Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Miałam robione
koszt 0zl bo NFZ.
Dostałam skierowanie od gina, na podstawie którego umówiłam sie na badanie w szpitalu. Oczekiwanie na badanie 3 dni.
Natomiast jak lekarz pracuje w szpitalu to zwykle sam wykonuje takie badanie i nie trzeba sie umawiaćpowie Ci kiedy masz przyjść. Badanie należy wykonać w 1 fazie cyklu, najlepiej tuż po miesiączce.
Przed badaniem należy miec cytologię zrobiona. Niektórzy wykonują badanie czystości pochwy. Ja taki wymaz miałam pobrany tuż przed Hsg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Hej Laski!
Podczytuję Was dzisiaj cały dzień, ale mam jakiś spadek formy psychicznej i nie chciałam smęcić.
Tusia - będzie mi Ciebie tutaj brakowałobardzo szkoda, że postanowiłaś odejść.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell nie patrz na to ze jak do marca nie zajdziesz to w tym roku nie urodzic, tylko spojrz na to tak, ze jak nawet w kwietniu zajdziesz to w tym roku bedziesz w ciazy :-* poznasz plec, poczujesz ruchy itp
Bluebell1984, miziakizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Nieeee, te smęty to takie z cyklu, że "nie wiadomo nawet od czego zacząć" i "czy ja w ogóle zajdę kiedyś w ciążę" i "jak do marca nie zajdę, to już w tym roku nie urodzę"... Mój kremowy śluz już się dzisiaj skończył, a że zawsze wysycham na parę dni przed @ to wiadomo już co mnie czeka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Moim zdaniem cytologia do powtórki.
Natomiast sa rożne praktyki z tym badaniem czystości ja słyszałam ze czasami lekarz zaleca duzo wcześniej sprawdza wynik ( jak cos wychodzi to przelecza) i dopiero pózniej daje skierowanie na Hsg.
Ja tak nie miałam. Zrobili mi 2 h przed Hsg, wynik odebrałam po tygodniu i było wszystko ok. Natomiast po hsg dostałam zapobiegawczo antybiotyk.chyba lepiej jak kaza najpierw zrobic
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Moim zdaniem cytologia do powtórki.
Natomiast sa rożne praktyki z tym badaniem czystości ja słyszałam ze czasami lekarz zaleca duzo wcześniej sprawdza wynik ( jak cos wychodzi to przelecza) i dopiero pózniej daje skierowanie na Hsg.
Ja tak nie miałam. Zrobili mi 2 h przed Hsg, wynik odebrałam po tygodniu i było wszystko ok. Natomiast po hsg dostałam zapobiegawczo antybiotyk.olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Już nie wiem jak Ci napisać więc moją diagnozę zostawię dla siebie a Tobie na dowód wyślę testy sprzed kilku miesięcy
Nie ważne, zostawmy ten temat
Marlena24. Lubię Twoją dociekliwość, ale już Ci to pisałam
A ja dziś zajmuję się tematami ślubnymi. Jesteśmy po rozmowie z fotografem i ustaliliśmy m.in. gdzie będzie sesja
Marlena24, olciaa lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:26
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:26
Marlena24, Ink@, Bluebell1984, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny