Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Też mi się wydawało że co roku. A ostatnio w tv akacja była promowania cytologii nawet nie wiem czy nie wczoraj i mówili że raz na 3 lata. Zdziwiłam się ale chyba się pomylili
Tak co 3 lata. Chyba że coś jest nie halo to wtedy co rok. Każdy gin mi tak mówił i na każdej ulotce w poradniach tak pisze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:I to jest właśnie polska służba zdrowia. Szkoda gadać. ;( Dobrze że ja mam pakiet w pracy na prywatna opiekę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 18:59
Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Marlena24. Ślub mam w UK. Mama i siostra przylatują z PL i wtedy poinformuję ich o ciąży. Już nie mogę się doczekać
Jeżeli chodzi o cytologię to nie pomylili się w tej TVMi gin w Polsce powiedział, że od pewnego wieku (chyba 26 lat z tego co pamiętam) to cytologię robi się co 3 lata. Teraz jestem w UK i tu to samo. Mówią, że moja cytologia z PL z 2014 jest jeszcze ważna. W tym roku będę miała następną.
Ink@ lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Annie ale Ci zazdroszczę ślubnych przygotowań, ja miałam bzika na tym punkcie wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik
łącznie z tym, ze przez 8 miesięcy robiłam ściankę chanel (ściankę tło z papierowych kwiatów 3D jakieś 280 sztuk), bo musiałam zasłonić okropny witraż. Jedne co nam jeszcze zostało to zrobienie sesji plenerowej, bo przełożyliśmy ją na ten rok
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Cześć czy ktoś może polecić lekarza w Warszawie? Nie chce jeszcze iść do kliniki tylko, w końcu się dowiedzieć co może mi być. Proszę pomóżcie bo chodzę od lekarza do lekarza. Jakby co proszę też o kontakt na priv. Nie zależy mi na promocji znanego lekarza:-)starania od wrzesień 2016 r.
Aniołek maj 2017 r. (8t2dz) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:26
Ink@, Marlena24, Bluebell1984, Natka2, Annie1981, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Dokładnie wszystko jest płatne tak jak z kobietami które mają jak ja do wykonania w ciul badań które też w ciul wyniosa zamiast położyć mnie w szpitalu i zrobić wszystkie badania to muszę brać w pracy urlop bo inaczej nic nie zrobię masakra jakaś ciekawe co będzie jak zniknie nfz wtedy to już wogole będzie tragedia ja sobie nie wyobrażam za wypłatę jaka mam płacić za wszystko bo niestety państwo popłynie jak z ich kieszeni na każdego mochera i ich zabiegi trzeba będzie wyłożyć moje pieniądze z podatków na które tak charuje i jak guzik z tego mam nawet nie wiem jaką wyjdzie emerytura i gdzie tu sprawiedliwość tak jak było ostatnio w kabarecie ile dajemy na ZUS? 1000zł ile jest na emeryturę ?700zl i kto tu kogo okrada??...
Ink@, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Mama ginekolog znowu nas podglądała
właśnie skoczyła live na fb o cytologii i infekacjach pochwy i powiedziała ze cytologię nalezy wykonywać MINIMUM co 3 lata a najlepiej CO ROK i ja sie tego trzymam.
Jak sie pojawi rak np pol roku po ostatniej cytologii to za kolejne 2,5 roku to juz najprawdopodobniej bedzie po ptakach, a żyjemy w takich czasach gdzie o raka nie trudno. Z reszta na cytologii wychodzą inne świństwa nie tylko rak.Ink@, Bluebell1984, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Dziewczyny jak już będziecie to bardzo was proszę nie tylko Kuchcinke ale też inne dziewczyny jeśli miały robione badanie HSG o szczegóły i koszt i jakie badania przed miałyście wykonywane
z góry dzięki może być na priv obojętne
jak bede z nia gadac to spytam sie o szczególy -
nick nieaktualnyEffy wrote:Ja z NFZ przez całe swoje zycie skorzystałam prawdopodobnie trzy razy, - przy urodzeniu się, podczas pierwszej ciąży izba przyjęć i podczas drugiej ciąży izba przyjęć. I nie widze potrzeby korzystania więcej razy, chociaz płace wszystkie składki i to podwójnie. Wiem, ze niektórzy nie maja pieniędzy i nie maja wyjścia - tez nie za wszystko można zapłacić , stan publicznej służby zdrowia jest fatalny, bardzo to przykre. Ja sie nie dokładam do pogarszania tego stanu czyli nie korzystam, bo nie musze i nie chce. Natomiast na tym polegają wszystkie składki i podatki. Płacimy do wspólnej puli. Dla mnie jest ok ale chciałabym, zeby innym było lepiej.
Ja korzystam z tego non stop w końcu to moje podatki i moje święte prawo i póki nie muszę nie robię badań prywatnych ani nie chodzę prywatnie do lekarza i nie jest mi to na rękę ze ja się do lekarza nie mogę wbić bo przede mną 10 starych dewot nie mających co w domu robić to chodzą od lekarza do lekarza szukając sobie chorób a zdrowe jak konie. Może i jestem podła ale takim to ja nawet miejsca w autobusie nie ustępuje bo ona siedzi cały dzień w domu i pierdzi w stołek dużo jest takich też co w życiu nie pracowało bo mąż miał wystarczająco dużo pieniędzy a w autobusie 10 minut nie wystoi bo ja nogi bolą przykro mi bardzo raz jedna zjebałam wracałam po 12h nocnych z hotelu gdzie pracowałam na recepcji a to było z soboty na niedziele w niedziele tą wsiada stoi kolo mnie jak pół autobusu wolne i ryczy ze nie ma gdzie usiąść bo młode musi siedzieć nie wytrzymałam i mówię że ja pracuje w nocy po 12h stojąc i chodząc dbając o to by inni spokojnie się wyspali i bolą mnie nogi od wysokich obcasów jest pół autobusu wolne i że nawet mi się nie śni wstawać bo ona koniecznie chce siedzieć koło kierowcy powiedziałam jej że jak się wyśpię i wyleczę odciski od szpilek to dopóki nie wsiądę po raz kolejny do autobusu za dwa dni to może sobie tu siedzieć jak wysiądę nawet przez całe dwa dni i jeździć w te i spowrotem ale nie ma mowy żebym teraz wstała i nie wstanę. Nasłuchałam się i miałam i tak wyjebane na nią. Dlatego tak wrogo do starszych jestem nastawionaInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny