Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dombrusia wrote:Oki dzięki wielkie
przed badaniem hsg
cytologia
wymaz z szyjki macicy czy nie ma bakterii
i jeszcze jakies badanie, zona juz nie pamieta.
na hsg miala skierowanie na nfz
przy badaniu hsg miala tylko takie odczucie jak przy okresie, nic nie bolalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Dobrusia a to mi nasunelas mysl.
Kiedys wzielam udzial w pewnej dyskusji na forum - do tej pory zaluje w sumie, bo mnie tam zjadly za przeproszeniem.
Mowa byla o tym, ze nie powinno sie czytac ksiazki ani sluchac muzyki, tzn ci mlodzi nie powinni,bo moze akurat ktos starszy wsiadzie i bedzie chcial usiasc a my go przez to nie zauwazymy.
No rece mi opadly, jak zaczely mi mowic ze jestem cham i prostak i brak mi empatii bo zamiast rozgladac sie po tramwaju to ja siedze i czytam o zgrozo ksiazkemoże i jestem cham i prostak no to co ja nóg na loterii nie wygrałam i to że jestem młoda nie znaczy że mnie nie bolą.
-
nick nieaktualny
-
MyszkaMałaSp.zoo wrote:Cześć czy ktoś może polecić lekarza w Warszawie? Nie chce jeszcze iść do kliniki tylko, w końcu się dowiedzieć co może mi być. Proszę pomóżcie bo chodzę od lekarza do lekarza. Jakby co proszę też o kontakt na priv. Nie zależy mi na promocji znanego lekarza:-)Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyszygas wrote:odnosnie hsg:
przed badaniem hsg
cytologia
wymaz z szyjki macicy czy nie ma bakterii
i jeszcze jakies badanie, zona juz nie pamieta.
na hsg miala skierowanie na nfz
przy badaniu hsg miala tylko takie odczucie jak przy okresie, nic nie bolalo
Oki dziękuję bardzo -
nick nieaktualnyInk@ wrote:no rzeczywiscie masakra.. a jak staruszka siadzie i drugie miejsce torebke polozy i ni chuja jej nie wezmie a Ty moglabys usciasc.. o kurwaa armaggedon istny.. nie zabierze jej chocby nie wiem co.. a wiekszosc jezdzi za free busami z nudow.. bo.co mozna zrobic o 6 z rana kurwa na miescie ja przepraszam
moze swinia jestem ale ja z wiekszym chamstwem w busie spotkalam.sie ze str wlasnie osob starszych..
To ja miałam zawsze jak jechałam do pracy już o 5 rano dewoty jechały na rynek o 5 rano!!!! -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:26
Marlena24, Natka2, Zuza33, Bluebell1984, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:22
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Ink@, Zuza33, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Będą mieć przepiękna niedpodzianke. A mogę zapytać czy wychodzisz za Polaka i jeszcze dlaczego nie robicie ślubu w Polsce ?
Oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj
Na pewno będzie to najpiękniejszy dzień w Twoim życiu
W UK było łatwiej wszystko zorganizować niż na odległość, bo też nie mamy urlopu, żeby latać do PL.
myszeczka89 wrote:Annie ale Ci zazdroszczę ślubnych przygotowań, ja miałam bzika na tym punkcie wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik :)QUOTE]
A mnie zawsze to przerażałoDziś już mi się nie chce ślubu organizować
Wolałabym zaszyć się z książką o ciąży
Marlena24 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny