Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka, tak bedzie u Ciebie niedlugo ( i u innych koteczkowych dziewczyn)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 21:25
Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:23
-
.
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja Wam powiem, że wczoraj i dziś wyszły mi pozytywne testy owu, wczoraj poszalałam z mężem i we wtorek idę do gina. I mam nadzieję, że po usg usłyszę. Owu było, jest Pani w ciąży będzie dziewuszka
Cudów bym chciała nie Ale kurde, nie mogłoby to tak pierunem iść a nie tyle czekać
-
Kuchcinka wrote:Dobra czas rozweselić towarzystwo bo tematy takie zapodalysmy ze chyba forum umarło
Pochwali sie któraś jakimiś wyimaginowanymi objawami ciążowym? Zuza? W końcu to juz 3dc u Ciebie może cos juz czujesz?
hmmmmm
jestem obolały.... ale po wczorajszym marszu
a co u żony z objawami??? to nie wiem bo jestem 700km od niejMyE lubi tę wiadomość
-
.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Dobra czas rozweselić towarzystwo bo tematy takie zapodalysmy ze chyba forum umarło
Pochwali sie któraś jakimiś wyimaginowanymi objawami ciążowym? Zuza? W końcu to juz 3dc u Ciebie może cos juz czujesz? -
Kuchcinka wrote:Mama ginekolog znowu nas podglądała właśnie skoczyła live na fb o cytologii i infekacjach pochwy i powiedziała ze cytologię nalezy wykonywać MINIMUM co 3 lata a najlepiej CO ROK i ja sie tego trzymam.
Jak sie pojawi rak np pol roku po ostatniej cytologii to za kolejne 2,5 roku to juz najprawdopodobniej bedzie po ptakach, a żyjemy w takich czasach gdzie o raka nie trudno. Z reszta na cytologii wychodzą inne świństwa nie tylko rak.
starania od sierpnia 2016r -
Pochwali sie któraś jakimiś wyimaginowanymi objawami ciążowym? Zuza? W końcu to juz 3dc u Ciebie może cos juz czujesz?
Oczywiście
Ból jajników, zgaga i ból zębówInk@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:To jest nadzieja dla mnie bo za radą dietetyczki od grudnia wdrożyłam więcej białka w swojej diecie małżon zresztą też po powrocie lepiej się odżywia i czuje (przestał pierdzieć)
A co do mleka - nie pij mleka z laktozą. Nawet jak ktoś nie ma problemów z jej tolerancją, to nie jest to 100% zdrowe. Jak jogurty Cię nie kręcą, to spróbuj jogurt naturalny albo serek wiejski posłodzić 1-2 łyżeczką miodu dla mnie pycha!
Nie lubię serka wiejskiego, on jest dla mnie słony ( wiem, ze tylko dla mnie).
-
Olciaa u mnie podobnie jak u Ciebie. Z nabiału to tylko mleko do kawy używam.
Ewentualnie raz na jakiś czas zjem serek z miodem o którym pisze Bluebell.
Ale jjem dużo masła, serki topione i twarogi to może też się liczy
Oczywiście dziś na noc wypije szklankę mleka
Ink@ lubi tę wiadomość