Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwan wrote:Witam, mozecie zerknac na moj wykres? Nigdy nie mialam po @ wysokich temperatur. Jaka moze byc przyczyna? @ byla 19 dnia cyklu.
Choroba (np stan zapalny pochwy), alkohol, źle mierzona temp, termometr - słabe baterie/popsuty, leki, ciąża (wtedy byłoby to krwawienie ciążowe a nie okres - zdarza się.) Lub implantacja, ale u Ciebie raczej na implantacje to nie wygląda, za długo i zbyt obficie krwawiłaś jak na implantacje moim zdaniem.
W google na pewno znajdziesz jakąś odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 08:51
Dombrusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Dombrusia ja mysle ze tez zle zrozumialas wypowiedz Kuchcinki i w tym przypadku nie byla ona skierowana do tej sytuacji ktora opisalas
No może tak czy siak temat zakończony nie ma o czym mówić są ważniejsze tematy niż babki w autobusie -
nick nieaktualnySwan wrote:Witam, mozecie zerknac na moj wykres? Nigdy nie mialam po @ wysokich temperatur. Jaka moze byc przyczyna? @ byla 19 dnia cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 08:51
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Co lepiej brać ovarin czy femibion 1 classic natal?
Mam to i to jedynie czym się różnią to tym że ovarin ma inozytol a femibion nie ma. Jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwan wrote:Nie biore lekow zadnych, okres zawsze 30-36 dni. Teraz 19, krwawienie srednie. Nie jestem chora, nie pilam alkoholu.
Więc zrób test ciążowy. Stan zapalny pochwy może długo nie dawać objawów więc jeśli test negatywny to proponuje udać się na cytologię. -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:dziewczyny wlasnie sprawdzilam, ze Martka10 ostatnio udzielala sie 11 stycznia u nas, a 13 stycznia byla ta cala afera to moze to ma cos z tym wspolnego ...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnySwan wrote:Za tydzien dopiero do gina bo jest na zwolnieniu i odwolal mi wizyte. Myslalam, ze moze ktoras z Was miala tak, albo slyszala cos...
No niestety to może być wszystko.
Od złego pomiaru, przez stany zapalne, po ciąże włącznie.
Nikt nie zdiagnozuje Cię przez internet. Nawet lekarz. -
Swan wrote:Witam, mozecie zerknac na moj wykres? Nigdy nie mialam po @ wysokich temperatur. Jaka moze byc przyczyna? @ byla 19 dnia cyklu.
Okres 19dc? Nie rozumiem.
Ja dostałam krwawienia w połowie cyklu jak miałam torbiel. Ale nie wiem czy u Ciebie było podobnie. Tzn u mnie był okres temperatura wysoka sie utrzymywała i znowu krwawienie spowodowane torbielą poczynaniami temperatura spadła.
Moim zdaniem musisz iść do ginaMyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Planujecie wrócić tzn na czasowym dorobku jesteście czy raczej zostaniecie już tam?
Teraz jest mi zle, bo nie mam sie tu z kim cieszyc ciaza. Niedlugo powiem mamie, ale to i tak bedzie relacja na telefon. Chcialabym, zeby byla swiadkiem jak brzuszek mi rosnie itp a jestem z tym sama. Dlatego na forach bede do konca.
Olciaa. Ja tez czytalam o tej szklance mleka dziennie. Potem znalazlam info, ze przy staraniu z nabialu lepiej zrezygnowac, wiec bylam skolowana. W kazdym razie odstawilam kawe (zeby sluzu nie blokowala) i zastapilam ja kakao czyli ta szklanke mleka wypijalam. I w ciazy jestem
MyE. U mnie w II fazie temp pod pacha byla wyzszaolciaa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔