Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy dziś na spacerze oglądaliśmy domy w Izabelinie. Może sie ten mój gamoń zdecyduje, ale jest cieżko a ja tez nie mam żadnych konkretnych potrzeb
szkoda że nie mamy jakiejś ziemi koło Warszawy w spadku to decyzja by sie sama podjęła
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:A cos nie z seksem
? Tylko ze dla dwóch osób
? Gracie w ogole w planszowki ? Ja mało ale bardzo lubię.
dlatego właśnie czegoś szukam bo mamy gry głowie dla 4+ osób
Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Dziękuję Kochana
Jest dokładnie tak, jak piszesz. Ale w końcu wzięliśmy się trochę za niego i od początku stycznia jest na diecie i widzę poprawę - póki co tylko po jego wadze, ale mam nadzieję, że to rozwiąże parę problemów.) i odrazu sie wkurwia i leci na kosza i siłownie. Trzeba wymagać od naszych Panów bo jak facet nie jest goguś to lubi sie zapuścić a to jak widać nie tylko o wygląd chodzi ....
Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Dziewczyny, macie jakieś linki do aptek, gdzie można kupić żel Conceive Plus z aplikatorem?
Dostałam od Sheerah namiary bez aplikatora, ale chyba wolałabym żeby byłśniło mi się dzisiaj, że go sobie aplikowałam, więc to chyba znak
https://www.sklepstarania.pl/zel-conceive-plus-8-aplikatorow-p-7.html?gclid=CjwKEAiA2OzDBRCdqIyIqYaaqQoSJABeJZditUE-uJO2icYGhHgoPoj2Y3Yv03WzBjCNWGhxpk-gxRoCZxzw_wcB
proszęBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:A chcecie kupić gotowy dom, czy ziemię i budować?
My się rozglądamy teraz za ziemią na domek letniskowy, najlepiej gdzieś przy jeziorze i tak max do 1-1,5 h od domu. Chcemy mieć taką bazę na weekendy i wakacjePo prostu nie mam czasu na projkt dom. To za duzo siły I czasu kosztuje. Ale to jest prawie niemożliwe zeby znaleźć tak, wiec ja nie wiem co zrobimy.
Wykanczalam mieszkanie swoje 45 metrow pod wynajem, ale tak bardzo w wysokim standardzie wiec szczegółowo i ile mnie to pracy kosztowało ......<olaboga>
Fajny jest taki domek wakacyjny blisko domu, tez o tym myśleliśmy.
Ale najpierw musze zaspokoić podstawowe potrzeby mieszkania gdzies na codzień...
sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena my budujemy dom...
Tyle mnie to czasu i nerwow kosztuje, ze gdybym wiedziala to kupilabym gotowca lub spore mieszksnie.
A jeszcze uparlismy sie, ze budujemy bez kredytu to trwa od 2013 juz.
No i jeszcze budowanie na odleglosc z wysp tez jest interesujace..
Takze wszystko spoko, msmy dzialke i dom w stanie surowym zamknietym na stan obrcny ale kosztuje to niewyobrazalnie duzo nerwow..
W tym roku chcemy ruszyc z instslacjami wiec jeszcze moze z 5 lat i zjezdzamy do domuDaniel