Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
odnosnie hsg:Dombrusia wrote:Oki dzięki wielkie
przed badaniem hsg
cytologia
wymaz z szyjki macicy czy nie ma bakterii
i jeszcze jakies badanie, zona juz nie pamieta.
na hsg miala skierowanie na nfz
przy badaniu hsg miala tylko takie odczucie jak przy okresie, nic nie bolalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłuchaj to moje zdanie i mam prawo tak się o tych starszych przemiłych paniach wypowiadać owszem jak widzę kujejaca z tobolami to nawet jej wtacham te torby do autobusu i ustapie ale jak widzę że chodzi szybciej ode mnie wymalowana zadbana to ja nie mam zamiaru takiej co nagle twierdzi że ja nogi bolą ustępować co to to nie .Martynka1234 wrote:Dobrusia a to mi nasunelas mysl.
Kiedys wzielam udzial w pewnej dyskusji na forum - do tej pory zaluje w sumie, bo mnie tam zjadly za przeproszeniem.
Mowa byla o tym, ze nie powinno sie czytac ksiazki ani sluchac muzyki, tzn ci mlodzi nie powinni,bo moze akurat ktos starszy wsiadzie i bedzie chcial usiasc a my go przez to nie zauwazymy.
No rece mi opadly, jak zaczely mi mowic ze jestem cham i prostak i brak mi empatii bo zamiast rozgladac sie po tramwaju to ja siedze i czytam o zgrozo ksiazke
może i jestem cham i prostak no to co ja nóg na loterii nie wygrałam i to że jestem młoda nie znaczy że mnie nie bolą.
-
nick nieaktualny
-
Hey. Chyba najlepszym rozwiązaniem byla by klinikaMyszkaMałaSp.zoo wrote:Cześć czy ktoś może polecić lekarza w Warszawie? Nie chce jeszcze iść do kliniki tylko, w końcu się dowiedzieć co może mi być. Proszę pomóżcie bo chodzę od lekarza do lekarza. Jakby co proszę też o kontakt na priv. Nie zależy mi na promocji znanego lekarza:-)
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyszygas wrote:odnosnie hsg:
przed badaniem hsg
cytologia
wymaz z szyjki macicy czy nie ma bakterii
i jeszcze jakies badanie, zona juz nie pamieta.
na hsg miala skierowanie na nfz
przy badaniu hsg miala tylko takie odczucie jak przy okresie, nic nie bolalo
Oki dziękuję bardzo
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:no rzeczywiscie masakra.. a jak staruszka siadzie i drugie miejsce torebke polozy i ni chuja jej nie wezmie a Ty moglabys usciasc.. o kurwaa armaggedon istny.. nie zabierze jej chocby nie wiem co.. a wiekszosc jezdzi za free busami z nudow.. bo.co mozna zrobic o 6 z rana kurwa na miescie ja przepraszam
moze swinia jestem ale ja z wiekszym chamstwem w busie spotkalam.sie ze str wlasnie osob starszych.. 
To ja miałam zawsze jak jechałam do pracy już o 5 rano dewoty jechały na rynek o 5 rano!!!! -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:26
Marlena24, Natka2, Zuza33, Bluebell1984, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:22
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Ink@, Zuza33, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, wychodzę za Polaka, razem tu przyjechaliśmy. Nie zależy mi na wielkim weselu a jedynie na tym, żebyśmy mogli nazywać siebie mężem i żoną i żebyśmy mieli wspólne nazwisko. Dlatego chciałam szybko i skromnie zanim urodzi się dziecko. Ślub zaplanowaliśmy jak jeszcze się staraliśmy, ale oczywiście z nadzieją, że do tego czasu się uda i się udałoMarlena24 wrote:Będą mieć przepiękna niedpodzianke. A mogę zapytać czy wychodzisz za Polaka i jeszcze dlaczego nie robicie ślubu w Polsce ?
Oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj 
Na pewno będzie to najpiękniejszy dzień w Twoim życiu

W UK było łatwiej wszystko zorganizować niż na odległość, bo też nie mamy urlopu, żeby latać do PL.
myszeczka89 wrote:Annie ale Ci zazdroszczę ślubnych przygotowań, ja miałam bzika na tym punkcie wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik :)QUOTE]
A mnie zawsze to przerażało
Dziś już mi się nie chce ślubu organizować
Wolałabym zaszyć się z książką o ciąży 
Marlena24 lubi tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH