Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Caroline to poczekaj jeszcze żeby mieć pewność, ale z tego co pamiętam niektóre dziewczyny też miały lekki spadek a okazało się, ze to fasolka oby u Ciebie też tak było a jakoś inaczej się czujesz, brzuch Cię boli ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Bianka87 to czekamy razem na nie przyjście @ i sie nie smutamy Oki?
Tusia ooo to super tylko pytanie teraz który bedzie lepszy ale ja ogolnie bardziej wierze facetom dlatego tez nigdy nie bylam u babki gin mój znajoma byla raz i powiedziała ze do kobiety juz nie pójdzie bo z jej strony bylo zero delikatnosci !!!! Ale znam dużo takich opini ...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny 12 cykl starań uważam za otwarty. @ miała być dopiero 13.10, ale pojawiła się już dzisiaj.
Z moim mężem znamy się od 10 lat i tylko 1 raz urodziny spędzaliśmy osobno, ale tylko dlatego, że przez rok on mieszkał i pracował za granicą, a ja z dzieckiem byłam w Polsce. Decyzja o jego wyjeździe, o naszej rozłące, była jedną z najtrudniejszych w naszym życiu. Codziennie chociaż przez chwilkę rozmawialiśmy przez skype. W ciągu tych 10 lat był 3 razy na imprezie beze mnie i to ja go namówiłam. Teraz jeśli impreza jest bez osób towarzyszących to nie chce iść. Każdą wolną chwilę staramy się spędzać razem
Nana gratuluję teraz już głośno nie zdążyłam wcześniej
Monia super, ze się odezwałaś, nie płacz kochana, z dzidzią wszystko jest ok, chyba, ze to płaczą hormony ??
Nowe dziewczyny witam, nie było mnie kilka dni na forum i musiałam 2 godziny nadrabiać idziecie jak burza z wpisami
Mój mąż nie jest moim pierwszym partnerem i ja nie jestem jego pierwszą, mieliśmy już doświadczenia przed naszym związkiem i pokopane relacje, teraz nie wyobrażam sobie sypiać z kimś innym .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 08:53
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Bianka87 to czekamy razem na nie przyjście @ i sie nie smutamy Oki?
Tusia ooo to super tylko pytanie teraz który bedzie lepszy ale ja ogolnie bardziej wierze facetom dlatego tez nigdy nie bylam u babki gin mój znajoma byla raz i powiedziała ze do kobiety juz nie pójdzie bo z jej strony bylo zero delikatnosci !!!! Ale znam dużo takich opini ... -
Tusia_87 wrote:Caroline ten od niepłodności jest ginekologiem- endokrynologiem
I ta druga tez ginekolog-endokrynolog. Juz szukamy tylko takich i tylko tych którzy zajmują się typowo niepłodnościa, zaburzeniami miesiaczkowania, pcos, hashimoto? itp.
Kochana! Póki w ciąży nie jesteś idz do zielarskiego kup przyprawę Kurkume.
I dodawaj do zup... koteletów co najmniej łyżkę dziennie.
Jest też nawet na chorobę hoshimito. !! Ta przyprawa jest drogo cenne.
Dotlenia organizm!! zrób sobie z niej diete!!!
,,Właściwości przeciwzapalne kurkuminy mogą pomóc w regulacji układu immunologicznego. Przeciwzapalna działalność kurkuminy polega na regulacji cytokin Th-1 (TNF-A, IL-1,2,6,8,12), które są nadreaktywne w Hashimoto. Kurkumina wpływa także na redukcję stanu zapalanego w stawach w chorobie autoimmunologicznej z Th-1 aktywacją, jaką jest reumatoidalne zapalenie stawów. Dodatkowo, wpływa korzystnie, poprzez efekt przeciwzapalny, na wiele chorób przewodu pokarmowego. Poprawę zanotowano w chorobie Crohna (Th-1), wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego (Th-2) i zespole drażliwego jelita''
http://www.tarczycahashimoto.pl/blog/kurkuma-dla-twojej-tarczycyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 09:32
-
Ja wczoraj miałam bardzo ciężki dzień.
Mój syn jest wychowany kulturalny. Miesiąc temu poszedł do przedszkola.
Od ponad roku mu opowiadałam o przedszkolu jak jest pięknie super zabawki fajne panie. Okres adaptacyjny przeszedł bez łez...
Ale w dniu wczorajszym przyszłam do przedszkola przytulas buziak opowiada że grał w gola (piłkę) że zjadł placki... i nagle jakby szatan w niego wstąpił wpadł (pierwszy raz w życiu!) w atak histerii.. spędziłam 2,5 h w przedszkolu. I zasnoł mi na rękach z tego wszystkiego.
Nie chciał wyjść ,ani zostać. Początkowo myślałam że to foch potrząsłam nim mówie uspokój się idziemy do domu... ale to nic nie dawało...
Z wychowawcą nie mogliśmy sobie z nim poradzić płakałam już z bezsilności...
modle się żeby nigdy więcej takie coś mnie nie spotkało.
U mnie dziś temp skoczyła... test wczorajszy negatyw. Brak objawów.
Ja alkoholu przed pierwszą ciąża nie piłam 6 m-ce potem okres ciąży i potem 18 m-ce kp -
Lalita to czekamy razem moze pogoda nas zaskoczy hehe
Viola nie denerwuj sie i tak byl caly tydz do twojej dyspozycjija wiem ze faceci nas i naszych potrzeb nie rozumieją dzis na pewno się będziecie godzic:) moze byl zmęczony albo miał zly dzien, ale na pewno zolniezyki juz dotarly do celu ..Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:48
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Jestem zryczana ale jestem
Tak mnie ch.. wkurwił ze głowa mała z fochem spał w salonie.. kij mu w d.. by ie było przyjeemności:)
Powiem , że faceci to swienie i nie będę obierać w słowa;)
Mój nie był pierwszem miałam bujne życie .. i nie wiem ale wam się przyznam.. popiłam i akurat tak ze spotykalismy sie trochę i zaszłam.. na początku nie było lajtowo.. nie powiem teraz jest ok... ale tez ma swoje za uszami .. nie zdradzamy się zawszerazem.. ale nie raz wychodzimy osobno.. i jakby chciał spedziec urodziny osobno chyba bym nie protestowała;) po prostu ufam mu.. aczkolwiek wiem ze kazdy człowiek potrzebuje wolności w pewien sposób, bo rypnie tak we dwoje...
Ja sluzu mam brak wiec chuj z tym cyklem.. mam ochote mu napisac jak bardzo mnie zawiódł ale czy to ma seens raczej wątpie..
on zawsze widzi wine we mnie wiec chyba szkoda mojego palca na sms:)
Nadrobić was nie nadąże...
po krótce laski powiem wam ze zadowolona nie jestem .. bo za bardzo liczyłam na niego.. ale to tylko facet który tak czy siak nas nie rozumie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Dziewcztny byl taki odcinek rozmowy w toku o palacych w ciazy, one nawet nie probowaly rzucic, bo ktos tam urodzil i dziecko bylo zdrowe... Masakra
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Ja wlasnie narazie nie nastawiam się na to najgorsze czyli wycięcie obu jajowodow (nawet nie chce o tym myslec) liczę, ze jakoś to będzie dobrze oby mi chociaż jeden zostawił.już mnie maz opierdzielil więc nie czytam. Z tymi objawami to ciężko bo przed @ są takie same lub podobne a może to być dzidzia. Pozostaje tylko czekać, a czemu to się tak ciągnie ojej. Dziewczyny testujace trzymam mocno kciuki oby w koncu pojawiły się II kreseczki
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:35
-
Dziewczyny co to się dzieje z tymi naszymi facetami?
Mój tez ma juz ze 2 dni muchy w nosie i oczywiście nie wiem dlaczego bo zawsze jest tak ze przeciez widzę ze cos jest nie tak i pytam Go a on ze nic się nie dzieje i nie jest zły ale jak będę sie tak dopytywać to będzie.
Ale dzis rano poszedl do pracy a teraz dzwonil jak się czuje i żebym nie sprzatala i nie gotowala tylko leżała a on jak wróci to wszystko zrobi. Moze sie jednak martwi... A mnie dzis glowa znowu boli i chyba rzeczywiście nic nie będę robic, mam jakiś kryzys...
A Was wszystkie smutne i zawiedzione sciskam mocno :*