Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja leże cały Boży dzień.dopiero byłam się wykąpać mąż o mnie mega dba kupił mi soki pomarańcze banany wody z dziubkiem przywiózł rosołek i mięsko od teściowej obiera pomarańcze otwiera ciastka podgrzewa mleczko no do rany przyłóż dzisiaj fajnie tak jak ktoś się tobą opiekuje chciał mnie biedak na pogotowie zawieść a mamy szpital 5 minut drogi od mieszkania. Bo temperatura raz 37.2 a zaraz 38.7 i Spowrotem 37.5 a zaraz 38.2 także zwykłą infekcja.
My wzięliśmy w kredycie mieszkanie malutkie bo niecałe 50m ale tylko na takie nas było stać mimo to jesteśmy zadowoleni mieszkanie na wysokim parterze w zimie ciepło latem chłodno lasek z jednej strony z drugiej choinki dzięki czemu mam chłód w domu. Sąsiedzi sympatycZni a wszyscy co przychodzą mówią że zazdroszczą nam mieszkaniamieszkałam u męża w domu i to nie dla mnie ja jestem typowy mieszczuch wychowana na blokowiskach i nie chciałabym domu
olciaa, Ink@, Bluebell1984, Annie1981, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984. Dziś obudziłam się rano o 5.00, zrobiłam kolejny test ciążowy, który wykazał ciut ciemniejszą kreskę i dalej już nie mogłam spać z emocji
Dziś cały dzień czuje takie bąblowanie w brzuchuWydaje mi się, że jedna pierś się powiększyła i jakby trochę obwisła, więc chyba faktycznie coś się zaczyna dziać
Ja tam ciągle się boję, że kreski znikną
Wizualizacja o polega na wyobrażaniu sobie zapłodnienia i zdrowej ciąży. Wzbudzanie w sobie poczucia wdzięczności za ciążę. Nasza psychika ma ogromny wpływ na proces zapłodnienia, więc z całego serca polecam. Mi się udało w drugim cyklu odkąd zaczęłam to stosować a innej forumowiczce, której to poleciłam, udało się w pierwszym
Cała trudność tej metody polega na tym, że trzeba zaufać, że tą ciążę otrzymamy prędzej czy później. Jeżeli nastawimy się na konkretny cykl to możemy przeżyć bardzo duże rozczarowanie i smutek. Ja tak miałam i m. in. dlatego kolejny cykl był taki przygnębiający, ale i tak się udało
Poniżej dwa linki, ja głównie tą pierwszą medytację robiłam, przy muzyce relaksacyjnej z youtuba
http://www.jestemplodna.pl/stres-a-plodnosc-faza-4-poowulacyjna/
http://www.jestemplodna.pl/medytacja-plodnosci-dla-ciebie/
Mówisz, że już po 3 latach było Ci ciężko odnaleźć się w Polsce? Ja bym też chciała mniej więcej po takim czasie wrócić, ale też się boję jak to będzie.
olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Martynka teraz panuje wirus z takim kaszlem. Ja podaje lek wykrztusny i smaruje Vickiem. Tylko że ja do chorób przyzwyczajona.
Dla Ciebie bym radziła iść bo ten kaszel staje się bardzo męczący. I u małych dzieci szybko na oskrzela się rzucaInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Annie od dzisiaj stosuje. Poza tym witaminki oczywiscie.
Ta medytacja to jest coś takiego jak potęga podswiadomosci. Kiedyś taką książkę czytałam
Tak, dokładnie, to jest w duchu Potęgi Podświadomości. Polecam jeszcze film dokumentalny Sekret, bardzo pozytywny kopMożna znaleźć na youtubie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:29
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Jutro poszukam na Youtube i ogladne
Bardzo bym chciała a w ciszy to robisz czy przy jakiejś muzyce ?Robiliśmy to moim T, on sobie wyobrażał w tym czasie, że ma silne plemniki
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔