Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:22
Marlena24, Zuza33, Martynka1234, Bluebell1984, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka przeczytalam jeszcze raz twoja wypowiedz i faktycznie ty mnie dobrze zrozumialas haha
hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam Was....
Uwielbiam te nieporozumienia forumowe.
Wszystkim chodzi o to samo ale się zrozumieć nie mogą haha:)
Ja byłam u babć i dziadków. Muszę szybko się wykąpać bo u moich teściów po wizycie tak smierdze fajami że się zaraz zrzygam. Kurwa że im nie przeszkadza to spać.
Byłam też u znajomych którzy mają małą księżniczkę Else. Cały czas chodzi w sukience niebieskiej i śpiewa "Mam te moc"
Jeśli chodzi o starszych ludzi to oczywiście wkurwiają mnie np.u lekarza kiedy zawsze muszą wejść pierwsi nawet jak przyszli dwie godziny wcześniej bo ich rytm dobowy zostanie zakłócony ;)ale...
Mam sąsiadke lat 80 która mieszkała razem z mężem i mieli syna który miał ich w dupie i przyjeżdżał jak chciał pieniędzy.
Dwa lata temu mąż dostał udaru. Ona biedna jak dziecko nie ogarniala jak robić zakupy, iść po emeryturę. Jeździłam z nią do męża pomagałam i po trzech dniach jak umarł wszystko pozalatwialam z pogrzebem ( syn nie przyjechał). Po ośmiu miesiącach pojawił się i zachorowal na grypę ponoć. Ale już tak źle wyglądał zadzwoniłam po karetkę i okazało się że ma raka nerek. Po dwóch tygodniach zmarł. Ona została całkiem sama ( ma 5 wnuczat które mają ja w dupie i mieszkają bardzo daleko)
Ona jest jak dziecko. Jak jej podam leki to weźmie jak nie to nie. Cały czas płacze że chce umrzeć i pamięć jej pozostawia wiele do myślenia. Ciągle się pyta czy jej nic nie ukradłam, nie zabrałam.
Ale chodzę do niej bo powiem wam nigdy w życiu nie chciała bym mieć takiej starości.
Ona właśnie wstaje o 4 rano, wychodzi i idzie do sklepów, przychodni zaczepia ludzi choć większość nie bardzo chce z nią gadać itp.
Ale ostatnio mi powiedziała dlaczego jest taka wredna i upierdliwa. Ona najzwyczajniej w świecie jest SAMOTNA. Kto by chciał siedzieć ciągle w czterech ścianach i nie mieć do kogo buzi otworzyć.
Trzeba trochę niekiedy popatrzeć oczami starszych ludzi żeby zrozumieć że my jesteśmy szczesliwcami. Mamy swój dom, rodzinę, znajomych. Jesteśmy szczęśliwi pomimo przeciwności.
Sory za rozpisanie
Marlena24, Wojcinka, Bluebell1984, Ink@, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Marlena24, Ink@, Zuza33, Bluebell1984, myszeczka89, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka, tak bedzie u Ciebie niedlugo ( i u innych koteczkowych dziewczyn)
Zuza racja, samotnosc jest okropnaZuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:Kobietki Kochane zeby byla jasnosc.. nie gardze starszymi ludzmi, nie kaze im sie zamykac w 4ch scianach, ani nie brak mi empatii..
jesli nie rozumiem co mozna robic o 5 rano na miescie, ok niech bedzie ze jestem samo zlooja mialam tylko i wylacznie na mysli starsze panie, ktore potrafily na glos dziewczynie w mocniejszym makijazu powiedziec ze to zdzira i lafirynda.. nie wygladaly na zchorowane.. ja tylko nie rozumiem takiego komentowania na glos bo mam wrazenie ze to z nudow.. nie wszyscy starsi sa tacy, wiem o tym.
Jesli kogos urazilam to sorywyszlo jak zwykle nieporozumienie..
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Ink@ luzik
:*
Ink@ lubi tę wiadomość