Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Tu też mam wrażenie, że odnosisz się do mnie mimo, że napisałam, że potrafie zrozumieć obie strony...
przynajmniej nie tylko o ciebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 09:37
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Tu też mam wrażenie, że odnosisz się do mnie mimo, że napisałam, że potrafie zrozumieć obie strony...
pisałam ogólnie podsumowując wszystko co zostało juz powiedziane
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:09
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Moze nie ma juz sensu wracac do tego co bylo wczoraj ale chciałam napisać tylko jedno. Jest mi Tusia bardzo przykro bo wczoraj ja jedyna o Ciebie zapytałam ale to pewnie dlatego ze jestem w ciąży i należę do elity... Nie chce Cie obrazić ani sie kłócić ale staram się udzielać na obydwu wątkach a przeszłyśmy na tamten bo nie chciałyśmy sprawiać Wam przykrości. Bardzo nie spodobało mi sie ze czepiłaś sie Moni bo to moja blizniaczka ciezarowkowa, zreszta obojętnie którą z nas byś wskazala palcem to by bylo nie w porządkuNie wiem jaka atmosfera tu bedzie dalej ale powiem Ci ze zawiodłam sie na Tobie bo zawsze uwazalam ze jesteś takim promyczkiem forum...
-
Wydaje mi sie ze jest dobrze tak jak jest , na tamtym wątku ciężarówki piszą sobie o wyprawce , ciuszkach i ruchach , ale żeby nie było tamten watek jest wspólny i kto ma ochotę sie udziela a ten watek dla staraczek jesli będą ciekawe zapytaja nas indywidualnie przecież i tak tu zaglądamy z przyzwyczajenia przynajmniej ja jesli mogę komuś cos odpowiedzieć to chetnie odpowiadam, wiec niech bedzie tak jak jest nikt nikogo nie będzie wypychal , kurczę nie mamy po 15 lat żeby sie klucic, kazdy ma jakues swoje problemy wiec te forum niech zostanie wsparciem .
Zuza33 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:33
Zuza33, Lili91 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ja myślę że zostało już wszystko napisane i nie ma co drążyć dalej tematu.
Tusia rozpętała burzę i poszła i to nie jest miłe.
Zarządzam od dziś jako najstarsza z rodu żeby zacząć nowy etap, zapomnieć.
Myślę że jak Staraczki i ciężarówki zobaczą że udzielamy się normalnie bez żadnych kłótni to wrócą i będą z nami dalej ( przecież nigdzie innego forum nie znajdą)
Romek jest najlepszy... Wszystkie kocha bez względu na to co jego żona powie
Dla opadniecia emocji chce się z wami czymś podzielić...
1) Wczoraj się mnie gin pyta czy biorę jakieś witaminy. Mowie ze tak kwas foliowy i OTRIWIN..... Ona myśli i mówi że OTRIWIN to raczej na ciąże nie pomoże.....
O matko mówię przepraszam dziecko chore to tylko o gilach myślę.... OVARIN
2) 3 dni temu przyszła książka ta co Ani mi poleciła o paleniu.... I.... Nawet jej nie otworzyłam, leży zakopana w szafce... Chyba moja podświadomość się boi
Takżetylko miłość nas uratuje
No i gdzie te dwie krechy!!!!Wojcinka, szygas, sheerah24, Bluebell1984, Lili91, isi_87, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Tak jak pisałam wczoraj ze będę czytac na bieżąco jak czas pozwoli i czasem coś napisze.
Nie chce psuc Wam atmosfery a na dwóch nie dam rady teraz się udzielac
Tusia ale Staraczki mają tylko jeden wątek nie muszą się udzielać na dwóch. Ciężarówki mają dwa. Na naszym piszą o glupotach i poważnych sprawach a na swoim wymieniają ile kupić pieluch, wózków i innych!!!Wojcinka, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:33
Zuza33 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyDodam tylko jeszcze, bo widzę że znów się zaczyna, że:
Kurwa jego mać.
.
.
.
Ja jak się z mężem w domu kłócę to mu czasem czymś ciężkim pierdolnę a jeszcze na koniec ode mnie lepe w czoło dostanie a jakoś się nie wyprowadzam i on jakimś cudem też nie. Więc nie ma żadnego odchodzenia.
Siadać na dupe i zamiast walczyć ze sobą o to kto ma rację to postawić się z jednej i drugiej strony... a tu talerze latają jak u mnie w domu... Nie macie pojęcia ile mam niepełnych kompletów naczyć. Aż wstyd jak goście przychodzą..
Zuza33, szygas, Natka2, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:Dodam tylko jeszcze, bo widzę że znów się zaczyna, że:
Kurwa jego mać.
.
.
.
Ja jak się z mężem w domu kłócę to mu czasem czymś ciężkim pierdolnę a jeszcze na koniec ode mnie lepe w czoło dostanie a jakoś się nie wyprowadzam i on jakimś cudem też nie. Więc nie ma żadnego odchodzenia.
Siadać na dupe i zamiast walczyć ze sobą o to kto ma rację to postawić się z jednej i drugiej strony... a tu talerze latają jak u mnie w domu... Nie macie pojęcia ile mam niepełnych kompletów naczyć. Aż wstyd jak goście przychodzą..
Talerze tu już chyba nie wystarczą -
Hehe No właśnie Tusia i to co piszesz troche nie ma sensu.
Piszesz ze dziewczyny nie chciały pisać bo jak juz cos pisały to były ignorowane, mi osobiście zawsze działały na nerwy teksty "super macie mnie w dupie nikt mi nie odp" bo ZAZWYCZAJ wynikało to z tego ze post zaginął gdzieś w tłumie a nie ze złych intencji kogokolwiek. Jak mnie wczoraj np Ina wezwała bo zapytała mnie o cos , ja ją "olałam" to cofnęłam sie 10 stron wstecz zeby znaleźć jej wypowiedz i odpowiedziałam. Po prostu za pierwszym razem gdzieś to przeoczyłam i tyle, shit happens jesteśmy tylko ludźmi
Po drugie trudno zeby posty wcześniej nie ginęły skoro ustaliliśmy juz ze miałyśmy dziennie zapisanych 20 stron o ciuszkach i w miedzy czasie pojawiały sie moze 3 posty od staraczek. I właśnie dlatego ciężarówki m.in. Postanowiły przejść na drugie forum bo samo to zauważyły. Same zauważyły ze na forum ostatnio były aktywne tylko ciężarówki i wiedziały ze cos jest nie halo. Wiec z jedej strony piszesz ze dziewczyny OD DAWNA miały pretensje ze ich posty ginął w gąszczu a z drugiej jak ktoś zaproponował rozsądne rozwiazanie dla tego problemu to dalej macie problem? Nie kumam.
Ponad to uświadomcie sobie ze to ze forum troche wolniej teraz idzie jest normalne, większość ciężarówek leży w domach na L4 i ma wiecej czasu na pisanie na forum niż staraczki które chodzą codziennie do pracy.
Zdecydujcie sie o co Wam chodzi, bo jeżeli przeszkadzało Wam ze niektóre posty były olewane i ignorowane to teraz problem sie rozwiązał a Wam to nadal nie odpowiada? Serio nie rozumiem.
A jeszcze co do tych wypowiedzi niektórych ciężarówek to serio, nikt tam nikogo nie obraził, nikt nie napisał ze jest lepszy. Rozumiem ze jesli zajdę kiedyś w ciaze i walne w euforii coś w stylu ze 'cieszę sie ze nie jestem juz staraczka' to tez sie obrazicie? Bo uprzedzam będę sie cieszyła z tego najbardziej na świecie i nie zamierzam tego ukrywaćZuza33, Natka2, kania901, nana266, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:MyE też Cię Kochamy. Myślę że tu nie chodziło o Twoje słowa bo Ty nawet jak pisałaś to nie było to w złym kontekście czy jakiś tak
Jeszcze Ty się obraź, wieczna nasza optymistko
Obrażam się!
Wy tu ciągle o jakiś żalach na priv piszecie a ja nic nie dostaje... !
Ni chuja, żadnego priva że komuś jest źle czy przykro.
Sprawdzałam trzy razy i nic nie ma.
Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Hej ja przeżyłam noc jakos nie umarlam he he ja powiem tak ja udzielam się tylko tu i to też coś rzadko bo po prostu czasu nie mam. Co do drugiego wątku mi od samego początku bylo obojętne bo widzę ze dziewczyny też tu piszą i git
Mi to nie przeszkadzało ale każda z nas jest inna i ma inne uczucia i kogos może to boleć więc dziewczyny nasze ciezaroweczki nie chciały przykrości nam robić i spoko fajnie. Nigdy nie znajdzie się złotego środka bo wszystkie jesteśmy różne i mamy inne zdania odczucia i nie ma co dalej ciągnąć. Kurczę trzymajmy się dalej razem i niech nikt nie odchodzi.
Ja wczoraj ledwo żyłam z musiałam jeszcze plastry borowinowe robić na brzuch i nie dość ze mi było gorąco to jeszcze brzuch mi się palił hi hi dziś mi temp spadła mam 37 więc nie jest źleszygas, sheerah24 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
MyE Hahahaha to sie uśmiałam
No ale oszczędź talerze , one nikomu krzywdy nie zrobiły
ja tam wole trzaskać drzwiami , nic sie przy tym nie niszczy
-
Mój mówi, że takie słabe kreski się nie liczą
Wszystkie testy HCG, trochę już wyschnięte:
Wojcinka, sheerah24, Bluebell1984, anq05, kania901, nana266, Lili91, Ink@, myszeczka89, Lisa85, stella_88, Kaaarooolina89, Mila123 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔