Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:25
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:26
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka napisalam na priv
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiziakizia wrote:Ja piekkłam mini serniczki ale nie wiem czy mi wyszły bo są mega miekkie ale już się zarumieniły może takie miały być
zobaczymy jak w lodówce będą bo według przepisu mają tam leżakować parę godzin...
Napewno wyszły ją też czasami piekac sernika zastanawiam się czy aby napewno jest gotowy chociaż jest przyrumieniony ale jednak jest taki galaretowaty....jak ostygnie to jest idealny zależy jeszcze z jakim serem czy to serki czy ser zwykły twarogowy czy na parze ale napewno się udały -
Dombrusia wrote:Napewno wyszły ją też czasami piekac sernika zastanawiam się czy aby napewno jest gotowy chociaż jest przyrumieniony ale jednak jest taki galaretowaty....jak ostygnie to jest idealny zależy jeszcze z jakim serem czy to serki czy ser zwykły twarogowy czy na parze ale napewno się udały
ooo to mnie pocieszyłaś właśnie je wyjęłam i stygną.. wyglądają smacznie ale trochę pękłyale pierwszy raz coś piekłam (w sensie słodkości)
Dombrusia lubi tę wiadomość
starania od sierpnia 2016r -
nick nieaktualnymiziakizia wrote:ooo to mnie pocieszyłaś właśnie je wyjęłam i stygną.. wyglądają smacznie ale trochę pękły
ale pierwszy raz coś piekłam (w sensie słodkości)
Serniki przeważnie pękają taki ich urok i na to akurat nie ma skutecznej metody mi też pękataki sernika urok po prostu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Dziewczyny jak już będziecie to bardzo was proszę nie tylko Kuchcinke ale też inne dziewczyny jeśli miały robione badanie HSG o szczegóły i koszt i jakie badania przed miałyście wykonywane
z góry dzięki może być na priv obojętne
Miałam robionekoszt 0zl bo NFZ.
Dostałam skierowanie od gina, na podstawie którego umówiłam sie na badanie w szpitalu. Oczekiwanie na badanie 3 dni.
Natomiast jak lekarz pracuje w szpitalu to zwykle sam wykonuje takie badanie i nie trzeba sie umawiaćpowie Ci kiedy masz przyjść. Badanie należy wykonać w 1 fazie cyklu, najlepiej tuż po miesiączce.
Przed badaniem należy miec cytologię zrobiona. Niektórzy wykonują badanie czystości pochwy. Ja taki wymaz miałam pobrany tuż przed Hsg.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Lepiej ciasno także powinnaś się cieszyć
Babeczki przepysznie wyglądają. Wpraszam się na próbowanie !
Zapraszam
Ja czytałam o kulkach może też je sobie sprawię żeby ćwiczyć mięśnieMarlena24 lubi tę wiadomość
starania od sierpnia 2016r -
nick nieaktualny