Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:54
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Hej kochane, matko co miałam za dzien.... jestem wykończona a jeszcze 4 h jazy pociągiem przede mną powiem Wam szczerze ze strasznie musiałam sie zmusić zeby pojechać, juz na prawdę byłam o włos od zrezygnowania No ale nie pozwoliłam sobie na to i jadę.
Generalnie dzisiaj wszytsko na wariackich papierach, zjadłam dzisiaj późne sniadanie i byle jaki obiad - to wszystko nie miałam czasu nawet spokojnie uświadczysz i zjeść , nastrój mam parszywy i najbardziej chciałabym leżeć teraz w swoim własnym łóżeczku i odpoczywać. Mam nadzieje ze jak jutro sie obudzę i pójdę na tę rozmowę to juz bedzie lepiej i będę zadowolona z podjętej decyzji o wyjeździe, jednak na chwile obecna nie czuje sie zadowolona. Myśle ze to głownie wynika ze zmęczenia, stresu i moze pms daje sie we znaki.
A i oczywiście w pośpiechu zapomniałam zapakować tampony a jutro mnie zaleje @
Co do pierwszego dnia w pracy to oprócz tragicznego szkolenia bhp było bardzo fajnie. Fajna firma, fajni ludzie i atmosfera. Myśle ze mogłabym sie tam zadomowić.
Ewelina, przykro mi z powodu nieudanej 1IUI
Powiedz ile dni temu robiłaś sobie zastrzyk z pregnylu i ile dpo jesteś?
Oj współczuję Ci ciężkiego dnia ja też najlepiej relaksuje się w łóżeczku u siebie ale nic jutro przed Tobą kolejne wyzwanie i jutro już będziesz w domku trzymam kciuki za rozmowę a braknie tamponow się nie przejmuj jest nadzieja ze nie przyjdzie
A ja w czwartek 19.01 miałam zastrzyk w piątek 20.01 IUI ale pecherzyk jeszcze był myślę ze może w sobotę pękł ślę nie wiem tak naprawdę może nawet nie pękł wiesz teorii może być wiele dziś jest 12 dzień po IUI. No nic tak myślałam ze tak będzie jeszcze daje sobie dwie I in vitro
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Dziewczynki i chłopaku ja wiem, ze miałam jutro testować ale stwierdziłam ze dzień nie zmieni nic i byłam dziś po południu na pobraniu krwi no i tak jak myślałam wynik 0,584 to końcówka pregnalu tak więc nie będę jutro Wam Paula statystyki reszcie życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki za wszystkie razem i każda z osobna teraz odstawiam luteine jutro do giną po receptę na clo i od Nowa no nic trzeba miec nadzieję
Bardzo mi przykro
Byłam pewna że Wam sie uda:(
ale uszy do góry :* kolejne IUI sie uda :*
-
Bluebell1984 wrote:Kurde, Ewelina, przykro mi kochana :* i to podwójnie za każdym razem jak czytam, że nie udało się po IUI
Ale trzeba walczyć dalej. Powiedz, będziecie jeszcze raz podchodzić do tego?
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki
Dzięki dziewczynki za słowa wsparcia tak podejdziemy jeszcze dwa razy jak tylko pecherzyk bedzie po dobrej stronieolciaa, Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Marlena24 wrote:DOmbrusia, a powiedz czym to leczyłaś, jakim antybiotykiem? Mam nadzieję , że Ci pomogło. Ja jutro mam o 16:30 wizyte, ciekawe co moja mi wymysli ... pokaże jej to wysokie tsh i ta prolaktyna mimo wszystko mnie martwi...
Olciaa, a kiedy się wybieracie? My najprawdopodobnie też w następnym tygodniu pojedziemy heheMarlena24 lubi tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Ewelinka trzymaj się :* przykre to wszystko jest że tyle musimy znosić, a tak pragniemy tych dzieci:(
To jest to inny mają od tak inni się męczą ale czego się nie robi dla maleństwa doczekamy się wszystkie powiem Wam ze nawet nie najgorzej to przyjęłam chciałam już wiedzieć by tej luteiny niepotrzebnie nie brać. Napewno nie można się poddawać jest ciężko każdej z nas ale o szczescie trzeba walczycInk@, sheerah24, Marlena24, olciaa lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:A jak dlugo bierzesz te leki? Ja pierdzieeele widze ze to grubsza sprawa;/
-
olciaa wrote:oj, oj, oj....nie lubię!
Bardzo mi przykro
Byłam pewna że Wam sie uda:(
ale uszy do góry :* kolejne IUI sie uda :*
Pewnie ze kiedyś musi Kuzwa nie ma opcji idę jutro Arsenal witamin kupić plastry borowinowe na jajowod i do przodu jeszcze do giną po receptę na clo i czekac tylko na @Ink@ lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:To jest to inny mają od tak inni się męczą ale czego się nie robi dla maleństwa doczekamy się wszystkie powiem Wam ze nawet nie najgorzej to przyjęłam chciałam już wiedzieć by tej luteiny niepotrzebnie nie brać. Napewno nie można się poddawać jest ciężko każdej z nas ale o szczescie trzeba walczyc
-
No i ja też Kuchcinka trzymam kciuki za tą pracę i rozmowę, zobaczysz, nim się obejrzysz już będziesz w domu ze swoim mężem
No i jesteś najlepsza, co tu dużo mówić, o Twoją rozmowę to ja się nie martwię, pokażesz im na co Cię stać w 300%Ink@ lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Ewelinka współczuję ale trzymam kciuki za dalsze starania i oczywiście samych owulacji z droznej strony :-*
Dombrusia ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki i życzę byś jak najszybciej ujrzała dwie kreski kurczę nas organizm jest bardzo skomplikowany
4 cykl z CLO
2 IUI-