Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:A w czym Ci pomagał? Ja brałam ovarin od lipca do listopada i bez różnicy??
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Wyczuwałam bardziej owulację, tzn śluzu było dużo więcej, bo wcześniej jakoś go nie miałam za wiele, cykle zaczynały się robić coraz krótsze, ginekolog powiedziała, że on wspomaga zajście w ciążę, możliwe, że akurat mi pomógł, bo 3 miesiące i zaszłam
No mi wogole nie pomógł cykle nadal jakie długie miałam takie dalej mam bez znaczenia czy brałam ovarin czy nie. A już napewno mi nie pomógł zajść w ciąże ale dobrze że tobie pomógł -
MyE wrote:Czy jest na sali lekarz?
Pytanie za 100 punktów.
Rozumiem, że progesteron jest odpowiedzialny za skok temperatury.
W drugiej fazie cyklu temp mierzona w pochwie zawsze jest wyższa. Ale mierzona pod pachą jest normalna.
Więc czy to normalne, że 2h od przyjęcia luteiny dostałam normalnie gorączki?
Czy to tylko zbieg okoliczności?
Brałam lutke kiedyś na wyregulowanie cyklu, ale takich kwiatków to nie było.
Zastanawiam się nad tym, bo nic mi poza tą gorączką nie jest. Nic nie boli. Chora nie jestem. Troszkę ewentualnie zmęczona, ale to wszystko.
Miała tak któraś?
Ja dzis pierwsza tabletke wzielam narazie ok wiec zabardzo nie pomoge
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dombrusia wrote:No mi wogole nie pomógł cykle nadal jakie długie miałam takie dalej mam bez znaczenia czy brałam ovarin czy nie. A już napewno mi nie pomógł zajść w ciąże ale dobrze że tobie pomógł
Kochana on ogólnie pomaga wyrównać pracę hormonów. Ale mysle ze w twoim przypadku tak jak w moim jeśli masz podejrzenie cykli bezowulacyjnych to wtedy one nie pomogą ponieważ to zwykły suplement a nie jakiś lekMarlena24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zwariuje. Moje dziecko od świąt było zdrowe dwa dni i znowu to samo. Katar, kaszel i ropa z każdej dziury!!!
Już nie wiem co jej podać żeby pomogło
A ja kolejny miesiąc zdrowa... Chciałam iść sposobem wszystkich zaciążonych... Depresja i choroba. O ile o depresję nie trudno to z chorobą ciężej -
Ewelina2605 wrote:Viola a Ty chociaz na zwolnienie kuruj sie tam i zdrowka dla Was
Dziewczynki Viola jest twarda!!!!
Pewnie w pracy siedzi ciągle jej nie dobrze ale na zwolnienie pójdzie dopiero jak rodzic zacznieInk@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:No mi wogole nie pomógł cykle nadal jakie długie miałam takie dalej mam bez znaczenia czy brałam ovarin czy nie. A już napewno mi nie pomógł zajść w ciąże ale dobrze że tobie pomógł
Dombrusia, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Kochana on ogólnie pomaga wyrównać pracę hormonów. Ale mysle ze w twoim przypadku tak jak w moim jeśli masz podejrzenie cykli bezowulacyjnych to wtedy one nie pomogą ponieważ to zwykły suplement a nie jakiś lek
Pewnie masz kochana rację nie biorę bo szkoda mi kasy na suplementy które i tak wiele w tym przypadku nie pomogą od lutego zacznę jak będę wiedziała coś więcej od ginekologa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie 39 stopni gorączki...
Brak objawów grypy i mam nadzieję, że zaraz wszystko minie.
A o 12 muszę jechać do mamy pilnować mojej szalonej 4 i pół letniej siostry.
Te dwie diablice (siostra i córa) jak się spotkają to taki rozpierdziel robią, że nie wiem jak ja tam do 18 dam radę. -
Zuza33 wrote:Dziewczynki Viola jest twarda!!!!
Pewnie w pracy siedzi ciągle jej nie dobrze ale na zwolnienie pójdzie dopiero jak rodzic zacznie
Taa juz jej wody odejda bedzie rodzic a powie jeszcze tylko tu cos dokonczeMyE, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
MyE wrote:U mnie 39 stopni gorączki...
Brak objawów grypy i mam nadzieję, że zaraz wszystko minie.
A o 12 muszę jechać do mamy pilnować mojej szalonej 4 i pół letniej siostry.
Te dwie diablice (siostra i córa) jak się spotkają to taki rozpierdziel robią, że nie wiem jak ja tam do 18 dam radę.MyE, Ink@ lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Ja nie bo ja nie mam fb ani innych tego typu rzeczy hi hi ja jestem zacofana
Ja też już nie mam
Zerwałam ostatnio sporo znajomości, które przynosiły więcej złego niż dobrego i uznałam, że fb mi w tym sporo pomoże.Ink@ lubi tę wiadomość