Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kupiłam żel z magnolii i idę się nim natrzeć, namydlić, i wygrzać pod prysznicem na momencik póki mam przerwę w wymiotach. Potem szansy może już nie być. Być może nawet głowę zdążę umyć.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
19ina90 wrote:Tasza jaki duzy i piekny
Sheerah wracajac d temperatury : mialam raz taki cykl ze 14 dc monitoring pokazał ze pecherzyk pekl a temperatura skoczyla dopiero po 4 dniach. Nie musi skoczyć od razu po owulacji. Bzykaj sie co dwa dni i na pewno nie przegapiszja tez zerkam regularnie na Twoj wykres.
Bluebell i Kuchcinka co do facetow waszych to az szkoda słów. Co oni nie wiedza ze dziecko sie samo nie zrobi. Kobieta jest plodna krotko a nie jak oni strzelaja plemnikami caly miesiąc. Kuchcinki maz uniosl sie honorem niepotrzebnie alenu Bluebell to mnie niepokoi.
To mnie pocieszyłaś ina, naprawdę
Ja nie miałam jeszcze monitoringu, daję sobie jeszcze trochę czasu zanim pójdę, ale to mnie bardzo pocieszyło, co napisałaś
DZIĘKUJĘInk@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:Dziewczyny kupiłam żel z magnolii i idę się nim natrzeć, namydlić, i wygrzać pod prysznicem na momencik póki mam przerwę w wymiotach. Potem szansy może już nie być. Być może nawet głowę zdążę umyć.
Tasza, strasznie Ci współczuję tych wymiotów... miałam ostatnio grypę żołądkową to na samo wspomnienie tych dwóch dni męczarni mnie mdli...
Trzymaj się dzielnie tam, Twoja fasolina ma dzielną mamę -
sheerah24 wrote:Tasza i chcesz nam powiedzieć, że w tym dużym pięknym brzuchu jest tylko 2 cm fasolka - wg Twojego suwaczka?
Masz większy brzuch niż żona mojego brata ciotecznego, która w czerwcu rodzi
Piękny
Ale lepiej wizualizować sobie ze to dzidziuśsheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:52
sheerah24, Marlena24, Bluebell1984, olciaa, myszeczka89, Viriki, Annie1981, Mila123, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ok melduje ze mój mąż od siedmiu boleści wrócił, próbował sie przymilać ale ja nie miałam ochoty z nim rozmawiać co doprowadziło do kontynuacji kłótni, w końcu trzasnęłam drzwiami od sypialni (talerzami jak juz mówiłam nie rzucam
) i kazałam mu spierdalac. Po 5 minutach przyszedł potulnie , zaczął się dalej przymilać , przytulać itd oczywiście przeprosić nie przeprosił bo on przecież "nic złego nie zrobił" w ogóle nie reagowałam na jego zaloty, wiec zaczął brać mnie "siłą" co ostatecznie mnie rozbawiło i rozładowało atmosferę , rozebrał mnie i wybzykal. Na koniec kiedy doszedł powiedziałam ze ja tez chce dojść wiec jeszcze o mnie zadbał wiec plemniki moze i nie tak dobre jak byłyby rano, ale trafiły tam gdzie miały trafić. Nadal go nie lubię ale cel uświęca środki.
Cel uświęca środki!Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Pytanie kompletnie z innej beczki - polecicie jakaś fajną planszówkę dla min dwojga?
-
Kuchcinka wrote:Pytanie kompletnie z innej beczki - polecicie jakaś fajną planszówkę dla min dwojga?
http://www.empik.com/gra-planszowa-gierki-malzenskie-mdr-dystrybucja,p1115778606,zabawki-p?gclid=CjwKEAiA2OzDBRCdqIyIqYaaqQoSJABeJZdicbyLokP-3YRP-h9gc52k95mKxFjDnEwgq9TZjN_iWhoCjKzw_wcB&gclsrc=aw.ds
polecamWojcinka lubi tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:http://www.empik.com/gra-planszowa-gierki-malzenskie-mdr-dystrybucja,p1115778606,zabawki-p?gclid=CjwKEAiA2OzDBRCdqIyIqYaaqQoSJABeJZdicbyLokP-3YRP-h9gc52k95mKxFjDnEwgq9TZjN_iWhoCjKzw_wcB&gclsrc=aw.ds
polecam -
sheerah24 wrote:tak, aczkolwiek lepiej się gra ze znajomymi
zamówiłam odbiór jutro
sheerah24, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Czekam na kolejne propozycje geir dla dwojga