie udało w ciagu 3/4 cs umówmy sie najcześciej nie maja pojęcia.

Apeluje do Was o wiecej empatii i zrozumienia, nie myślcie tylko o tym zeby Wam było dobrze, ale rownież o innych. Skoro nowy układ pasuje praktycznie wszystkim ciężarówkom i połowie staraczek to znaczy ze jest on DOBRY. Nikt tu nie jest od nikogo lepszy, po prostu mamy inne sytuacje życiowe inne priorytety i inne problemy i czas skończyć udawać ze tak nie jest. Brakuje jeszcze zeby pojawiły sie pretensje do tych co juz urodzą ze przestały sie wypowiadać... od nich tez oczekujecie ze bedą tu z nami staraczkami do końca życia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 09:29

Martynka1234, Natka2, Zuza33, anq05, sheerah24, Bluebell1984, kania901, Kaaarooolina89 lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Do tego wszystkiego brak Wam kompletnie empatii, jak można mieć pretensje do ciężarówek ze sie tu "dusiły"?

A kto ma pretensje, że się "dusiły"?
    Bo to mój tekst, ale kuźwa nie były to pretensje...

Kuchcinka wrote:
    Aha i jeszcze jedno, przytaczanie słów dziewczyn z drugiego wątku tez nie jest fajne, dla mnie zabrakło Wam ponownie empatii

Tu też mam wrażenie, że odnosisz się do mnie mimo, że napisałam, że potrafie zrozumieć obie strony...

Ah i przykro mi się zrobiło z powodu kłótni a nie z jakiś tam innych wyimaginowanych powodów..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 09:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka podpisuje sie pod tym wszystkim czym mam.
    A teraz tak na eozweselenie atmosfery przedalby sie ten pozytyw Annie. Mam nadzieje ze ten test zrobila i ze jest pozytywny :-)

sheerah24, Annie1981 lubią tę wiadomość

‹‹ 1686 1687 1688 1689 1690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ